Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

TTIP: USA puuttuu EU-Suomen lakeihin!!!

  • Voe €urostoliiton päivät - me onnettomat - matkalla U$A:n poliisivaltioon !!!
    Voe €urostoliiton päivät - me onnettomat - matkalla U$A:n poliisivaltioon !!!

VOE RISTUS !!!

Kuten olen sataan kertaan sanonut, niin €U on Suomen tasavallan tuhopoltto! Ja mitä tekee SUOMEN MEDIA??? Mitä tekee - ei hyvä luoja sentään!!! Kaikki pitää itse kaivaa. Voe Ristuksen Ristus!!!

 

Vapaa kulkija raportoi, että TTIP:n osana U$A tulee saamaan mahdollisuuden puuttua EU:n lakien valmisteluun, niin keskus-, kuin kansallisella-tasolla. Tieto tulee niinkin epäluotettavasta lähteestä kuin FAZ - Frankfurter Allgemeine Zeitung.

 

Siinä se on. U$A puuttuu Suomen lainsäädäntöön. Salaliittoteoreetikoiksi leimatut NWO-hyypiöt on todistettu oikeaksi. Suomi on U$A:n osavaltio.

 

Joko riittää, Suomen kansa? Joko riittää?? Mitä vielä pitää tapahtua, että tässä maassa tajutaan, että EU:STA ULOS NYT !!!

 

Lähde:

EUSA tulee! Oletko valmis ?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (49 kommenttia)

Susanna Kaukinen

Saksalaisista lähteistä raportoiva Juha `Hämis' Hämäläinen on IPU:n listoilla eduskuntavaaleissa 2015. Tällaisia kavereita tarvitaan!!!

IPU - Hämis - Pirkanmaa = FTW !!!

Juha Hämäläinen

Tykkäisin, jos voisin, kun noin yllyit mainostamaan. Ei ole USAri saanut kuvaani paikalleen enkä ole tässä tapauksessa tarpeeksi nöyrä kerjäämäänkään. Käyhän tämä näinkin. Kiitos Susanna.

Susanna Kaukinen

Ehdottomasti pitää mainostaa sua, koska oot ihan aarre tässä pölhöpopulismin maailmassa. Totuuden etsiminen on pirun työlästä hommaa ja sulta tulee usein tosi hyvää matskua, mitä muut ei jaa!

Susanna Kaukinen

Oletko muuten koettanut tehdä uutta tiliä itsellesi, kun tuo nykyinen toimii noin huonosti?

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #10

Mä teen mielummin jotain tuottavaa....(Hämiö)

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

"VOE RISTUS !!!"

Älä pilkkaa pyhiä tunteita tai en äänestä sinua.

Susanna Kaukinen

No en pilkkaa, vaikken uskoasi jaakaan. Jokaisella on oma. Aattelin vaan, että jos jotain muuta sanon ni tulee bannia. On tää vaikeeta ku aina joku loukkaantuu.

Ite oon lähempänä luonnonuskontoja. Jos sekin on syy, että et voi äänestää, niin sitten ei mahda mitään.

Olavi Mansikka

onpa hyvä uutinen. Mikäs se siinä voisin jopa kannattaakin Yhdysvaltoihin liittymistä. Moneskohan osavaltio oltas...

Susanna Kaukinen

Ilmeisesti haluat siis heikentää suomalaisen pk-yrittäjän asemaa, joka on U$A:ssa Suomea huonompi. Kyllä, tämä on fakta. Tunnen yrittäjän, joka käy usein U$A:ssa ja on sanonut, että Suomessa on paljon helpompi yrittää ja pk-yrittäjien verot ovat U$A:ssa korkeita.

Siellä katsos vain yläluokka juhlii ja porsastelee pidoissaan, kaikilla muilla on tyhmää, mutta olet ilmeisesti katsonut liian monta jaksoa Dallasia ja luulet, että tavan kansalle jää muuta kuin luu käteen, kun tuodaan U$A:n malli kotiin, jossa yksinhuoltajan on tehtävä kolmea työtä elättääkseen perheensä.

Demokratia meillä toki on jo U$A:n tolalla, koska €U on tuhonnut sen täydellisesti. Suomella oli oma raha 1860 Venäjän alusmaana, nyt meillä ei ole edes sitä.

Olavi Mansikka

Mikäs siinä. eipä tossa mikään muuttus. ei tää yrittäminen mitenkään helppoa suomessa ole ja asema se vasta heikko onkin. mehän ollaan niitä riistäjiä. mIksi ei sitten mentäs sellaiseen yhetiskuntaan jossa kaikkia riistettäs. Silloinhan se olis reilua.

Pidätkös mua niin tyhmänä että en erottaisi televisiota reaalimaailmasta? Älä nyt viitsi loukata. ja jos et ymmärrä kaikkia huumorin lajeja siihen olen syytön... Muistuttaisin kuinka mut tuomitsit kapatalistiksi koska olen riistäjä ollessani yrittäjä. eikös se kapitalistien ihanne valtio ole yhdysvallat??? Ihan vaan sinne miellelään menisin mihin luokkaa mut on tuomittu suomalaisten hörhöjen toimesta.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #17

No muuta sinne herranjestas, jos haluat omaa osaas huonontaa - älä meitä muita vaan sotke omaan U$A-filiaas mukaan!

