Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Kolmas tie tai tuho!

  • Kolmas tie tai tuho!

Huomatkaa myös tuore blogi => IPU ja kansallisbolshevismi

Me seisomme globalsaation kynnyksellä - ja minkälaisen globalisaation! Kaikki se, mikä kuulemma oli mahdollista, osoittautui mahdottomaksi! Kaikki se hyvä, mitä globalisaation piti tuoda mukanaan, missä ne rikkaudet ja riemut?

On ymmärrettävä perusasiat: kommunismi, ei toimi. Kapitalismi? Ei toimi! Näiden kahden globalistisen hankkeen henkisillä raunioilla me edelleen pelastamme kansalaisten lompakosta kaatuilevia pankkeja aivan samoin kuin 1800-luvulla!

Talouden rakenteiden yhdentyminen on tehnyt taloudesta niin huteran, että se jatkuvasti huojuu savijaloillaan ja kuten meistä jokainen joka on sitä tutkinut tarkemmin ymmärtää, että se on jatkuvasti romahduksen partaalla ja talouden Minotaurus on epäkuollut zombie, jota pidetään hengissä vain yhä suuremmalla finanssikuplalla!

 

Suomalainen orjamoraali valtiojohdossa on vienyt suomalaiset tuhon tielle. Suomalaisen valtiojohdon itsetunnottomuus, uppiniskaisuus ja harhaisuus on johtanut tilanteeseen, jossa meidän taloutemme on kuralla, köyhät köyhempiä ja rikkaat rikkaampia.

Vuosisatainen yliherrain palvelu ensin Ruotsin vallan ajalla, sitten Tsaarin, jota seurasi Neuvostoliitto ja suomettuneisuus - se on jättänyt pysyvän jälkensä suomalaiseen eliittiin - joka on aivan yhtä suomettunutta kuten aina, mutta tällä kertaa taas vaihteeksi länteen.

Kun Suomen elitistiylipapit tekee joitain omia ratkaisuja sen sijaan, että seurattaisiin Ruotsin mallia kuten tavallisesti, lähes aina on menty vieläkin pahemmin harhaan kuin naapuria kopioitaessa. Suomi on ainoa pohjoismaa, jolla ei ole omaa rahaa - ja tästä meidän on orjamoralisteja kiittäminen, joiden oli pakko saattaa Suomi täysin rähmälleen euroeliitin jalkojen juuren.

 

Tämä tie, jolla me olemme, on tuhon tie. Se on sitä monella tavalla maailmassa, jossa taloudellinen ja poliittinen valta keskittyy yhä pahemmin yhä pienemmälle ja yhä itseriittoisemmalle ylikansalliselle maailmanaatelille.

Jos Suomen valtiolaivan ruorissa huojuu heikkopäinen orjamoralistien lauma, politiikkaa näyttää nykyiseltä: Suomen luonnonvarat ja suomalaisten veronmaksajien rahat seikkailee rajojen yli, palkat poljetaan, työväenoikeudet menetetään, itsemääräämisoikeus luovutetaan ja kansan oma armeija korvataan ylikansallisen globalistieliitin palkka-armeijalla.

Jos tältä tieltä ei päästä pois, meillä ei ole mitään toivoa. Suomella ei ole mitään tulevaisuutta. Suomen kansa katoaa maailman kartalta sitä myöten kun punavihreä kommunistikone raahaa itselleen eri puolilta maailmaa imperialistien pakosalle ajama väkeä saadakseen itselleen vallankumouksellisen voiman voidakseen aloittaa globalistikommunistisen vallankumouksen Suomessa.

 

Meidän on valittava tulevaisuus! Meidän on valittava kolmas tie, jonka ensimmäinen tunnusmerkki on se, että se perustuu ajatukseen siitä, että parhaat päätökset tehdään aina lähellä. Sen toinen tunnusmerkkin on se, että  kapitalismin ja kommunismin sijaan toteutetaan kolmannen tien talouspolitiikkaa - kunnollista markkinataloutta!

Kolmannen tien tulee perustua paikallisuuteen niin päätösten kuin tuotantoketjujenkin suhteen niin paljon kuin mahdollista. Kukaan ei saastuta omaa takapihaansa, eikä myrkytä naapuriaan huonolla ruoalla. Kukaan, joka päättää asioista lähellä ei tee omilleen huonoja päätöksiä ja mitä kauempana Suomen EU-provinssista päätökset tehdään, sen huonompia ne ovat yhtäältä sen takia, että paikallisia oloja ei ymmärretä, mutta myöskin sen takia, ettei reuna-alueiden alusmaiden hyvinvoinnista välitetä.

Meidän on mentävä eteenpäin tulevaisuuteen, jossa globalistien punomat Gordionin solmut on aukaistu! On tultava lähelle, on painotettava paikallista, on kunnioitettava kansallista ja oltava itsevarmoja itsenäisyydessä!

Suomen ainoa toivo on kolmannen tien politiikka, jossa omista, omasta ja aidosti hyödyllisestä pidetään huolta yli vieraan ja loisivaisen ja jossa päätöksenteon globalistisen orjamoraalin sijaan vallitsee vahva paikallisia etuja painottava aikuisen itsenäisyys lapsen suurisilmäisen anelun sijaan ja itsevarma kansallisen hyvän puolustaminen.

Mikään nykyisistä eduskuntapuolueista ei edusta paikallisuutta, kansallista itsevarmuutta ja aikuisten ihmisten itsenäisyyttä - he ovat orjamoralisteja kaikki tyyni - joiden isänmaa on ylikansallinen pääoma tai globalistihuuruinen maailmanperhe, joka perustuu kangastukselle siitä, että naapurin lapsi on omaa rakkampi!

 

Niinpä yhteisen ja yleisen hyvän hengessä on toimittava ryhdikkäästi ja pystypäin ja äänestettävä nykyinen roskaväki pois eduskunnasta ajamasta vieraiden maiden etuja meidän omiemme sijaan! On otettava ohjat isänmaan suunnasta ja äänestettävä puolueita, jotka ovat selvästi paikallista etua painottavia, EU-vastaisia ja orjamoraalia halveksivia!

Vain itsevarmuus vie voittoon, vain aikuisen itsenäisyys pikkupoikain ylikansallisen palvontaan nähden on Suomen arvolle riittävää. Vain vahva ja päättäväinen kansa voi turvata itselleen valoisan tulevaisuuden ja tällaisen kansan on myös vaadittava itselleen arvoiset johtajat.

Nykyinen roskaväki? Heidän on kaikkien mentävä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (37 kommenttia)

Matias Härkönen

Vaikka se nyt tuntuu että ei kovin hääppöisesti menisi, niin kyllä tässä globalisaation aikana on suomalaisten varallisuus ja elämänlaatu (joo, laaja käsite) noussut dramaattisesti. On autot, kämpät, tietokoneet, ulkomaanmatkoja ja ties mitä. Vielä 70-luvulla moni saattoi näistä vaan haaveilla, puhumattakaan vaikkapa 50-luvusta.

Ja kapitalismia tämä maa ei ole vielä nähnytkään. Toivottavasti päästään siihen puhtaaseen kapitalismiin joskus, niin loppuu nämä loputkin ongelmat.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino
Susanna Kaukinen

Sitä, että rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy. Sitä, että rikkaat ostaa eduskuntaan itselleen edustajat ja sitä, että rikkaat lobbaa.

Matias Härkönen Vastaus kommenttiin #6

Pidän teitä molempia sen verran perehtyneinä asiaan, että odotin parempia vastauksia. Määritelkää itse, mutta ei se ainakaan suomen malli ole.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #7

Suomi on täysin läpimätä tällä hetkellä, korruptiota täynnä ja orjamoraalistit ja omanedun tavoittelija ruorissa! Ei todellakaan nykyinen tapa ole se oikea tapa. Isolla luudalla pitäisi lakaista, että saataisiin nykyinen keittiö siihen kuntoon, että siellä voisi ruokaakin tehdä.

Tarvitaan oma raha ja sen kontrolli on saatava pois yksityispankeille, joille vuodetaan verta kuin pistetty sika. Nyt on maksettu valtiovelan korkoja yksityisille 74 miljardia euroa euroaikana, sillä määrällä olisi maksanut 75% koko velasta.

On varmistettava, että pienyrittäjyys voi kukkia tässä maassa. On vahvistettava yhteispeliä työpaikoilla niin, että sekä omistajat että työntekijät tulevat toisiaan vastaan s.e. menestyksestä nauttii kaikki ja s.e. kun pitää kiristää vyötä, sitä tehdään yhdessä.

Paljon on tapoja, paljon on tekemistä.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #7

En koittanut edes vastata,koska kysyin sinulta sitä.

Voit toki jatkaa siihen kuvailuusi loogisen jatkumon sille puhtaalle kapitalismille. Voidaan sitten tutkiskella onko se jotenkin kestävää.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #9

Puhdas kapitalismi on harhakuvitelma siitä, että markkinat eivät johtaisi kontrolloimattomina siihen, että vahvimmat ostaa pienet pois ja lobbaa valtiot.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #6

Tuohonhan kapitalismi päättyy..se jo on USA:ssa saavuttanut kaiken tuon.Seuraavaksi alkaa feodalismi. Siinä on sen looginen kehityskulku,jos kukaan ei laita hanttiin.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #11

Nimenomaan. Ja minä en usko, että solidaarisuus riittää kamppailusta kansallisvaltioiden yli. Ensin omat rivit suoraksi ja sitten katsotaan kenen muiden kanssa voidaan toimia yhteisrintamassa valtiotasolla.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #12

Omien rivien laittaminen suoraksi tapahtuu kahdella tavalla..joko joukkupelillä tai sitten toisia pakottamalla eli sisällisodalla.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #19

Niin, sitä joukkupeliä tässä hain. :-)

Katsos jokaisella kansalla on kohtalonyhteys. Sen kun käsittää, niin ymmärtää ettei tästä mitään tule ilman sitä että annetaan toisillemme vauhtia sen sijaan että kampitetaan. Kampittamisesta kärsii kaikki, kirittämisestä hyötyy kaikki.

Me ollaan täällä joka tapauksessa samassa veneessä kuin täit tervassa.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Puhdas kapitalismi on sitä, että jokainen saa päättää itse omasta elämästään ja omaisuudestaan, eikä kukaan tai mikään taho puutu noihin päätöksiin paitsi, jos ne vahingoittavat jonkun toisen elämää tai omaisuutta.

Jyrki Paldán Vastaus kommenttiin #32

Koska käytännössä kaikki ihmisten elinehdot ovat jonkun omistamia, tarkoittaa se että omistamattoman ihmisen ainoa keino olla riippumaton muiden päätöksistä on kuolla. Jos haluaa elää, täytyy hänen tehdä kuten elinehtojen omistajat haluavat hänen tekevän elintarpeidensa vastineeksi. Tuon lisäksi jos omistuksen puolustamiseen hyväksytään väkivalta, on tuo valta toisten ihmisen elämään de facto pakkovaltainen. "Puhdas kapitalismi" ei siis ole, kuten usein virheellisesti oletetaan, vapaa pakkovallasta, eikä yksilö ole siinä yhtään sen riippumattomampi muiden päätöksistä kuin valtionkaan alaisuudessa.

Toisaalta puhdas kapitalismi olisi ihan mielenkiintoinen kokeilu sinänsä. Lapsityövoimalla ja muutamalla nykyisin laittomalla kusetuksella voisi saada huomattavan suuret tuotot ja elellä loppuelämän mukavasti pääomalla loisien.

