Vasemmiston petos: kansallisvaltiot tuhottava!

Vasemmisto on lähtökohtaisesti omalle maalleen ja kansalleen vihamielinen liike, koska sen ideologia edellyttää kaiken tasajakoa kaikkien kansojen kesken.

Näin ollen vasemmistolaisuus voi olla järkevä vapautusliikkeen kiinnekohta köyhissä maissa, mutta varakkaissa maissa kuten Suomessa vasemmistolaisuus tarkoittaa välttämättä sitä, että kannetaan Suomesta rahat ulos ulkomaille vieraisiin pöytiin ja asutetaan kotimaa täyteen muualta tulleita.

Toisin sanoen, tyhjennetään oman kansan taskut ja jaetaan sen maat vieraille. Vasemmistolle tämä peli on hyvä, koska valtaväestön kanssa riitautuvat muuttajat ryhtyvät vasemmiston kannattajiksi. Tässä vasemmisto on ottanut kortin imperialistien korttipakasta, kun se koettaa syrjäyttää paikallisen vallan ulkomaalaisvahvistuksilla.

 

Lyhyesti sanoen vasemmiston toiminta Suomessa on äärimmäisen epäisänmaallista. Se liittyy tässä suomalaiseen oikeistoon, jonka ainoa isänmaa on ylikansallinen pääoma. Koska koko Suomen poliittinen kenttä on ideologisesti suuntautunut suomalaisten vastaiseen politiikkaan, on kysyttävä kuka pelastaisi Suomen?

Oikeisto ei sitä tee, eikä sitä tee vasemmistokaan, vaikka Suomi on ollut Ruotsin ja Venäjän välissä molempien tallottavana vuosisatoja ja me emme ole kenellekään mitään velkaa mistään siirtomaa-ajoista. Oletettavasti suomalaisuus piakkoin kielletään, koska sitä vihataan niin oikealta kuin vasemmaltakin.

Ja onhan se EU:n agendallakin, että kansallisvaltiot on tuhottava. Suomalaisen kansan ja suomalaisen työväen viimeinen bulvarkki on murskattava, kansa ajettava pakosalle ja sosialisoitava koko isänmaa ylikansallisen pääoman riepoteltavaksi.

SusannaKaukinen1
Mäntsälä

[Politiikka] George Orwell, Ursula K. Le Guin, Naomi Klein, David Graeber, Pierre-Joseph Proudhon, Murray Bookchin, Slavoj Žižek, Pjotr Kropotkin, Santeri Alkio, Mihail Bakunin, Nestor Makhno, Vladimir Lenin, James C. Scott
[Filosofia] Diogenes Sinopelainen, Friedrich Nietzsche, Simone de Beauvoir, Jean-Paul Sartre, Bertrand Russell, John Gray (UK)
[Talous] Robin Hahnel, John Maynard Keynes, Karl Marx, Friedrich Engels, Dan Ariely, Adam Smith
[Työ] Ricardo Semler, Elizabeth Gilbert, Tobias Mayer, Tom DeMarco
[Uskonto] Susan Blackmore, Christopher Hitchens, Khalil Gibran, Richard Dawkins, Arthur Jeon, Anton LaVey, Zsuzsanna Budapest, Silver RavenWolf, Caitlin Matthews
[Harrastukset] Masutatsu Ōyama, Dan Inosanto, Bruce Lee
[Viihde] Billy Connolly, Russell Brand

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu