Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

L O P E T A !!! !!! !!!

  • Miekka kivessa, vain väärä usko estää sen sieltä vetämästä.
    Miekka kivessa, vain väärä usko estää sen sieltä vetämästä.

Mä oon kirjottanu kymmenen tai jotain katkelmaa, koska en viitsi kirjoittaa tänne, koska kaikki on sanottu - mutta kaikki ei ole sanottu. On Yksi Asia joka on sanomatta. On jotain sanottavaa, joka on niin suurta, että se halkaisee taivaankannen - on jotain sanomatta - joka on se, miksi kirjoitin kaikki nämä blogit.

 

On sanomatta miksi tein sen. Miksi puhun, miksi sanon, miksi olen eri mieltä ja miksi vaikka tai koska olen eri mieltä, jatkan jankkaamista. Miksi sanon, miksi sanoin eilen, miksi sanon tänään ja miksi sanon huomennakin.

Sanon, koska me olemme helvetissä. Sanon, koska toivo on järjellisen mielestä menetetty. On helppo ottaa numerot ja sanoa, että Suomi ei tästä enää nouse. On helppo ottaa numerot ja sanoa, että Suomi ei voi missään tapauksessa estää Neuvostoliittoa, on helppo sanoa, ettei nykyistä poliittista valtakoneistoa voi murskata!!!

 

On vain Yksi SYY, miksi nykyistä ei voi murskata, on vain yksi syy, miksi miljardit lapset näkee nälkää, on vain yksi syy, miksi €urokriisi jatkuu ja on vain yksi syy sille, miksi pankiirit jatkaa kansan tuhansia vuosia jatkunutta ryöstämistä.

On vain yksi syy ja se on se, että sinä et usko. Sinä et usko, että maailma voi muuttua, et usko, että taistelukentällä on niin monta kamppailua kuin sukupolvea, koska sinä et usko, et jaksa, et välitä - ja täten pakotat seuraavan sukupolven samaan tilanteeseen.

 

Talvisota voitettiin vain sen tähden, että suomalaisille oli jotain korkeampaa kuin se syvä viha, joka jäi sisällissodasta. Valkoiset ja punaiset ampuivat sitä, joka tunki rajalle, taisteli verissä päin, kamppaili viimeiseen mieheen, tehdastuotti ja hoiti lapset viimeiseen naiseen.

Moni uskoi silloin, että me emme voi voittaa. Moni uskoo nyt, että me emme voi pelastaa kotiamme, ettemme me voi pelastaa enää isänmaata ja että me emme voi enää taistella todellista taantumusta vastaan, koska nyt vaan on niin -

Ystävät! Ja kuten perinteisesti sanottiin kansallismielisten piirissäkin, toverit! Me emme jumankauta ole lähelläkään!! Me emme ole lähelläkään viimeistä nurkkaa, viimeistä kulmaan maalattua poteroa, sitä ojaa, johon eliitti meitä maalaa puheensa siveltimin!!!

 

Totuus on se, että me voimme voittaa. Totuus on se, että imperiumi vapisee. Totuus on se, että sinun veresi on minun vereni ja tahto vie läpi harmaan kiven - totuus on se, että me emme tarvitse kuin yhden aarteen, vain yhden Sampon ja meillä on käsissämme Excalibur!!

Totuus on, että Suomen kansa voi nostaa itsensä tästä alennuksen tilasta ; totuus on se, että muuta ei ole menetetty kuin €uro€liitin ravatit, eikä niillä muutenkaan mitään tee!! Totuus on, että meidän tarvitsee vain rakastaa omaamme ja meidän on pakko uskoa kansalliseen!!

Sillä jokainen, jolla on tai tulee olemaan lapsi, lapsenlapsi tai lastenlastenlapsi tietenkin ymmärtää elämän jatkumon - ei meitä ole ikuisiksi luotu - on kansankohtalo, kansantotuus ja elämänperintö!!! On jotain mitä me jätämme taaksemme ja jos ei minua luoti tapa, haluan jättää taakseni vapautta, kansanvaltaa ja demokratiaa!!!

 

Hänellä, joka on jo menossa matkoiltaan - hällä ei ole pelättävää, tällainen neljäkymppinen akka näkee jo horisontin ja tietää, että itse on luulo siitä, että on jotain ;;; ja ettei mitään ole ilman tulevaisuutta ja olennaisinta on se tulevaisuus jonka me annamme eteenpäin, muttako  ilman isänmaata???

Missä on se vapaus, missä on se lupaus, missä on se vastuullisuus, joka keskustelematta asetetaan yhteiskunnan perustaksi, johon omat lapset saattaa sallia? Missä on se yhteiskunta, joka ei itseä syletä, missä on se nuijasodan henki, jossa ylempää roskaväkeä pelotti??

Kansallinen nousu on tosiasia. Suomalainen on keskustavasemmistolainen nationalisti, sen sanon 40 vuoden kokemuksella. Suomalaisen sielu ja suomalaisen viha kiehuu hiljalleen sapessa, kun suomalaista yhteiskuntaa tuhpoltetaan.

 

Minulla on aina vaihtoehto ja niin sinullakin. Ei tähän maahan vanhempien veriä ole vuodettu yläluokan innoksi, kiimaksi, kukitukseksi ja kruunaamiseksi. Veret on vuodettu yhteiskunnan tähden, huomisen takia, lasten ja lastenlasten takia.

Eurostoliitto ei ymmärrä, ettei sillä ole hopealuotia. Se ei ymmärrä, ettei kansaa kukisteta viime kädessä puheilla ja yläluokan valehtelijoiden sopimuksin, eikä se ymmärrä, ettei Suomen kansa 600 vuoden ruotsinvallan ja 100 vuoden venäjänvallan jälkeen koskaan enää alistu.

Eliitti on laskenut väärin ja tämä sydän vuotaa vain Suomen turuille ja toreille, €liitti on laskenut väärin ja luulee voittaneensa vaikka sen pankit ovat yhtä elossa kuin maalle nostettu kala. Ravattiporras luulee, että €liittivalta on turvassa, vaikka Hitler ja Stalin on kuopattu ja Obama-Merkel -sopimus on seuraavana vuorossa!!

 

Totuus on, että Suomea ei kaadeta, Suomea ei oteta, Suomea ei viedä. Me olemme edelleen muinaispuhujain kansa, joka on tuhansia vuosia välttänyt niin ruotsinkielen kuin venäläisen slaavinkielen harhat ja minäkin kirjoita niillä nuoteilla, joilla on Suomen suussa vuosituhansien perinteet.

Te petturit, te turhimukset, te sydämettömät kansanvihaajat! Te ette ole kuin räsymatto, joka on pakko pudistella, te voitte syleillä ylikansan ihanaa, voitte suudella Merkelin ja Obaman sormusta mutta me emme tunne teiltä, arvosta teitä, edes tunnista teitä kansaksemme!!

Te ette ole Suomi. Kun lehti sanoo, että Suomi teki sopimuksen, Suomi ei tehnyt mitään, vaan te kutaleet, varkaat, petturit ja omaaetua yli kansan yleisen hyvän tavoittelevat ketkuleet vain kasvatette omia lompakoitanne ;;; ne valeet, ne varkaudet, eivät merkitse mitään, sillä viimeinen sana on aina kansan, Suomen kansan, pidätte te verkonpainot, varkaat, loiset ja madonsyötit siitä tai ette!!!

 

Teidän aikanne on ohi ja Suomi nousee. Pelkää ja vavise, eliitti, sillä se aika on taas ohi, kun te voitte puheillanne riistä maan. Nyt kansa tulee, kansa ottaa ja kansa voittaa!! Nielkää tappionne, kun Ranskan vallankumouksen lippu nousee tähänkin vuosisataan siniristinä pohjoisen rakkaalle taivaalle!!!

Suomen taru on vasta alussa, €uroston taru pian lopussa ja tulevaisuus tulee olemaan vahvan, itsenäisen ja itsepäisen kansan voittokulku ja sielun syöpälisen lailla meitä kalvava €uroeliitti tulee kaatumaan oman miekkansa leikkauksiin!!

Loppuviimein Suomi on paitsi sen maa, myös sen kansa ja Suomen sydän sykkii Suomelle, vaikka Stubbin sydän Stubbille, Reinin sydän AY-kravateille, Sipilän menneiden valheille ja vasemmiston kommunisteille - Suomen sydän on puheidenkin jälkeen kansa ja Suomen kansa on viisas ja pian vapaa.

Suomen kansa on sinä, sinun lapsesi ja sinun veresi - L O P E T A - parkuminen, valta on sinun - käytä sitä ja pelasta kansa!!!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (43 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Ei täällä kukaan paru. Jotkut ipulaiset vain valittelevat jostakin isäntämaatukisopimuksesta. Ukrainassakin alkoi taas vaihteeksi aselepo!

Susanna Kaukinen

Lähinnä ihmettelen sitä, että laki ei ole sinulle minkään arvoinen, laki on laki ja isäntämaasopimus (taas) rikkoi lakijärjestelmää, todennäköisesti perustuslakia.

Eikä sinulle laillisuusperiaatteella ole * mitään * merkitystä * ?

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Anarkismi ja laillisuus onko näillä jotakin yhteistä?

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #10

Tottakai on (*), mutta miten se nyt tähän liittyy? Tulitko vain heittämään lokaa vai tekemään perusteltuja väitteitä?

*) Aihe on itseasiassa erittäin kiinnostava, tässä yksi tulokulma aiheeseen:
=> https://sites.google.com/site/vallankritiikki/arti... // #Kropotkin

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Toden totta, laki on laki ja sinä tiedät että isäntämaasopimus "todennäköisesti" rikkoi perustuslakia. Vankka mielipiteesi siis lienee... :)

Tiedät varmaan, että muutamista hallituksen jäsenistä on tehty tutkintapyyntö Supolle. Kannattaisi varmaan odottaa tutkinnan lopputulosta.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=12837

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #12

Mä en ollenkaan luota siihen, että rikollisia tuomitaan tässä maassa, kun teot ovat tätä luokkaa. Maan tapa on se, että suurimmat rikolliset kulkevat vapaina.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #17

Niin juuri, ja kaiken lisäksi nämä samat tyypit ovat vielä laatineet nuo laitkin.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #23

Alat oivaltaa sen, mitä prinssi Kropotkin sanoi ja kauan sitten.

Pjotr Kropotkin: Laki ja esivalta
=> https://sites.google.com/site/vallankritiikki/arti...

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #17

Mistä tähän maahan saataisiin uudet, paremmat tuomarit, jotka pystyvät tuomitsemaan nuo suurrikolliset. Mitä pitäisi tehdä? Onko IPU:lla hyviä ehdotuksia?

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #39

Perustuslakituomioistuin olisi ratkaissut monta ongelmaa tässä maassa.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #40

Ei kai se perustuslakituomioistuin mitään auta jos ne tuomarit ovat samaa herrasakkia ja hyväveliverkostoa ja suurpääoman asialla.

Susanna Kaukinen

Noin muutoin, IPU on aina rauhan asialla, mutta on myös kamppailu varkahilla loisivan €liitin ja kansan välillä ja sen sivuuttaminen olisi raskaan luokan erhe !!

Susanna Kaukinen

Se mikä tääl joskus on tylsää on tää jengin henkinen saamattomuus - näin pitkä teksti melkeen toki vaatii tupakkatauon, mut oon niitä kaksrivisiä kirjottanu tietty tänne, jos on liian rankkaa:
=> http://anarkisti.vuodatus.net/

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Suomi on täynnä lakeja, mutta ei niitä kenenkään muun tarvitse noudattaa kuin tavallisen ihmisen. Poliittinen ja taloudellinen eliitti sekä virkamiehet voivat koska tahansa pyyhkiä vaikka takapuolensa jokaiseen kirjoitettuun lakiin ja vaikka tavallinen ihminen yrittäisi miten tahansa saada oikeutta, aivan selvässäkin asiassa, ei hänellä siihen ole mahdollisuutta!

Ainoa oikeus mitä tässä maassa on, on vahvemman oikeus. Se kenellä on valta ja rikollinen virkavalta takana, on vahvin ja voi tehdä ihan mitä tahansa! Tämä on se totuus!

Susanna Kaukinen

Olen aivan tasan tarkkaan samaa mieltä tästä tilanneanalyysistä.

Keijo Kontio

Kyllä tässä aika toivoton tilanne alkaa olla.Eilen vietettiin ihannoimaatamme kultturista peräisin olevaa ystävyyden muistopäivää,jonka piti huipentua näyttävään tulitaukoon tämän hetken kuumimassa kriisipisteessä. Kaiken lisäksi oma kultuuriyhteisömme uskoo,että matkustamme uppoamattomassa laivassa nimeltä Eurooppa matkalla heimoveljiemme siirtolaisystäviemme luokse uudelle mantereelle ihmeellisen NATOn ja YKn kotiin jossa voimme yhdessä sikäläisten aiemmin sinne muuttaneiden ystäviemme kanssa lähteä toteuttamaan sikäläistä vapauden unelmaa... Matkaliput hintakaan ei kolmannessa luokassa matkustavaa päätä huimaa vain 7 siirtolaisvaluutta yksikköä niin pitkä matkamme on varmasti turvattu tässä nykyteknologian ihmevekottimen mukana.
Vauhdin hurma on mukava ja vaikka perinteisesti ympäröivä vesistö on myrskyisä jopa ajoittain hengenvaarallinen niin oma matkamme sujuu kohtuullisessa tyynessä merenkäynnissä talviajasta huolimatta. Olemme kuulleet ja jopa nähneet huhuja rankoistakin myrskyistä, vaarallisista jäävuorista jotka ovat upottaneet kokonaisia ristelijöitä samantyyppisiä missä itsekin matkaamme... Laivalla kiertävä huhu myös kielii varoituksista oman matkateittimme varrella sijaitsevista kohtalokkaista jäävuorista. Juuri kukaan matkustajista ei kuitenkaan tunnu olevan huolestunut koska onhan aluksemme uppoamaton.

Susanna Kaukinen

Eiköhän se €U$A-laiva tästä vielä uppoa. :-)

ulf fallenius

Suomi ei nouse koska kaikki ovat jatkuvasti jonkunlaisella lomalla.

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen

Politiikan kritisointia ei oikein voi tehdä toisella politiikalla. Politiikka on tärvääntynyt. Tätä on politiikka ainakin joskus.

Hyvä kysymys on, että miten elämä voi irtaantua politiikasta, jos politiikkaa ei oikein saa palvelemaan ihmistä.

Ainakin hyvän politiikan syntymiseen tulee antaa aikaa. Näkemyspalasia sieltä ja täältä. Kokonaisuudesta tulee näin paras, ja etenkin jos jotain selkeän hyvää löydetään jotain kautta.

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Mitähän siitä tulisi, jos yhteiskunnan asioita ei hoidettaisi yhdessä?
Tavalla tai toisella. Sitä toimintaahan ollaan totuttu kutsumaan nimellä politiikka.
En usko, että kuunaan tulisi aika, jolloin ei oltaisi tavalla tai toisella riippuvaisia muista tekijöistä kuin itsestä.
Nykyisin yhteiskuntaan on vaikuttamassa puoluepolitiikka, joka ei näyttäisi olevan täysin yhteisten asioiden hoitamista, vaan joidenkin puolueiksi organisaatiotuneiden yksittäisten kansanryhmien etujen ajamista.
Onko sitten parempaakaan systeemiä tälle laumasieluisen ihmisen ja luonnon asioiden hoitamiseksi olemassa? Robotit ja automaatio tietokoneineen?

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen

Niin.

Mitä isomman ihmisryhmän asialla on tarkoitus touhuta, sen vaikeampaa on tehokkaasti kohdistuva ponnistelu. Parhaimmillaan isot touhut tuovat paljon positiivista, mutta huonoimmillaan kulutusta tai pahempaa negatiivisuutta.

Sotiakaan ei pitäis olla. Silti niitä on. Isojen kuvioiden hallinta on vaikeaa. Sota on kriisi, ja isot kriisiytyvät jatkuvasti. Suurvallat taitavat harrastaa sotaa käytännössä jatkuvasti.

Talouden puolella monopolit on kielletty. Silti valtakeskittymät tärkeämmillä tai kokonaisvaltaisemmilla alueilla sallitaan. Ei tään tulisi varmaan näin mennä.

Susanna Kaukinen

Olen eri mieltä tuosta, koska esim Podemos Espanjassa on nimenomaan anti-poliittinen liike ja sen kannatus on ollut viimeiset 4 kuukautta luokassa 25-28%.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

"On vain yksi syy ja se on se, että sinä et usko. Sinä et usko, että maailma voi muuttua, et usko, että taistelukentällä on niin monta kamppailua kuin sukupolvea, koska sinä et usko, et jaksa, et välitä - ja täten pakotat seuraavan sukupolven samaan tilanteeseen."

Minä uskon viimekädessä ihmisen loputtomaan itsekkyyteen ja omanvoitonpyyntiin. Sitä on ihan kaikkialla maailmassa ja kaikissa yhteiskuntaluokissa. Taistelukentillä taistellaan vallasta, rahasta ja kunnioituksesta, ei pienen ihmisen - vaan vallanpitäjien kunnioituksesta. Saadaan aikaan vain vihaa ja pelkoa. Mikään ei muutu, kun ihminen itse ei osaa eikä pysty muuttumaan...minä, minä, minä..

Jos haluankin muutosta ja välitän, niin se ei yksin riitä. Miten saa kaikki mukaan pyrkimään kohti samaa ihannetta - riittävän hyvään ja oikeudenmukaiseen elämään? Ei onnistu, ei ainakaan tässä elämässä ja muutahan elämää ei edes ole minun mielestäni.

Susanna Kaukinen

Aika aikaa kutakin, viime vuosikymmenet on menty minäminämiehet edellä. Mä en usko ollenkaan, että nykyinen järjestys on n.s. totuus ihmisistä. Jos olisi, me ei oltais ikinä selvitty tähän asti, koska savanneilla vain yhteispeli mahdollisti selviämisen.

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen

Kirjoitin tästä aiheesta yleisempää tarinaa: http://juhamyllarinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/187...

Mielipiteiden muodostuminen tuntuu kestävän.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Susanna kirjoittaa ihan kuten minäkin ajattelen pankkiherroista, riistäjistä ja itsenäisyyden säilyttämisestä yms.
Piti ihan miettiä tovi että missä asioissa oikein olemme eri mieltä?

Minusta suurin uhka suomalaisille on Putinin imperialismi! Susanna ei mainitse näistä mitään. (Vaikka Venäjä vei meidän molempien perintömaamme Karjalassa!)

Jos natolaiset vievät meidän rahamme niin putinilaiset vievät hengen.
Kumpi parempi?

Susanna Kaukinen

Olen jo aiemminkin sulle sanonut, että en usko Putten hyökkäykseen...

"""Minä en usko ollenkaan, että Venäjä on hyökkämässä Suomeen, ellei Suomesta tehdä uhkaa Venäjälle. Suomi antoi Natsi-Saksalle kauttakulkuoikeuden Suomen maiden lävitse Neuvostoliittoon ja tämä huononsi tilannetta varmasti silloinkin.

Suomi on nyt käytännössä antanut isäntämaasopimuksen kautta USA:lle läpikulkuoikeuden Suomen kautta Venäjälle. Minä näen, että Venäjän sotilaat ovat rajalla tämän tähden, me olemme luoneet uhkan Venäjän suuntaan.

Mitä olen noita Venäjän virallisia dogmeja hieman silmäillyt, oma käsitykseni on että kilipäisimmätkin venäläisajattelijat katsovat jotenkin siten, että Suomi ja Karjalan Tasavalta voisivat olla joka tapauksessa autonomisia.

Siis, pahimmatkaan kilipäät eivät ajattele, että Suomea voitaisiin venäläistää. Sellaista ei vaan ole kenenkään kartalla. Mielestäni pelkosi on hyvin todennäköisesti turhia ja juuri tuolla pelolla luodaan ilmapiiriä, jossa sallitaan USA:n ja NATO:n operointi Suomessa, mikä tosiasiallisesti luo vaaratilanteen sinne missä sitä ei ole. """

<= http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...

Pekka Sandberg

Suuri osa kansasta ajattelee varmaan samoin kun Susanna kirjoitti,mutta niin kauan olemme hiljaa ja katsomme tiedotus välineiden propagandaa ,kun saamme edes jonkinlaisen perustoimeen tulon,mutta kuinka kauan?
Kyllä kansan todella pitäisi herätä tokkurastaan ja aktivoitua vahvasti poliittista eliittiä vastaan äänestämällä ainakin ,muita kun oikeisto puolueita.Se polku on nähty pitkin maailmaa.

Susanna Kaukinen

Nykyinen valta murenee, se on tosiasia. Jopa Suomessakin.

Käyttäjän NinaPalomki kuva
Niina La

Ihmisten pitäisi tosiaan oppia, että jokainen lehti ja kanava on kaupallinen yritys.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Siirryn heti IPU:n kannattajaksi kunhan tavoiteohjelmaan tehdään pieni lisäys:

IPU kannattaa demokraattisen Suomen itsenäisyyttä ja vapautta ja torjuu kaikin keinoin vieraiden valtioiden taholta tulevat itsenäisen päätösvallan rajoitusyritykset. Jos Venäjältä saadaan pitävät takuut että se ei puutu Suomen asioihin, sen jälkeen voidaan kansanäänestyksellä erota EU:sta.

Susanna Kaukinen

Nythän on niin, että eduskunnan päätöksellä voidaan jo erota €U:sta milloin vain. Minkälaiset pitävät takuut haluat Venäjältä?

Käyttäjän NinaPalomki kuva
Niina La

Tässä on jotain Ipun tavoitteista http://ipu.fi/tietoja-2/toinen-sivu/periaate-ja-yl...

Nyt tuli mieleen eräs hyvä puhe Natosta https://www.youtube.com/watch?v=0q8ccHnINsU
Vaikka Nato ei nyt ollutkaan tässä aiheena.

Me ollaan Venäjän kanssa tehny muistaakseni vuonna 1992 NL:n hajoamisen jälkeen sopimus, jossa on näitä takeita.

Sen verran olen historiaa selvittänyt, että Venäjälle tärkeitä asioita Suomen suhteen on se, että Suomi ei päästä rajan kautta ketään hyökkäämään Venäjälle ja että Suomi on Venäjän ikkuna länteen.

Tuskin Venäjä odottaa että Suomen kautta mitään massiivista hyökkäystä tulisi, mutta jotain innokkaita sissejä ehkä. Natonkin kohdalla Venäjää taitaa enempi pelottaa Ruotsin mahdollinen Nato-jäsenyys kuin meidän.

Käyttäjän KalleMaurola kuva
Kalle Maurola

Kirjoituksesi oli kovasti sekava ja sitä punaista lankaa oli vaikea löytää. Ainoa mikä kirjotuksesta selkeästi ilmeni on katkeruus. Toivon, että saat katkeruutesi ja vihasi hallintaan. Onnemme on se, että sinä et koskaan tule pääsemään eduskuntaan. Tuskin edes oman kaupunkisi hevosenottolautakunnan varajäsenen varjoksi.

Susanna Kaukinen

Se, että sä et jostain saa kiinni ei yllätä yhtään ketään. Olen muuten samaa mieltä siitä, että tämä ei ollut erityisen hyvä kirjoitus minulta. Tämänpäiväinen olis jo selvästi parempi ja sen punaisen langan löytäminen pitäisi onnistua jopa sinulta.

Susanna Kaukinen

No joo, luin ton tekstin uudestaan ja kyllä se musta ihan hyvä oli. Aika maalaileva ja ei siten edennyt kuin juna, vaan paremminkin eteneminen oli hieman hapsenkakkiaismaista, mutta maali oli selvä: SUOMI VAPAAKSI !!!

Käyttäjän NinaPalomki kuva
Niina La

Ei kai tässä pelkästä eduskuntaan pääsemisestä ole kyse? Kyse on enempi siitä, että Ipu pääsisi eduskuntaan ja muutenkin euron toimimattomuus tulisi esille. Plus muut Suomen ongelmat.

Susannalla tuskin on syytä olla kenellekään kateellinen. Hän on hyväpalkkainen ohjelmisto-konsultti ja vanhemmatkin ovat olleet hyvissä viroissa.

Susanna Kaukinen

Jos mun primääri intressi olisi päästä eduskuntaan, olisi keinot kovasti toiset. Ja joo, ei tässä oo kateutta, mistä edes? Oikeudenmukaisuutta toki silti kovasti kannatan. Kokoomuslaisilla on vaikeuksia erottaa näitä asioita toisistaan, kun ovat itse niin kateellisia toisilleen ja eivät oikeudenmukaisuudesta mitään ymmärrä.

Tärkeintä on pelastaa Suomi !!!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ipulaisten kunniaksi on sanottava että he ovat keskustelleet sivistyneesti, vain asiat ovat hiukan riidelleet. Kalle, nyt sinä iskit vyön alle, ei ole reilua ruveta haukkumaan Susannaa. Jos et pärjää sanojen avulla niin älä puhu silloin.

Susanna Kaukinen

Kyllä mä osaan vyönkin alle lyödä, ei siinä mitään, mutten viitsi hankkia bännejä tänne tekemällä niin. Olen siinä niin hyvä, että ylläpito puuttuu asiaan, jos laitan verbaalisen nyrkkiraudan hanskaani ja annan sanan säilän heilua.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Älkää nyt hyvät ystävät suuttuko seuraavasta väittämästäni:
Ipulaiset puhuvat itsenäisyydestä ja varmaan kannattavatkin sitä jollain lailla (se Venäjän pelko vain puuttuu?)

Mutta kokoomuslaiset eivät ole koskaan kannattaneet Suomen itsenäisyyttä!!! Lukekaapa Anders Hultinin kirja Kuningasseikkailu Suomessa 1918.
Työväestö yritti edistää itsenäisyyttä jo 1800-luvun puolella ja lauloi "...meitä keisarit ei enää hoivaa, eikä ..." Kokoomuslaiset olivat tiukasti Venäjän keisarikunnan kannattajia. Sieltä tuli rahaa. Kansalaissodassakin he eivät kannattaneet itsenäistä Suomea vaan halusivat ja saivatkin kuninkaan, päästiin Saksan alusmaaksi, orjiksi. Onneksi Saksa hävisi ja kokoomuksen piti tyytyä tähän kurjaan demokratiaan.

Yhteenveto: IPU ja kokoomus ovat Venäjän hyviä ystäviä, etten sanoisi agentteja! Onhan Venäjällä kokoomuksen veljespuolue vallassa.

Susanna Kaukinen

Nyt taas keulii. Ei IPU - Itsenäisyyspuolue - ole mikään vieraan vallan käsikassara. Päin vastoin!!

Toimituksen poiminnat