Käyttäjän PetriKRundelin kuva
Petri K Rundelin Vastaus kommenttiin #32

Kuullostaahan se hienolta, mutta miten monopoli-pelissä käy
pelin loppupuolella?

Se kenellä on rahaa, alkaa määräätä erikoisehtoja seuraaville kierroksille?

-PR

Susanna Kaukinen

Puhut menneen laahuksesta. Edessä on synkät ajat.

Keijo Kontio

Eikö mikä tahansa "kouluttaminen" mene ensin karamelli paperiin kätketyn yllätyksen paljastamisessa ensi alkuun . Saadaan ihmiset uskomaan omaan tarjolla olevaan kokonaispaketiiin - oletteko mitenkään hämmästyneitä ,että juurikin sodan jälkeen yhteiskunnan raunioista pystyyn valmiiksi saaneet ikäluokat ja heitä lähellä seuranneet jälkeläiset ovat päässet Ahertamaan yhteiskuntansa hyväksi vuosikaudet ja ovat saaneet suhteellisen toimivan maailman valmiiksi missä länkkäriksi syntyneellä on hyvä olla - niin samaan aikaan on "vesi" ihmismassat vetäytyneet ja jättäneet rannan henkisessä mielessä tyhjäksi - mitä sen pitikään tarkoittaa . Ikävävält tsunamivalvonta laitteet huutavat punaisella ,mutta taivaanrannassa hohtaa vain hyvin vaarattomaltta vaikuttava upea meren siini ,joka kyllä kieltämättä etenee rantaan normaalia kovemmalla voimalla . tsunamin tojuntayksiköitä ja pelastushenkilökuntaa näyttää saapuvan paikalle - tilanne vaikuttaa olevan kaikin puolin hallinnassa .. Mitä nyt muutamalla rantakivikolla aallot lyö rantaan normaalia kovempaa. - pitäkää turpanne kiinni ja eikö tota itäisemmät rannan monotoonista hälytintä voisi jo hiljentää ja viekää helvettiin ne kaikenmaailman miten pelastautua tsunamista manuaalit - eihän tuo ole normaalia Pohjanmaan kevättulvaa kummoisempi kokemus - olenhan minä saatana sentään 1. Luokan uimamaisteri . Saatanan kulinmulkku tuo sitä vitun viinaatänne heti eihän tämmöistä meteliä kestä krapulassa vai mitä Kasper ja Nisse ? On muuten ihan zirpakka pakkaus toi ihan selvä Ladyboy...
Ja tapahtui niinä päivinä ,eettä kaikki kansat oli verolle pantava ja tämä verolle pano oli ainutlaatuinen...

Käyttäjän KatjaSallinen kuva
Katja Sallinen

Tässä maailmassa on kahdet markkinat. Toinen riippuvainen politiikasta ja ihmisten välisistä sopimuksista sekä joka perustuu sivistyksen ylläpitoon.

Toinen on alamaailman pimeät markkinat, mikä on kaikkein puhtain kapitalismin muoto ja mitä jo alkaa valtion päämiehissä kiinnostaa. mitään tulleja ei tunneta, raha vaihtaa taskua ilman veroja sekä aseet ohittaa rajat, sillä rajoja ei ole.
Jopa elävän ihmisen elimet voidaan myydä rikkaalle etukäteen ja heittää ruumis mätänemään katuojaan. Tätäkö haluat? En minä.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Suomen EU edustajina on häärinyt ihan väärät henkilöt, minun mielestä Mauri Pekkarinen pitää saada pyörittämään tätä globaalia markkinataloutta EU:ssa. Pekkarisen taidot menee Suomessa nyt pelkästään yhden tehtaan ja pienen piirin hyödyksi. Tämä nerokas tariffiasetus tuulisähkölle EU.n tasolla ja maailmanlaajuisena läpimennessään putsaisi koko maapallon rahavarannot tasapuolisesti.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Blogin luettuani tulin siihen johtopäätökseen, että koko Suomen kansa pitää vaihtaa. Tässä ei enää auta , vaikka koko eduskunta menisi uusiksi.

Susanna Kaukinen

Tuo on jo aika murheellinen loppupäätelmä. :-) Oletko sitä mieltä, että asennevika on niin syvässä ettei sitä voi kunnollisella keskustelulla parantaa?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Eiköhän ne ainoat kunnon keskustelut käydä kahdenkesken psykiatrin vastaanotolla tai vaihtoehtoisesti rajatussa porukassa saunan lauteilla.

Kansallinen vaikutus jää vajaaksi.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #16

Tämähän on koko ajan ollut n.s. Thatcherilaisen politiikan keskipisteessä, että luodaan yksilöiden valtio, jossa ei ole yhteiskuntaa. Tämä on juuri se seikka, jota vastaan on noustava. Näin tämä ei toimi.

Matias Härkönen Vastaus kommenttiin #17

Eihän mikään muu kuin kateus, estä teitä perustamasta osuuskuntia ja jakamasta hyvinvointia siellä sisällä. Otatte mukaan maataloustuottajia, lainaatte rahaa toisillenne, pidätte kauppaa, sairaspalveluita jne.

Yhteiskuntamallinne perustuu siihen, että otetaan niiltä joilla on, ja jaetaan se muille. Miksi ette toteuta tätä jo nyt, kun siihen on mahdollisuus? Jakakaa omistanne ja työskentelkää osuuskunnissa. Ei mikään estä tätä.

Se voi olla teidän "yhteiskuntanne", mutta jos jotkut haluaa elää tämän "turvaverkon ja yhteiskunnan" ulkopuolella, niin antakaa siihenkin mahdollisuus.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #18

Monissa työpaikoissa työpaikan tärkein ellei ainoa voimavara on työntekijät. Omistajien olisi viisasta ymmärtää tämä, koska win-win -alueen etsiminen hyödyttää molempia.

Matias Härkönen Vastaus kommenttiin #20

Olen samaa mieltä ja useimmat omistajat tämän ymmärtävätkin erinomaisesti. Mutta tuo ei ollut vastaus kysymykseeni.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #22

Pääoman puute on yleisin ongelma. Onhan maailmassa siis yli miljardi jäsenyyttä osuuskunnissa, ei se mikään Amerikan Ihme ole.

Italiassa esim on hyvä käytänne että voi ottaa muistaakseni 3 vuoden työttömyyskorvaukset tjsp up front jos löytää tyyliin 10 jotka tekee saman ja perustaa osk:n.

Matias Härkönen Vastaus kommenttiin #23

Sama pääoman puute vaivaa suurinta osaa yritystoimintaa aloitteleviakin. Asunnot ja vanhempienkin asunnot on tarvittaessa panttina. Tässä se meidän ero. Jotkut uskaltaa ja haluaa ottaa riskejä ja on niitä valmiita kantamaan. Jos riskit kantaa hedelmää, pitäisi niistä pystyä myös nauttimaan.

Osuuskunnissa voisitte jakaa riskejä valtavasti ja pääomaakin saisi kerättyä varmasti monilta. Minusta kyse on vain siitä, että ei haluta lähteä "yrittämään". On helpompi vaatia pääomia muilta, antaa muiden kantaa riskit ja sitten huudella että rahat tulisi jakaa kaikille.

Jokaista menestynyttä yrittäjää kohden on ainakin kymmeniä epäonnistumisia ja traagisia tarinoita. Tämän hinnan moni on valmis kuitenkin maksamaan. Te haluatte poimia vain rusinat pullasta.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #26

Ei se ihan noinkaan ole. Kyllä hyvät työntekijät tekevät välillä suuriakin uhrauksia sen kuukausipalkkansa puitteissa siinä hengessä, että se sitten muistetaan, kun menestys on lopulta rakennettu hien, veren ja kyynelien avulla.

