Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Kaikki blogit puheenaiheesta Kepu pettää aina

Juha Sipilälle kiitokset globalisti-isänniltä

Vanhan sanonnan mukaan tiedät millainen ihminen on, kun katsot hänen ystäviään. Tämä sanonta osui enemmän kuin kohdalleen 31.1.2019, kun Juha Sipilä piti puheen Euroopan parlamentissa lähes tyhjälle salille.

Demokratia on rikki

Poliitikot Barack Obamasta Alexander Stubbiin ovat vuorotellen kertoneet "Politiikan olevan rikki". En tietenkään voi heidän puolestaan kertoa mitä kukin sillä tarkoittaa, mutta kuulostaa pahalta. Itse olen kuitenkin enemmän huolestunut ja mieleni pahoittanut demokratiavajeesta, joka eri päätöksenteon tasoilla näyttäisi vallitsevan. Onko demokratiakin m

Poliittista toiveajattelua

Kestääkö hallituksemme enää kauaa. Hallituspuolueissa tapahtuu sisäistä liikehdintää. Tällä hetkellä kokoomuksessa eniten. Mitä tapahtuu kun lyödään faktaa pöytään käytettävistä rahoistamme, josta selviää hallitsemattomaan maahanmuuttoon menevät rahamäärät.

Hallituksen arvosana ensimmäiseltä hallitusvuodelta näyttää sen verran alhaiselta, että varmasti on aiheellista vaihtaa johtoa hallituspuolueissa. Rajalliset ovat kuitenkin markkinat, joista pitäisi valita kyvykkäät toimijat.

Sipilän kepuli-kupla puhkesi

Sote-ratkaisu osoitti, että Suomea on pääministeri Juha Sipilän (kesk) johdolla ajettu kohtalokkaaseen kuplaan. Maa on poikkoilulla ja joustamattomuudella jo ehditty tunaroida törmäyskurssille Venäjän kanssa ja yleislakon partaalle.

Viimeistään nyt puhkesi myös Sipilän kepuli-kupla. Persujen kohdalla kupla puhkesi jo hallitusneuvotteluissa.

KEPUn bluffi paljastui

Juha Sipilä paljasti juuri (pressiklubissa) KEPUn talousohjelman pohjautuvan ensi vuoden 1,5%:n inflaatio-oletukseen. Nythän meillä on deflatoorinen tilanne.

Ilmankos KEPUnkin talouspoliittinen ohjelma on sellaista kosmeettista liirum laarumia, joka on tehty paremminkin äänten menetysten, kuin äänten kalastelun pohjalta. Uskotaan tai leikitään uskottavan johonkin sellaiseen, millä ei ole pohjaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä