White Trash Disease – äänestä AINA !!!

Mun piti tästä jotain kommentoida. Missään tapauksessa ei pidä jättää äänestämättä. On ehdottomasti äänestettävä globalisteja vastaan. Se ei välttämättä riitä, mutta ei riitä mikään katutoimintakaan yksin – se on ihan urbaania legendaa – ja tyhmyyttä.

Jos valta halutaan ottaa kilipääglobalisteilta pois, se vaatii sekä parlamentaarisen että suoran toiminnan. Siksi: äänestä *aina*. Hyvä ohje äänestämiseen on se, että puolueilla on elinkaari samalla tavalla kuin kaikilla organisaatioilla.

Kaikki ihmisorganisaatiot korruptoituu ja vetää puoleensa mätää sakkia kun ne kasvaa ja vanhenee. Sisälle rakentuu erilaisia etupiirejä ja politiikkaa. Tämän takia n.s. wanhat valtapuolueet on sellaisia, joita ei pidä *koskaan* äänestää.

On ihan selvää, että äänestämättä jättäminen on täysin typerää. Globalistianarkisteilla on perinne ja luulotauti, jonka takia he eivät äänestä. Tämä on hyvä asia, koska he äänestäisivät globalisteja. Sen takia tulee kehottaa tällaisia tahoja olemaan äänestämättä.

Oma tehtävä on kuitenkin pelata imperialisteja vastaan äänestämällä paikallisuuden puolustajia. Asia on ihan arkijärkinen: jos sinulla on valtaa ottaa globalisteilta valta pois aseilla, sinulla on yleensä myös mahdollisuu tehdä se äänestyslapuilla: miksi nahistella?

Italiassa on kaupunki, jossa 10% äänestää. Silti vallanpito toimii. Sekin on täysi harha, että matala äänestysprosentti olisi olennainen legitimiteettikysymys, siis. Viime kädessä legitimiteetti ei kiinnosta ketään. Se kenellä on aseet, on vallassa.

Joissain maissa kuten Suomessa valta kuitenkin yleensä on voitu siirtää ihan äänestämällä. Käytä siis valtaasi. Globalistien me emme halua äänestävän, joten heidän typeryyksiään voi tukea. 🙂

SusannaKaukinen1
Mäntsälä

[Politiikka] George Orwell, Ursula K. Le Guin, Naomi Klein, David Graeber, Pierre-Joseph Proudhon, Murray Bookchin, Slavoj Žižek, Pjotr Kropotkin, Santeri Alkio, Mihail Bakunin, Nestor Makhno, Vladimir Lenin, James C. Scott
[Filosofia] Diogenes Sinopelainen, Friedrich Nietzsche, Simone de Beauvoir, Jean-Paul Sartre, Bertrand Russell, John Gray (UK)
[Talous] Robin Hahnel, John Maynard Keynes, Karl Marx, Friedrich Engels, Dan Ariely, Adam Smith
[Työ] Ricardo Semler, Elizabeth Gilbert, Tobias Mayer, Tom DeMarco
[Uskonto] Susan Blackmore, Christopher Hitchens, Khalil Gibran, Richard Dawkins, Arthur Jeon, Anton LaVey, Zsuzsanna Budapest, Silver RavenWolf, Caitlin Matthews
[Harrastukset] Masutatsu Ōyama, Dan Inosanto, Bruce Lee
[Viihde] Billy Connolly, Russell Brand

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu