Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Kaikki blogit puheenaiheesta Hyvästi persut

Lohduton tilanne: Hajoaminen vai siirtyminen marginaalipuolueeksi

Halla-ahon mukaan maahanmuutto ei ole vain yksi politiikan sektori, vaan se on kaikki. Terho taas ei halua Soinin tavoin puolueen profiloituvan yhden asian liikkeeksi, vaikka kannattaakin tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa. Yhden asian liike vai yleispuolueeksi: Niitten kahden vaihtoehdon väliltä perussuomalaiset valitsevat viikonloppuna.

Soini huolissaan suhteistaan eliittiin

Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mukaan hallituspuolueiden välinen luottamus on hallitusta uhanneen kriisin jälkeen rakennettava uudelleen. 

Soinin mukaan hallitusta uhannut kriisi jättää poliittiseen päätöksentekoon ongelmallisen lommon tai haavan, joka vaatii hoitamista. Voisi näin ulkopuolelta todeta, että kunpa Timo Soini suhtautuisi äänestäjiinsä yhtä vakavasti kuin eliittiin, jonka piireihin hän on nyt hallituksessa päässyt mukaan.

Kansallissosialismia Suomessa?

 

Olli Immosesta tuli hetkessä superjulkkis. Itse asiassa hän vain toteutti äänestäjiensä unelmaa. Kiitokset siitä. Nyt äänestäjien on helpompi erottaa tavalliset höynäytetyt persut näistä Breivikiläisistä ja kansallissosialistiseen aatemaailmaan sitoutuneista henkilöistä

Olisi tosi suotavaa jos tämä porukka eroaisi omaksi poliittisekseksi ryhmäkseen. Kannatusta varmaankin löytyisi IPU:sta, Muutos 2011:n kannattajista,Suomen Sisusta, ja monista pienryhmistä. Myös osa Persuista voisi liittyä tähän porukkaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä