*

Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Kaikki blogit puheenaiheesta Mellakointi

Aidan takana ruoho voi olla ruskeampaa

Suomea huomattavasti heikommin luotettavan (korruptoitumattoman ja lahjomattoman) esivallan sekä oikeuslaitoksen, yhteiskunnan järjestäytyneisyyden, julkisen terveydenhuollon, yksityisen omistusoikeuden, kansalaisten fyysisen koskemattomuuden ja demokratian toteutumisen osalta onnistuneet valtiot aiheuttanevat anarkisteille kosolti kognitiivista dissonanssia.

Tienanmenin aukion merkkipäivä – josta ei Kiinassa puhuta

(Läntinen media sen sijaan rakentaa tästä vuosi toisensa jälkeen draaman, jolla koetetaan muistuttaa läntisen maailman erinomaisuutta, sanan vapautta ja demokrtaiaa, joka ei keskeneräisyydessään kiinalaisille kelpaa. Kiinalaiset edustavat suunnilleen samaa väestömäärää kuin koko läntinen kulttuuri)

 

Anarkistien edesottamuksia Frankfurtissa

Saksan viidenneksi suurimmassa kaupungissa, Frankfurtissa, on tänään vastustettu kapitalismia oikein urakalla.

Missourissa voimassa sotalaki

Yhdysvalloissa, Missourin Fergusonissa palaa. Tunnelma ja näkymät ovat kuin jostain Irakin sodasta. Kaduilla risteilee SWAT-erikoisjoukkojen panssaroituja ajoneuvoja, ja talojen katoilla on asettuneena väijyksiin tarkka-ampujia. Kansalaiset osoittavat mieltään kaduilla ja ovat vihaisia.

Ärsytys nostaa hallitsemattoman mellakan - Suomessakin?

Suomen kansan syvät rivit ovat aina arvostaneet poliisia ja palokuntaa. Jo vuosia sitten VR-Makasiineilla 1] Helsingissä palomiehiäkään ei arvostettu, tai sitten liian nuoret olivat nauttineet liikaa mielenkiihoketta kemiallisina purskeina ja ruiskeina.

Poliisin "ihmease" tappavan vaarallinen?

Propagandainen maanantai. Heti aamutuimaan tuli vastaan videolinkki, jolla suomalainen poliisi esittelee uutta hienoa "voimankäyttövälinettä", ja ammuskelee sillä laudanpätkiä ja pahvitauluja: 

Vallankumouksen oikeutus - entä meillä?

Thaimaassa oppositio haluaa vallansiirron ilman vaaleja. Nythän vallassa on vapaiden vaalien tuloksena kansanenemmistön kannattama Sinawati-suvun edustaja pääministerinä – väitetään vaalituloksen syntyneen lahjonnalla ja korruptiolla. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä