Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

SYRIZA EU:n Teutoburg

 • Teutoburg
  Teutoburg
 • Arminius
  Arminius
 • Teutoburg
  Teutoburg
 • Arminius
  Arminius

Teutoburgin taistelu oli ratkaiseva Rooman Imperiumin historiassa. Vuonna 9 germaaniheimot löivät Arminiuksen johdolla Varuksen johtamat Rooman kolme legioonaa taistelussa, joka tunnetaan myös Varuksen katastrofina.

Rooma ei koskaan noussut edelliseen loistoonsa tämän tappion jälkeen, jota pidetään Rooman pahimpana kautta aikojen. Teutoburgin sankareiden urotyö pysäytti imperiumin etenemisen, eivätkä roomalaiset enää koskaan päässeet Reinin itäpuolelle.

 

SYRIZA ilmoitti tänään varaministerinsä Katrougkaloksen suulla, että Kreikka tulee kaatamaan TTIP-siirtomaariistoukaasin, jota €U:n ylempi roskaväki on salaa valmistellut U$A:n lobbareiden kanssa muodostaakseen €U$A:n, globalistisen riistoimperiumin, joka on sen omien kansojen ylin vihollinen.

SYRIZA ilmoitti jopa, että se on valmis käyttämään veto-oikeuttaan €U:ssa estääkseen TTIP-sopimuksen läpimenon. TTIP saattoi saada tässä ratkaisevan iskun. €U$A-globalistien irvokkaat ja kansan vastaiset hankkeet saavat joka päivä kovia iskuja.

SYRIZA mursi jo aiemmin €uroston brezhneviläisen tiedotus- ja konsensuslinjan ilmoittamalla vastustavansa Mariupolin iskun kaatamista Venäjän niskaan ja syyksi sen jälkeen kun päätös oli jo €uroston toimesta tehty. SYRIZA tuntuu pyyhkivän €uroston yksipuoluejärjestelmällä ja sen yksituumaisuudella peräpäätään.

 

Totuus €U:n tilasta on se, että globalistit ovat koettaneet urheasti hymyillä hampaat irvessä, vaikka heidän imperiuminsa murenee humanistien ja nationalistien tiukan vastarinnan takia ja unionissa on enemmän hajoamisen kuin yhtenemisen merkkejä.

Kansalaisten oikeuksille, vapauksille ja demokratialle tämän hirvittävän oligarkkisen ja totalitaristisen rakennelman mureneminen on ylin siunaus. Se on sitä myös lopulta taloudelle, joka pääsee jatkossa hengittämään muutakin kuin €uron sinappikaasua.

Viime kädessä unionissa ei ole oikeastaan mitään hyvää, koska se on täysin epäonnistunut ja ajanut euroopan kansat toisiaan vastaan. Läpimätä lobbarien, pankkiirien ja talousaateliston hanke on suuruudenhullu painajaisunelma, joka ei koskaan perustunut millekään muulle kuin globalisti-totalitaristien haihatteluideologialle.

 

Samaan tapaan kuin Arminius aikoinaan, SYRIZA kaataa €urostoimperiumin legioonia Teutoburgin hengessä. Mahdottomasta tulee mahdollinen, kun €uroston extend and pretend -politiikka alkaa olla kaiken valehtelun, väistelyn ja matonallelakaisun tuolla puolen.

On täysin mahdollista, että SYRIZA:n vaalivoitto oli kansanvallan ja eurooppalaisten arvojen voitto €urostosta, ensimmäinen, ratkaiseva isku, josta myöhemmin voidaan kirjoittaa kuten Teutoburgin taistelusta: €uroopan Unioni ei koskaan noussut menneeseen loistoonsa tämän tappion jälkeen.

Ja ystävät, meillä on tässä aivan kaikki voitettavana - itsemääräämisoikeus, vapaus, demokratia, talous, ympäristö ja turvallisuus! Kannetaan siis Suomen lippua Teutoburgin ja SYRIZA:n hengessä ja lyödään loputkin ylikansallisen varkauspääoman ja totalitarismin kätyrit pakosalle!!!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Susanna Kaukinen

Ai niin ne linkit:

Syriza vannoo kaatavansa EU:n ja USA:n sopimuksen - "lahja koko Euroopalle"
=> http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015020419144649_...

SYRIZA murskasi Ukrainan €U-konsensuksen!
=> http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...

Battle of the Teutoburg Forest
=> http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_the_Teutobu...

Teutoburgin taistelu
=> http://fi.wikipedia.org/wiki/Teutoburgin_taistelu

Arminius
=> http://fi.wikipedia.org/wiki/Arminius

Susanna Kaukinen

Kyl mul kävi mielessä verrata Stalingradiin, mutta jotenkin tää oli musta hauskempi näin, kun tuo Teutoburg on monelle vieraampi. Oppiipahan historiaa siinä sivussa. :-)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Muistaakseni Arminius sortui omaan ylpeyteensä ja ylimielisyyteensä, kun yritti ryhtyä Germaanian keisariksi, ja lopulta roomalaiset tulivat takaisin. Historia voi toistaa itseään.

Susanna Kaukinen

Eäi. Reaktionistit murhas sen, mutta kuten sanottu, Teutoburgin jälkeen Rooma ei palannut Reinin itäpuolelle, eikä koskaan enää menneeseen loistoonsa.

Keijo Kontio

Historia on todennäköisesti toistamassa itseään koska onhan ihan selvästi nähtävissä mitä länsimaissa on jo käytännössä tapahtunut ja kehitys jatkaa vääjäämätöntä kehitystään eteenpäin. Länsimaisen sivistyksen alkukotina pidetään Kreikkaa ja monia historiassa suurimpina länsimaalaisina saavutuksina pidetään Rooman keisarikunnat saavutuksia.Nykyisessä Uudessa Roomassa on senaatti niinkuin oli myös alkuperäisessä. Nykyisen Uuden Rooman Imperimuia pidetään yleisesti voittamattomana ja sen odotetaan helposti nujertavan nykyisen tunnetun sivistyneen maailman tehokkaimmailla armeijalla nujertavan ja valloittavan Barbaarikansat.
Rooman imperiumin tuho alkoi sisältäpäin moraalin rappeutumisesta ja kansakunnan muustakin löystymisestä. Rooman armeijan joukot perustuivat pitkälti palkka armeijoihin jotka suurin osa perustuivat valloitettujen kansojen sotureihin . Samoin Rooman imperiumin ikävien arkipäiväisten asioiden huolehtimisesta , SuurRooman sivistyneistö ei pitkällä tikullakaan hoitanut/huolehtinut arkipäiväisistä ihmiselämän normirutiineista. Rooma nimenomaan löystyi ja hajosi sisältäpäin. Mites suu pannaan kun sekä Yhdysvaltain ja Länsi-Euroopan entisten siirtomaiden kansalaiset suorastaan muodostavat kohtuullisen vähemmistön kaikkien näiden kansojen keskuudessa ja vieläpä harjoittavat uskomuksia ja uskontoja jotka ovat vieraita nykyRooman eikun Länsimaiden sivistynestöille ...

Susanna Kaukinen

Näinpä. €U$A on liki täydellisessä moraalisessa lamaannuksessa kyetessään pitkälti vain loisimaan ja nahistelemaan. Sotiakaan ei käydä enää omilla joukoilla, vaan palkka-armeijoiden varassa, koska väestön kannatusta käydyille sodille ei ole.

`Roman matrons used to say to their sons: “Come back with your shield, or on it.” Later on this custom declined. So did Rome. '

Susanna Kaukinen

Psykologinen sota on jo käynnissä.

---

EKP on Troikan pelinrakentaja

Myöhään eilisiltana Euroopan keskuspankki (EKP) ilmoitti, ettei se enää hyväksy kreikkalaispankkien velkojen vakuuksiksi Kreikan valtion velkakirjoja. Jatkossa kreikkalaispankit joutuvat turvautumaan EKP:n sijaan Kreikan keskuspankin hätärahoitukseen (ELA, Emergency Liquidity Assistance). Käytännössä päätös tarkoittaa kreikkalaispankkien lainanhoitokulujen nousua 0,05 prosentista 1,55 prosenttiin ja Kreikan entistä suurempaa riippuvuutta EKP:n neuvoston päätöksistä.

Päätöksen taustalla on Kreikan hallituksen ilmoitus olla neuvottelematta EKP:n, Euroopan komission ja Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) muodostaman Troikan kanssa. Valtiovarainministeri Yanis Varoufakisin suunnitelmien mukaan Kreikan hallitus olisi esittänyt muutosohjelmansa helmikuun loppuun mennessä ja Kreikan lainaohjelman ehdot oltaisiin neuvoteltu uusiksi toukokuun loppuun mennessä.

Eilisellä ilmoituksellaan EKP teki selväksi, että Kreikalla on aikaa uudistusten esittämiseen ja niiden hyväksyttämiseen euroryhmässä korkeintaan tämän kuun loppuun asti tai kenties sitäkin vähemmän. Jo aiemmin keskiviikkona Financial Timesin haastattelemat lähteet olivat kertoneet EKP:n suhtautuvan nihkeästi Kreikan anomaan lisäaikaan.

EKP: neuvosto käsittelee seuraavan kerran Kreikan hätärahoitusta 18.2. EKP voi esimerkiksi katsoa, että ELA-rahoituksen jatkumisen ehtona on Kreikan hallituksen ja Troikan välille syntyvä sopimus austerityn jatkumisesta. Troikan ja Kreikan välinen nykyinen lainaohjelma päättyy 28.2. EKP:n neuvosto voi ⅔ enemmistöllä päättää lakkauttaa myös ELA-rahoituksen, mikäli se katsoo, ettei Kreikka täytä hätärahoituksen vaatimuksia. Käytännössä päätös tarkoittaisi Kreikan pankkien kaatumista, sillä ne eivät selviäisi enää päivittäisistä velvoitteistaan.

Vaikka EKP:tä pidetään riippumattomana toimijana, EKP:n päätös osoittaa jälleen, kuinka keskuspankki käyttää suvereniteettiaan hallitusten liikkumavaran kaventamiseen. Vuonna 2011 EKP vaati Espanjalta ja Italialta sitoutumista rakenteellisiin uudistuksiin ennen kuin se aloitti valtioiden velkakirjojen tukiostot (SMP, Smart Securities Programme). Vuonna 2013 EKP uhkasi lopettaa Kyproksen pankkien ELA-rahoituksen, mikäli Kypros ei hyväksy Troikan tukipakettia. Marraskuussa paljastui, että EKP uhkasi myös vuonna 2010 Irlannin hallitusta hätärahoituksen lopettamisella, mikäli se ei suostu tukipakettiin.

Tulevien päivien ja viikkojen psykologisen pelin kannalta onkin oleellista, pysyykö Kreikka päätöksessään olla neuvottelematta Troikan kanssa, minkälaisen muutosohjelman se esittää, miten euroryhmä siihen suhtautuu ja uskaltaako EKP lopettaa Kreikan ELA-rahoituksen ja aiheuttaa Kreikan pankkijärjestelmän kaaoksen ja Kreikan eroamisen eurosta, mikäli Kreikan ja Troikan välille ei synny sopimusta.

Seutu on käymässä levottomaksi.

http://anttironkainen.fi/ekp-on-troikan-pelinraken...

Käyttäjän auvorouvinen kuva
Auvo Rouvinen

joo toi EKP päätös kertoo että se uskaltaa suoraan sanoa: Paskat demokratiasta, mä oon diktaattori.

sivistysmaissa pankkiirit tekee mitä hallitus käskee, eurostoliitossa jokainen tekee niinkus pankkiiri käskee. tai itkee ja tekee.

elikkä jos joku tuon jälkeen puhuu eusta ja demokratiasta samassa lauseessa, on joko idiootti tai ei osaa lukea. (lukutaidottomuushan ei tarkoita että henkilö on idiootti. hän on vain lukutaidoton.)

Susanna Kaukinen

Nimenomaan näin. Juuri tää totalitarismi on yksi suuri syy, miksi itse vastusta €urostoa. En tykkää stalinismista, olen sillä tapaa ääridemokraatti.

Käyttäjän ViljoRafaelHeinonen kuva
Viljo Heinonen

Kun itse kysyy ja itse vastaa, on bloki kommentteineen yhtenäinen. Tasapuolisuus on asia ihan erikseen.

Susanna Kaukinen
Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Mielenkiintoista eurooppalaista historiaa, opetuksena nykyisille lainsäätäjille, barbaarien kahlitsemista lainsäätäjän ideologioille voi tulla käännekohtaansa milloin hyvänsä.

http://media-1.web.britannica.com/eb-media/13/1149...

http://global.britannica.com/EBchecked/topic/35390...

"Mutta saksalaiset, jotka olivat pitkään pahoittelee, että heidän miekkansa olivat ruostuneet ja heidän hevosensa tyhjänpanttina, heti kun näkivät toogia ja kun olivat kokeneet lait julmempina kuin aseet, nappasivat he aseensa Armeniuksen johdolla."

32
"At illi, qui jam pridem robigine obsitos enses inertesque maererent equos, ut primum togas et saeviora armis jura viderunt, duce Armenio arma corripiunt; But the Germans who had long been regretting that their swords were rusted and their horses idle, as soon as they saw the toga and experienced laws more cruel than arms, snatched up their weapons under the leadership of Armenius." http://www.harbornet.com/folks/theedrich/hive/Medi...

Susanna Kaukinen

Ei se kapinahenki mihinkään ole kadonnut, kun tällaisia lauluja vieläkin tehdään ja lauleskellaan..

Van Canto - Rebellion (cover)
=> https://www.youtube.com/watch?v=UPUNdwRhuMA

...ja onhan monessa maassa sentimenttejä, että halutaan irti kansallisvaltioista - EU:sta puhumattakaan. Esimerkkinä nyt vaikka Katalonia ja Skotlanti.

Pekka Sandberg

Kyllähän EU.n rötös herrat ovat kyykyttäneet eri maita omien etujensa nimeen aivan riittävästiJokohan se sivistys lähtisi Kreikasta jälleen liikkeelle ,myös tänne euroopan perälle ja saataisiin itsemme ,jossain vaiheessa irti siitä.

Susanna Kaukinen

Sivistykseksi kutsuvat, itse ovat barbaareja. Barbaarin määritelmähän on pohjimmiltaan seuraava: a person belonging to a culture different from one's own.

Käyttäjän auvorouvinen kuva
Auvo Rouvinen

joo toi mettä pysäytti roomalaisten etenemisen. se oli kuitenkin suhteellisen pieni tappio. kolme legioonaa. alle 30 000 miestä valtiossa jonka asevoimat oli lähellä puolta miljoonaa.

jos vertaa Pyrhoksen aikaansaamaan verilöytyyn, suhteellinen tappio oli pieni. pyrhoksen aikaan rooma oli vain yksi kaupunki, ei koko maailma.

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Heraclea

7000 raatoa, 7000 vankia.

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Cannae
Myöskin Cannae oli pahempi isku. siinä rooma menetti yli 50 000 miestä.

elikkä laajeneminen ei pysähtynyt raskaisiin tappioihin, olihan rooma kestänyt paljon pahempiakin. se loppui selkäranagattomuuteen. Virtu oli kuollut rooman kansasta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Virt%C3%B9

eussa ei virtua ole koskaan ollutkaan, pelkkää madon ahnasta luikertelua kohden omenaa. on siis kyseenalaista pysähtyykö etenemin, mato nimittäin ei ole mikään suuren luokan ajattelija ja saattaa ahneuksissaan rynnätä eteenpäin vaikka linnun nokka odottaa.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Ehkä Roomassa myös laskettiin mitä vaatisi lähettää riittävästi joukkoja Germaniaan ja mikä olisi tuosta investoinnista mahdollisesti saatavat hyödyt. Ehkä myös tehtiin riskianalyysejä. Olisikohan myös laskettu, että panostamalla jonnekin toisaalle olisi ollut saavutettavissa parempi kustannus/hyöty-suhde. Ja niin jäi lähettämättä enempää joukkoja huitsinnevadassa oleviin Germanian korpiin.

Susanna Kaukinen

Tohonhan Suomenkin puolustus osittain perustuu. :-)

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #18

Niin, perimmältäänhän on kyse siitä kenen ja millaisia hyötyjä lähdetään tavoittelemaan. Kenen eduista käsin "business case:t" rakennetaan ja tuloksia tutkitaan. Väinö Linnan Akseli Koskelan suuhun laittaminen sanoin täällä käytettävä valinta: Minä olen yhden asian huomannut niissä kumminkin. Ne puhuu omista asioistansa aina niin kuin ne olisivat Suomen asioita: Meidän maanviljelyksemme ei kestä sitä. Suomen talous ei ole niin vankalla pohjalla. Kansamme toimeentulo ei salli työajan lyhentämistä. Teki niitten mieli mitä hyvänsä, niin se on maan etu, kansan etu, meidän yhteiskuntamme. No, kyllä ne siinä oikeessa ovat. Niitten yhteiskunta tää onkin ja niitten Suomi tää onkin."

Susanna Kaukinen

Olennaista tossa on se, että ei tehny enää juuri mieli tunkea vihaisten klaaninistien miekan eteen. Sikäli monessa mielessä täydellinen voitto.

Toimituksen poiminnat