*

Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Kaikki blogit puheenaiheesta IPU Itsenäisyyspuolue politiikka

Itsenäisyyspuolueen kaivattu osasto Espooseen

Itsenäisyyspuolue laajenee jälleen yhden paikallisosaston verran kun tänään 27.2.2017 perustettiin Espooseen oma Itsenäisyyspuolueen Espoon osasto.

- Aikaisemmin Espoossa puolueen asioita on hoitanut Itsenäisyyspuolue Uudenmaan piiri ry. Tarkoitus on perustaa asteittain muihinkin kuntiin osastoja ja vähitellen luoda laaja verkosto Uudellemaalle.

Puhe Kansalaistorilla itsenäisyyden muistopäivänä 6.12.2015

Hyvä yleisö!

Ensinnäkin haluan todeta, että teitä Suomen itsenäisyydestä huolestuneita kansalaisia on onneksi paikalla suhteellisen paljon.

Kiitos siitä, että olette tulleet paikalle.

Jos valtakunnassa olisi kaikki hyvin,
niin tänään pitäisi juhlia itsenäisyyttä, 
mutta meille ipulaisille tämä päivä on pikemminkin Suomen itsenäisyyden muistopäivä.

Valtakunnassa kun kaikki ei todellakaan ole hyvin.

Itsenäisyydestämme ei ole jäljellä kuin ulkoiset kulissit, joita nykyiset eduskuntapuolueet yrittävät kaikin keinoin pitää pystyssä. 

Markkako suurvaltapolitiikan väline?

Valtionvarainministeri Alexander Stubb mainitsi puheessaan suurlähettiläspäivillä Suomen markan olleen suurvaltapolitiikan väline. Ja samalla hän EU-fanaatikkona kehuskeli nykyisen valuuttamme euron olevan meille hieno asia, joka antaa meille ennennäkemättömällä tavalla sananvaltaa. Tässä Stubbin puheessa tosiasiat on heitetty ajan henkeen sopien orwellimaisesti päälaelleen.

Juhlat peruttu! Ja hyvästä syystä...

Ulkoministeriö on antanut ohjeistuksen kaikille Suomen suurlähetystöille, että diplomaattisissa edustustoissamme maailmalla ei tänä vuonna järjestetä itsenäisyyspäivän vastaanottoja. Syyksi on ilmoitettu säästösyyt eli valtion rahapula.

Ehkä näiden taloudellisten syiden takana on myös häveliäisyyssyyt eli se, että muut maailman valtiot tietävät hyvin, että tässä Suomen itsenäisyysasiassa keisarilla ei ole enää vaatteita eikä kukaan paremmin asioista perillä oleva Suomen itsenäisyyteen usko.

Pettyneille persuille: Tervetuloa IPU:un!!

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini arvosteli ylimielisen kuuloisesti puolueensa tilasta aiheellisesti huolestuneita persuja "rintamakarkureiksi". Kun Soinilta kysyttiin onko perussuomalaiset hajoamassa näiden "rintamakarkurien" takia,  hän vastasi: "Ei. Mihinkä ne menisivät? Ei niillä ole mitään mihin mennä. Ei siellä kadulla niin mukavaa ole".

Pakolaiskriisin ratkaiseminen kaipaa itsenäistä Suomea

Ympäri Afrikkaa ja Lähi-Itää raivoavat sodat ovat aiheuttaneet vakavan pakolaiskriisin,
joka koskettaa koko Eurooppaa, myös Suomea. Valtavat pakolaismäärät pyrkivät Eurooppaan pakoon USA:n ja sen liittolaisten sotia, joista monet on ainakin hiljaisesti hyväksytty EU-maiden korkeimpien päättäjien taholta. 

Demokratia voittaa EK-vaalit 2015 ?

Vaalityö on tehty ja on aika jännittää yhden illan ajan mihin työ riittää vaaleissa 2015.

 

Haluan esittää kiitokseni kaikille minua henkilökohtaisesti tukeneille ihmisille. Jokaiselle erikseen ja kaikille yhteensä.

 

Erityisesti haluan kiittää Itsenäisyyspuolueen (IPU) Pirkamaan piirin kaikkia toimijoita, jotka tekivät omalla osallistumisellaan kaiken mahdoliseksi.

 

EKP-nollakorko ryöstää säästäjän!

Suomen johtavien politikkojen ylistämä „EKP-nollalinja“ on hyvä asia valtioille, mutta linjan maksajaksi pakotetaan säästäjät, eläkeläiset ja lopulta kaikki veronmaksajat. Saksalainen DZ-pankin asiantuntijat ovat laskeneet EKP-nollalinjan hinnan saksalaisille kotitalouksille. DZ-instituutin mukaan saksalaiset ovat maksaneet viimeisen viiden vuoden „Euro-talkoiden“ takia korkotappioita noin 190 miljardia Euroa. Tämän „säästökuurin“ oletetaan jatkuvat tappioineen ainakin vuodelle 2017 asti. Näin kertoo DZ-pankin pääekonomisti Stefan Bielmeier DWN-lehdelle.

IPU on äärioikeistolainen puolue!

IPU:a pelätään – siksi äärileimaa tarjotaan

 

Kirj. Pj. Antti Pesonen, IPU

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä