Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Sivistyksen orjat

  • Sivistyksen orjat

Sivistys on tekosyy sille miksi aatelin pankkiirit, poliitikot ja muut varkaat saavat jatkaa vallassa. Sivistys on tekosyy ympäristötuholle, tekosyy sille, miksi `alkuasukkaat' ryöstetään ja alamaistetaan.

Sivistys on itsessään orjuutuksen muoto ja yksi sen nimi, jolla sinut henkisesti tarhataan ja jolla sinut kesytetään. Koira on tarhattu, susi ei. Koira on vaaraton ja tottelee herraansa, susi ei.

Sinut tarhataan, jotta olisit varkauspääoman kiltti pikku puudeli. Siksi sinulta viedään tahto, itsenäisyys ja aikuistuminen. Olet suden varjo, kesytetty pikku pentu, joka nuolee herransa lyövää kättä.

Sivistys on tukholmasyndrooman oire, sinun orjuutuksesi todellinen nimi. Saat muruja pöydältä, vaihdat siihen vapautesi, syntymätietosi ja siten sielusi. Vaihdat omanarvontuntoa turvallisuuteen, mutta sivistykselle ei mikään riitä.

Lopulta se vie sinut kokonaan. Lopulta se saa sinut kokonaan. Omaksut sivistyksen ennakkoluulot ja luulet niitä omiksesi. Luulet, että vankeutesi on vapautta, uskot, että valtamedian valheet ovat totta. Vakuutut, että talousdemagoginen ryönä on tiedettä.

Ajan mittaan pohjaanpoltetun mielesi labyrintteihin eksyneenä uskot senkin, että sota on rauhaa ja olet valmis uhraamaan itsesi vanginvartijoittesi asialle. Kaadut kuin muurahainen pesänsä eteen, mutta se pesä ei ole sinun, sillä sinä olet omaisuutta,

  ,olet esine, olet tavara, olet vain yksi kallo lisää ylikansallisen talousaatelin valtaistuimelle vievällä polulla, jolle vievä tie on rakennettu hyvää tarkoittavien hölmöjen luista.

Lopulta sivistys saa sinut ja mitään siitä mitä oikeasti olit ei enää ole missään. Tyhjä hurmio heijastuu silmistäsi uusimman iApplen näytön tyhjään peiliin valon seikkaillessa loputtomasti näiden kahden peilin välillä, joista molemmista heijastuu tyhjyys.

Lopulta sivistys saa sinut ja olet osa ongelmaa, osa sitä ihmistarhaamon jatkumoa, joka alkaa pakollisesta päiväkodista, pakollisesta esikoulusta, koulusta, ammattikoulusta, yliopistosta, korporaatiosta, vanhainkodista ja jonka päämääränä on tarhatun hiljainen hauta jo elämässä.

Sivistys on tahdottoman Mekka, se on kuninkaan jumalallinen etuoikeus ottaa kenet se haluaa, se on pankkiirien oikeus painaa rahaa ilman mitään vastinetta ja se on yläluokan oikeus väittää merkityillä korteilla pelaamista mahdollisuuksien tasa-arvoksi.

Sivistys on äärettömän sivistymätöntä, se on macchiavelliläisten juonten kudelma, joiden ainoa tehtävä on eksyttää sinut sivistyssanojen autiomaahan, jotta et koskaan löytäisi sitä yksinkertaista totuutta, että sivistys on ottanut sinut orjakseen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Susanna Kaukinen

Romahduksesta viimeksi kirjoitin tarkemmin allaolevaan osoitteeseen, mutta se on kirjoitettu räyhäblogihengessä - vastuu on linkin seuraajalla, puhtaasti ja täysin. Blogin lopussa on kuitenkin hyvä kasa aihepiiriä koskevia linkkejä, joita voin suositella.

=> http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/01/litran-m...

Susanna Kaukinen

Nostan linkeistä tänne tämän, jossa puhuimme romahduksen aihepiiristä aika paljon Alexander Holthoerin kanssa:

Unilääke #4 ~ Liittovaltiorunttaus ja romahdus / Alexander Holthoer ja Susanna Kaukinen (HQ)
=> https://www.youtube.com/watch?v=he1vhbba0p4

Susanna Kaukinen

Tulipa tuossa sitten tutkittua hieman karkaavan kasvihuoneilmiön prospektiakin. Teksti on räyhäblogissa, mutta varsin konsensushenkisessä ilmimuodossa:

=> http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/02/karkaava...

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

"There is such a thing as a runaway greenhouse effect– just ask the planet Venus. However, a recent study looking at what it would take to trigger such an event on Earth ballparked the requirements at around 75 times the amount of CO2 currently in the atmosphere, 5.5 times the methane, and some other greenhouse gases. The “business-as-usual” scenario in the latest IPCC report, where we do nothing to curtail greenhouse gas emissions, ends the century at about 2.3 times today’s CO2 and 2 times the methane. We have a lot of things to worry about, but a runaway greenhouse isn’t one of them. (McPherson, by the way, cites this same paper as if it shows that we’re about to trigger a runaway greenhouse.)" https://fractalplanet.wordpress.com/2014/02/17/how...

Lainasin tuossa yllä Scott K. Johnson:in (I'm a geoscience educator, hydrogeologist, and freelance science writer contributing at Ars Technica.) kirjoituksesta pätkän, jonka mukaan karkaavasta kasvihuoneilmiöstä ei voisi puhua näillä nykyisillä päästöluvuilla. Ilmaston lämpenemisestä tulee aiheutumaan ongelmia, kuitenkin vielä 150 vuotta sitten Suomessa halla aiheutti sadonmenetyksiä, joten pienelle lämpenemiselle on löytynyt vielä tilaa. http://www.giss.nasa.gov/research/features/201501_...

Susanna Kaukinen

Musta toi Scottin 75x on hieman hihasta revästy, mä luin sen tutkimuspaperin, johon se sen perustaa. Siltikin, sen perusteella mitä nyt yleensä tiedetään tai edes voidaan tietää, pidän todennäköisenä, että tuota runawayta ei hetkeen nähdä.

Tietenkin on tärkeää jatkaa tutkimustyötä, jotta käytettävissä oleva tieto olisi mahdollisimman hyvälaatuista.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro Vastaus kommenttiin #9

Juu, on se niinkin. Nyt keskustelua on viety metaaniklatraatin suuntaan, jota lämpeneminen sulattaisi? Kuka tietää?

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #14

No siis todennäköisesti (ja laskelmien mukaan, kts. blogin viitteet) ne metaaniklatraatit ei yksinään aiheuta karkaavaa muutosta, koska eivät ole ennenkään aiheuttaneet, kun planeetta on lämmennyt - olemmehan edelleen täällä ja meret eivät ole höyrystyneet.

Tietenkin aurinko lämmittää nyt enemmän, mutta kuten sanoin, laskelmat eivät tue sitä, että olisimme jo nyt tilanteessa, jossa olisi todennäköistä, että karkaava muutos laukeaa.

Metaani lämmittää kyllä ja aiheuttaa ongelmia, mutta sitä ei olne sellaisessa määrin, että sitä aina vaan purkautuu enemmän ja enemmän lisää. Jos näin olisi, planeetta olisi jo varsin todennäköisesti aiemmin höyrystynyt.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro Vastaus kommenttiin #20

Tätä minun ei ole vaikea uskoa. Jotkut tarkastelevat tätä lyhyttä teollistumisen jaksoa ja todetaan, että sellaista ei olisi aikaisemmin ollut. Teollistumisesta johtuvat CO2 -päästöt ovat lisääntyneet ja muitakin muutoksia on tapahtunut kiireellä, pitänee paikkaansa.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #21

CO2-tasot on aiemmin olleet paljon korkeammalla, mutta se ei ole ollut ongelma samassa mittakaavassa, koska aurinko oli silloin vähemmän aktiivinen. Näiden yhdistelmä siis on relevantti: kasvihuonekaasutasot ja auringon aktiivisuus. Molemmat ovat lisääntymään päin, edellinen ihan vuositasolla jälkimmäinen lähinnä kosmologisissa aikayksiköissä.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro Vastaus kommenttiin #22

Käytännössä ilmakehän kosteuden lisääntyminen, lumipeitteen ja merijään väheneminen kiihdyttävät auringon säteilyn imeytymistä ja sitäkautta lämpenemistä. Eli se olisi näiden kahden, kasvihuonekaasujen ja auringon säteilyn lisääntymisen yhdistelmä ja vuorovaikutus, mikä lisää lämmön kertymistä maapallolla.

http://arctic.atmos.uiuc.edu/cryosphere/IMAGES/glo...

Eipä tuo merijää ainakaan ole mihinkään muuttunut.

"However, climate models forced with CO2 reveal that global energy accumulation is, instead, primarily caused by an increase in absorbed solar radiation (ASR). This study resolves this apparent paradox. The solution is in the climate feedbacks that increase ASR with warming—the moistening of the atmosphere and the reduction of snow and sea ice cover. Observations and model simulations suggest that even though global warming is set into motion by greenhouse gases that reduce OLR, it is ultimately sustained by the climate feedbacks that enhance ASR." http://www.pnas.org/content/111/47/16700.abstract

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Vain sivistynyt ihminen osaa kirjoittaa näin nasevaa pakinaa.

Susanna Kaukinen

Paradoksit on välillä ihan piristäviä.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Sivistys itsessään on hyvinkin ylevää niin kauan kuin pysytään teoriatasolla. Maailma voisi ollakin hyvinkin mukava paikka elää, jos eläisimme filosofien lailla.

Ongelman luo "mukasivistyneistö", joka ei anna tilaa kuin yhdensorttiselle sivistykselle, eli omalleen. Sitä levitetään tarpeen vaatiessa sitten vaikka miekan avulla.

Nyt halutaan sivistää seuraavaksi Ukraina.

Itseään johtavana sivistysvaltiona pitävä Amerikan Yhdysvallat aikoo sivistää Ukrainaa puolustuksellisin asein, jotteivat separatistit sivistä heitä väärällä tavalla.

Näin länsimaista sivistystä markkinoidaan, kranaatti kerrallaan.

Syyrian hallitus ei ottanut sivistystä vastaan vapaaehtoisesti. Näin ollen heitä rangaistaan sivistämällä sen sijaan kapinallisia. Kärsijänä on tavallinen kansa, kuten aina, kun sivistystä lähdetään urakkatyönä levittämään.

Edward Snowden sivisti meitä paljastamalla, että kansalaisten sivistystasoa valvotaan hyvinkin tarkasti ja aina tarvittaessa kansalaisia sivistetään lisää. Jopa keinoja kaihtamatta.

Elämme varsin sivistyneitä aikoja ystävä hyvä.

Susanna Kaukinen

Rooman imperiumi ilmoitti vievänsä sivistystä. U$A ilmoittaa vievänsä vapautta ja demokratiaa.

ulf fallenius

Fiksut pärjää ja tyhmät jää rannalle ruikuttamaan.Niin se vaan menee.

Jyrki Paldán

Eikös kaikkien pitänyt pärjätä, kunhan mennään markkinaehdoilla? Niin ainakin taisit väittää tuolla toisessa blogissa.

Susanna Kaukinen

Sodan ja kilpailun ero on aika häviävä. Jos sodassa voittaa kaikki, niin silloin voidaan ajatella, että näin käy myös markkinoilla.

ulf fallenius

Fiksuja edustaa suurin osa ainakin Suomessa.

Susanna Kaukinen

Höpsis. Ylempi degeneroitunut roskaväki perii privileegionsa monessa tapauksessa. Jotkut Bill Gatesit sattuu mäihällä kultasuoneen. Usein fiksuimmat ovat liian viisaita juostakseen rahan perässä.

Val Hietaluoma

Huikeen hyvä artikkeli!

Vapaamuurarit on hyvä esimerkki hyvää tarkoittavista hölmöistä. Ideologiasta, joka ajaa ja palvoo sivistystä ja sen mukamas mukanaan tuomaa valaistumista. Yksinvaltiutta maailmassa kyseinen kerho ei ole kuitenkaan saanut aikaan vieläkään, eikä sen lupaamaa maailmanrauhaa. Vielä vähemmän se on edesauttanut valaistumista, mikä tuskin onkaan sen todellinen tarkoitus.

Ihmiskunnan valaistuminen ei tunnu olevan ylipäätään maailmassa suurinta valtaa pitävän tahon tarkoitus. Valaistuminen kun murtaisi kansan uskon maallisiin auktoriteetteihin (kirkko mukaan lukien).
ja niiden sanelemaan moraalikäsitykseen. Moraali, eli vallitseva käsitys oikeasta ja väärästä, kun on asia, joka pitää imperiumin pystyssä tai kaataa sen.

Länsimainen moraalia muokataan tilanteen mukaan valtavirtamedian toimesta ilman kestävää arvopohjaa. Lanseeraamalla terrorismin vastaisen sota 9/11 valeiskulla ja sen myötä hyökkäämällä Irakiin esimerkiksi hyväksyttiin ensimmäistä kertaa ajatus ennalta ehkäisevän väkivallan käytöstä. Tämän seurauksena tapettiin yki 500,000 lasta, ja uhriluku kasvaa edelleen.

Ollaan huonolla tiellä jos moraali pysyy pystyssä vain virallisten, valtavirtamedian kautta syötettyjen valheiden takia kuten myös Ukrainan osalta on tilanne. Tämä on ilmiselvää niille, jotka ovat havahtuneet todellisuuteen. Kun valheen tielle ollaan lähdetty, on vain ajan kysymys milloin kansa herää ja Seurauksena oleva moraalin romahtaminen tulee viemään lännen imperiumilta sen koossa pitävän voiman - uskon auktoriteettiin.

Taistelu moraalin romahdusta vastaan on jo alkanut lisäämällä voimaa, vakoilua ja kontrollointia myös siviilejä vastaan, sekä luomalla uusia uhkakuvia, joilla kansa saataisiin jälleen turvautumaan auktoriteettiin ja luopumaan oleuksistaan. Pariisin iskut ovat tästä viimeisin esimerkki, jota mm. Ranskan presidentti on julkisesti epäillyt Iluminatin järjestämäksi. Näyttäisikin siltä, että 'Iluminatin' tarkoitus on sen nimestä huolimatta päinvastainen. Valaisemisen sijaan auktoriteettia pidetään yllä pelottelulla, joka pitää jengin tiiviisti pimeässä. Ihmiskunnan dominointi pelottelemalla on varmasti syy myös lännen masinoimalle 3.maailmansodalle.

Susanna Kaukinen

Erinomainen kommentti, kiitos paljon! :-)

Käyttäjän smallkasu kuva
Jani Kasurinen

Rooma sivisti barbaarit.
Mikä oli lopputulos ja kuinka kansa voi ennen loppua? =)

Susanna Kaukinen

The Germanic victory against the Roman legions in the Teutoburg forest had far-reaching effects on the subsequent history of both the ancient Germanic peoples and on the Roman Empire. Modern historians have regarded Arminius' victory as "Rome's greatest defeat"[4] and one of the most decisive battles in history.

<= http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_the_Teutobu...

Toimituksen poiminnat