*

Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Kaikki blogit puheenaiheesta Somekohu

Aivoja lepotilassa

Kun asioita tietää, niin niitä ei enää tarvitse miettiä. Ei tarvitse kyseenalaistaa, eikä ajatella. Kun tietää, että joku on aina oikeassa, niin voi kyselemättä ottaa vastaan ja jakaa eteenpäin varmaa tietoa...

Aivothan pyrkivät toimimaan mahdollisimman pienellä energiankäytöllä, aika mahdotontahan se elämä olisi, jos ei tuoliin uskalla istua, koska sehän voi kadota sillä hetkellä, kun tuolille kääntää selän istumisvaiheessa. Silti joskus voisi miettiä sitä katoamisen vaihtoehtoa, ihan sen takia, ettei kukaan pääse vanhaa tuolijekkua tekemään.

Keskustan Kärnän käsittämätön logiikka

Vajaan vuoden seurattuani tämän kansanedustajan toimia täällä ja muualla mediassa en voi kuin ihmetellä tämän tuuliviirin toiminnan logiikkaa ja konsistenssia. Toivottavasti hän ei edusta keskustan ja yleisemminkin politiikan tulevaisuuden suuntaa perustaessaan toimintansa jatkuvaan kohuja tavoittelevaan toimintaan mediassa.

Vastakkainasettelun kuningas kritisoimassa vastakkainasettelua

Ilman sarkasmia ja hampaita?

Olen käynyt lukiota juuri siinä vaiheessa kun internet alkoi tekemään tuloaan. Siinä vaiheessa äidinkieli tuntui kenties turhimmalta aineelta. Siinä kun helposti viestittiin tavalla joka oli merkittävää lähinnä muutamalle valtaapitävälle. Tai kirjailijalle tai muulle taiteilijalle. Se oli aine josta ajattelin olevan lähinnä iloa mutta vain hyvin vähän hyötyä. Nykyisin viestintää tarvitaan yhä enemmän. Ja ajatukseni ovat tältä osin muuttuneet radikaalisti.

Somekohut ovat idioottimaista heikkouden ylistystä

Nykymaailman ylivertaisesti vastenmielisimpiä ilmiöitä on se, että about kaikessa mennään poikkeuksetta heikoimpien ehdoilla. Hyvä esimerkki tästä on suurin piirtein jokainen somekohu. Vaikka vuosi ei ole vielä pitkällä, ollaan jo nyt onnistuttu osoittamaan, miten idioottimaista ja pahantahtoista jengi oikein on.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä