*

Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalipropaganda

Elinympäristö ei kestänyt tuulivoimarakentamista

Kimmo Tiilikainen, maatalous- ja ympäristöministeri pyytää mukaan ideoimaan, miten alueita tulevaisuudessa suunnitellaan.

 

"Käynnistämme nyt laajan uudistuksen. Sen tuloksena meillä on ensi vuosikymmenen alussa käytössä kokonaan uusi suunnittelujärjestelmä. Uskon vahvasti, että vain laajan, eri ryhmien osallistumiseen perustuvan vuoropuhelun tuloksena saamme järjestelmästä tasapainoisen. Tavoitteena on pystyä hyödyntämään joustavasti ja tehokkaasti uusia mahdollisuuksia, kestävällä ja elinympäristön laatua edistävällä tavalla."

 

Kyllä IPU, Kyllä Alkio, Kyllä Gandhi !!!

EDIT: Leo totesi tilanteen ja IPU:n ohjelman paremmaksi kuin mikään muu. Katso kuvakaappaus oikealta.

 

Rakkaat ystävät, olisi ollut muutakin tekemistä, mutta Leo Mirala. Leo on nyt muutaman viimeisen blogini kimpussa käynyt vaatimassa Venäjältä takuutuksia ja alkanut sitten julkaista länsitrollimaista vihapropagandaa IPU:a vastaan.

Julkisen sektorin leikkaukset ovat myytti

Nykyisten poliitikkojen mahdollistamaa julkisen sektorin kerskakulutusta, riistoverotusta ja tarpeetonta sääntelyä kritisoivat puheenvuorot teilataan lähes poikkeuksetta heittämällä ilmaan teatraalinen kuvaus "hyvinvointivaltion romuttamisesta".

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä