Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Kaikki blogit puheenaiheesta Epäisänmaallisuus

Suomi - pieni EU:n pohjoinen liittovaltio

Elämme mielenkiintoisia aikoja, PS:n puoluekokouksessa jäsenet valitsivat väärät henkilöt puolueen johtoon, - Sauli Niinistön mielestä? Onko satavuotiaan Suomen itsenäisyystaistelut olleet turhia?

https://www.youtube.com/watch?v=hURmOmTrNYA&list=RDhURmOmTrNYA#t=31

Isänmaa-gallup - kaikki mukaan!

"Isänmaa" on sana, joka leimaa käyttäjänsä?" 

Täysin politiikan ulkopuolelta tulleena - ainakin mitä tulee pelin kirjoittamattomien sääntöjen tuntemukseen - minua on alkanut askarruttaa tiettyjen sanojen merkitys suomen kielessä yhteiskunnallisen keskustelun yhteydessä.

Epäisänmaallinen Kokoomus pähkinäkuoressa

Kokoomus on puolue, joka ei välitä suomalaisista tippaakaan: 

Vasemmiston petos: kansallisvaltiot tuhottava!

Vasemmisto on lähtökohtaisesti omalle maalleen ja kansalleen vihamielinen liike, koska sen ideologia edellyttää kaiken tasajakoa kaikkien kansojen kesken.

Näin ollen vasemmistolaisuus voi olla järkevä vapautusliikkeen kiinnekohta köyhissä maissa, mutta varakkaissa maissa kuten Suomessa vasemmistolaisuus tarkoittaa välttämättä sitä, että kannetaan Suomesta rahat ulos ulkomaille vieraisiin pöytiin ja asutetaan kotimaa täyteen muualta tulleita.

Onnisen perheen muutto Portugaliin! Mutta olemmeko me kaikki aivan samanlaisia?

Onnisen perheen muuttoa Portugaliin on jo käsitelty , ehkä liikaakin. Suuri osa kirjoittajista on tuominnut  perheen ties millä nimillä. Perhe on veronkiertäjä, epäisänmaallinen ja oman edunkatsoja ja ties mitä. Onpa ehdotettu jopa kansalaisuuden menettämistä.

Perintöverotuksesta sitä  mieltä olen, että siinä on ongelmia ja jotain sen kanssa pitäisi tehdä. Mutta tuon asian käsittely ei ole tämän jutun pointti!

Mietitäänpä  näitä arvostelijoita!

Vailla yhteisvastuuta oleva kansa hajoaa!

No en mä tänään enää meinannut blogata, mutta tuli niin rivoa tekstiä porvareilta - siellä kehdataan - ihan oikeasti - että julkeavat vaatia kansan yhtenäisyyttä! Että tällaista julkeutta saa vielä tässä maassa tänä päivänä sietää, että porvarit kehtaa vaatia kansan yhtenäisyyttä sen jälkeen mitä he ovat tehneet!

Tämä maa on myyty, tämä maa on riistetty ja tämä maa on poltettu oikeiston äärimmäisen epäisänmaallisissa käsissä! Kun te puhutte isänmaallisuudesta - sanasta - johon teidän ei suurin surminkaan pitäisi enää kehdata tarttua - niin mitähän te mahdatte tarkoittaa!?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä