Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Kaikki blogit puheenaiheesta Luottoluokitukset

Huoltosuhde yhä surkeampi tulevaisuudessa

Suomen luottoluokituksen kolmois-A:sta AA+-luokkaan pudottanut Standard & Poor's esitti yhtenä perusteluna ratkaisulleen sen, että ikääntyvän väestömme johdosta huoltosuhde tulee laskemaan entisestään ja terveydenhuoltomenot kasvavat. Tulin ajatelleeksi, että tulevaisuudessa ei ole millään tapaa loogista asettaa tavoitteeksi 1:1-perusteista huoltosuhdetta, koska kehittyneen terveydenhuollon johdosta ihmiset elävät pidempään reaalisten työpaikkojen määrän säilyessä samana.

Uutta luottoluokitusta ei annettukaan

Suomen uusia luottoluokituksia on pitkin vuotta odotettu kuin urheilukilpailujen tuloksia. Penkkiurheilijana omakin  kiinnostus  asian tulosseuraamiseen on kasvanut.

Luottoluokituslaitos Moody’sin piti antaa päivämäärällä 03.10.2014 Suomea koskeva luottoluokitus. Moody's on ilmoittanut, ettei se päivitäkkään  uutta arviota Suomen luottoluokituksesta.

Sijoitusjohtaja: Suomessa menee liian hyvin

Uusi Suomi uutisoi tänään skotlantilaisen varainhoitotalon Standard Life Investmentsin valtionlainasijoituksista ja Suomen taloudesta.

Valtionlainasijoituksista vastaava sijoitusjohtaja Jack Kelly toteaa Uuden Suomen haastattelussa, että hänen mukaansa Suomella menee liiankin hyvin.

Kysymys on luottamuksen säilymisestä Suomen omaan budjettipolitiikkaan

Aamun uutiset ovat kertoneet, että Suomen luottoluokitus säilyy parhaassa A:n luottoluokassa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä