Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

White Trash Disease - äänestä AINA !!!

  • White Trash Disease - äänestä AINA !!!

Mun piti tästä jotain kommentoida. Missään tapauksessa ei pidä jättää äänestämättä. On ehdottomasti äänestettävä globalisteja vastaan. Se ei välttämättä riitä, mutta ei riitä mikään katutoimintakaan yksin - se on ihan urbaania legendaa - ja tyhmyyttä.

Jos valta halutaan ottaa kilipääglobalisteilta pois, se vaatii sekä parlamentaarisen että suoran toiminnan. Siksi: äänestä *aina*. Hyvä ohje äänestämiseen on se, että puolueilla on elinkaari samalla tavalla kuin kaikilla organisaatioilla.

Kaikki ihmisorganisaatiot korruptoituu ja vetää puoleensa mätää sakkia kun ne kasvaa ja vanhenee. Sisälle rakentuu erilaisia etupiirejä ja politiikkaa. Tämän takia n.s. wanhat valtapuolueet on sellaisia, joita ei pidä *koskaan* äänestää.

On ihan selvää, että äänestämättä jättäminen on täysin typerää. Globalistianarkisteilla on perinne ja luulotauti, jonka takia he eivät äänestä. Tämä on hyvä asia, koska he äänestäisivät globalisteja. Sen takia tulee kehottaa tällaisia tahoja olemaan äänestämättä.

Oma tehtävä on kuitenkin pelata imperialisteja vastaan äänestämällä paikallisuuden puolustajia. Asia on ihan arkijärkinen: jos sinulla on valtaa ottaa globalisteilta valta pois aseilla, sinulla on yleensä myös mahdollisuu tehdä se äänestyslapuilla: miksi nahistella?

Italiassa on kaupunki, jossa 10% äänestää. Silti vallanpito toimii. Sekin on täysi harha, että matala äänestysprosentti olisi olennainen legitimiteettikysymys, siis. Viime kädessä legitimiteetti ei kiinnosta ketään. Se kenellä on aseet, on vallassa.

Joissain maissa kuten Suomessa valta kuitenkin yleensä on voitu siirtää ihan äänestämällä. Käytä siis valtaasi. Globalistien me emme halua äänestävän, joten heidän typeryyksiään voi tukea. :-)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Globaali maailma on todellisuutta. Se täytyy vain hyväksyä. Ei Suomen kannata sulkeutua takaisin omien rajojensa sisälle. Se mitä pitäisi yrittää tehdä on vallan palauttaminen kansalle.

Ja jos käytetään vastakkainasetteluasi, niin ketä äänestäisit, jos listoilla ei olisi kuin globalisteja? Tuo on se nykyinen ongelma monella äänestämisessä.

Käyttäjän KrisHyry kuva
Kristiina Hyryläinen

"Globaali maailma on todellisuutta". Niin pitääkin. Eri asia on sitten, millaisilla säännöillä maailmassa toimitaan: ei tätä yritysten diktatuuria.

Muutosta odotellessa...vai ryhtymässä tekoihin?

http://mitavittua.fi/2015/02/tama-video-voi-muutta...

Olavi Mansikka

Tottakai äänestän ja kuten aina todennäköisesti kokoomusta. Hienoa kun varmistat että muistan äänestää...

Toimituksen poiminnat