Monelta menee myös se kämppä alta, jos duuni menee. Mun mielestä sä sorrut siihen samaan yksisilmäisyyteen tässä asiassa kuten väität mun sortuvan.

Jyrki Paldán Vastaus kommenttiin #26

"Jokaista menestynyttä yrittäjää kohden on ainakin kymmeniä epäonnistumisia ja traagisia tarinoita."

Jep, siksipä yrittäjiä pitääkin tukea ja kaikille varmistaa elämiseen riittävä sosiaaliturva kaikissa tilanteissa.

Menestyneiden progressiivinen verotus ei kuitenkaan lisää kenenkään riskiä, eikä aiheuta yhtään traagista tarinaa. Vielä tärkeämpänä pointtina sijoittajan pääoma ei ole millään tavoin sidottu yritykseen, eikä voittoja nostavan tarvitse tehdä yrityksen eteen mitään muuta kuin varmistaa että on itse ensimmäisenä(ja ainoana) pelastusveneessä jos laiva uppoaa. Sen jälkeen vain sitten soutaa pääomansa kanssa seuraavaan kupattavaan laivaan vaatimaan palkanlaskua ja työurien pidennystä suuremman voiton tähden.

Matias Härkönen Vastaus kommenttiin #34

Voisin tähän kirjoittaa pitkänkin tarinan, mutta miksi ottaa riski jos se mahdollinen palkinto verotetaan heti pois?

Jyrki Paldán Vastaus kommenttiin #35

Progressiivinenkaan vero ei ole synonyymi 100%:n veroasteelle ja ihmisen motivaatio ei ole lineaarinen rahallisen korvauksen kanssa.

Suomessa on tällä hetkellä melko jyrkkä(joskin ei historiallisesti merkittävän) progressio ansiotuloissa, mutta silti ihmiset ovat innokkaita näkemään vaivaa hyvän ammatin vuoksi. Mikäli progressiivinen vero esimerkiksi laskisi merkittävästi halukkuutta ryhtyä hyväpalkkaiseksi duunariksi, ei lääkäriksi haluaisi kukaan, ja jos rahallinen korvaus olisi ihmisten primäärinen motivaattori, ei matalapalkkaisia, epävarmoja ja työläitä taideaineita haettaisi opiskelemaan lähellekään nykyistä määrää.

Toinen argumentti väitettä vastaan on toteutuneen työn määrä suhteessa palkkioon. Mitä suuremmaksi palkkio nousee, sitä enemmän downshiftaaminen alkaa kiinnostamaan. Toteutuneita työtuntejakin tarkastellessa ne nousevat palkkion mukana tiettyyn rajaan asti, jonka jälkeen lähtevät laskuun:

http://en.wikipedia.org/wiki/Backward_bending_supp...

Koska näillä perusteilla väite rahallisen korvauksen ja motivaation kausaliteetista voidaan asettaa kyseenalaiseksi, heitän pallon sinulle. Todista empiirisen datan avulla miten ja missä progressiivinen verotus on konkreettisesti laskenut ihmisten motivaatiota merkittävästi.

Käyttäjän KrisHyry kuva
Kristiina Hyryläinen

Mikäli talous perustuisi sääntöihin, joiden mukaan isoille yksiköille ei annettaisi etuoikeuksia, se automaattisesti jakaisi toimijat pieniin, joustaviin yksiköihin. On pyrittävä tällaiseen "ei-keskittyvään" talouteen, tällaiseen pienten yksiköiden globaaliin talouteen.

Susanna Kaukinen

Ei kyllä kaikilta osin. On monia aloja joilla suurtuotanto on ehdottomasti tehokkainta. Vaikkapa Intelin prosessorit.

Käyttäjän PetriKRundelin kuva
Petri K Rundelin

Totta, mutta tällöin ei yrityksen osto- tai myyntivolyymi saisi vaikuttaa
hintaan.

-PR

Susanna Kaukinen

Toimituksen poiminnat