Olavi Mansikka Vastaus kommenttiin #19

kaikissa systeemeissä on omat hyvät ja huonot puolensa se täytyy muistaa. ja mikään ei ole täydellinen. No suomalainen insinööri on toki poikkeus tässä asiassa. Mitenhän mä omaa osaani vielä huonontaisin? en mitenkään. Kyllä siitä on ay-liike ja vasemmisto pitänyt huolen.

Ja usko pois kehitys vie siihen että pikkuhiljaa alkavat maat yhdistymään. Ihan kuten suomessa pyritään kuntia yhdistämään. muutama sata vuotta ja ihmettelevät Kaukisen ja Mansikan jälkeläiset kuinka ihmeessä voitiin silloin menneisyydessä asua kansallisvaltioissa...

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #21

Sitä marxilaista helvettiä odotellessa. Ihmettelen, että *sinä* hinkuat tämän totalitaarin alamaiseksi, koska siellä juhlii vaan oligarkit ja pankkiirit. Tavan kansa saa vaan maksaa ja vapauksia on ku Kiinassa.

Olavi Mansikka Vastaus kommenttiin #24

samalla asemaan sä haluat. haluat päättää miten suomessa eletään. halaut sveitsiläisen demokratian. Haluat tuhota esim kokoomuksen. Ihan samaa vallanhimoa kuin muilla. fakta on nyt vaan esim kokoomuksen suhteen että on enemmän kannatusta kuin ipulla. se pitäs hyväksyä mutta ei käy. todella syvää mustamaalaamista suoranaista panettelua käytät hyväksesi.

Mun pitää mennä taas muutamaan hölmöä suomalaista huijaamaan. sitähän se yrittäjän kaupanteko on erään blogistin mielestä. Lupaan ottaa tänään tuplakatteen ja sen toisen puolen ohjaan kokoomuksen toimintaan. ja tottakai ilman veroja. mitäs niitä maksamaan...

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #26

Mes ny töihin siitä härnäämästä, että saadaan mun verovapaat AY-maksut katettua! ;-)

Olavi Mansikka Vastaus kommenttiin #27

No nyt ne on katettu. Tuli sen verran töitä tehtyä... katos Suski. kaikissa muodoissa on tyytymättömiä. Jos nyt vaikka ajaisit sveitsiläisessä demokratiassa vaikkapa kieltoa jossa naiset eivät saa pukeutua kuin hameisiin tai mekkoihin. suurin osa vastustaisi. tilanne ei miksikään muuttuisi. olisit enemmistöä vastaan. Parasta annissa on toisen puolen kolikosta paljastaminen. Ja sitä arvostan näin kokoomuslaisena.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen Vastaus kommenttiin #21

Alkavathan ne yhdistymään, mutta kivuton tai luonnollinen se prosessi ei ole, vaan täysin suunnitelmallista ja siitä seuraa konflikteja, ristiriitoja ja vihaa, kuten muutoksista yleensä seuraa.

Ja muutaman sadan vuoden päästä voi seurauksista riippuen olla porukka myös sitä mieltä, että hitto miten hyvin niillä oli asiat kansallisvaltioissa.

Tosiasiassa liitos USA:n olisi kasvavassa määrin lähinnä nimellinen nykyään. Kulttuurillinen puhdistus on ollut käynnissä jo pidemmän aikaa.

Tuo TTIP-sopimus tulee menemään läpi, että heilahtaa. Eurooppalainen demokratia on siinä jamassa, että vaikka suurin osa ihmisistä sitä vastustaisi, se menisi läpi, jos virkamiesten tilipäivä on ollut riittävän muhkea.

Ja kuntaliitokset näyttävät lähinnä ajavan sitä samaa politiikkaa, mitä sote-uudistus, että kaikki asumaan kaupunkeihin. Väestönsiirtoja elinoloja huonontamalla. Mitä isompi kokonaisuus, sitä vähemmän siinä painaa muutama miljoonaa ihmistä. Imperiumit ovat kautta aikoja ajelleet ihmisten ja ihmisryhmien yli milloin milläkin jyrällä.

"Tällä kertaa kaikki on toisin"?

Paras on sellainen systeemi, jossa hyvät puolet voittavat huonot. Ne eivät jakaudu tasan, kuten itsekin toteat.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #32

Ne kirjottaa historian taas uusiksi. Ei parinsadan vuoden päästä kansallisvaltiot ole muuta kuin yksi virke tai kaksi historiankirjassa, jossa todetaan, että

"menneenä barbarian aikoina ihmiset asuivat kansallisvaltioissa, joissa heitä hallittiin julmalla tyrannialla ja jossa ei ollut mitään vapauksia ja nälänhädät olivat jatkuvia ja suurpedot tappoivat ihmisiä kaupungeissa.

Kansallisvaltioiden vitsauksia olivat myös kulkutaudit, erilaisuus ja se, että ihmiset sairastuivat hengityssaurauksiin, koska kaikille ei vielä asennettu synnytyslaitoksella hengityslaitetta.

Kansallisvaltion barbariasta kuitenkin onneksi päästiin ja maailman ensimmäisen keisarin Vladimir III vannoessa keisarinvalansa - `Yksi kansa, yksi valtakunta, yksi johtaja' - maailmankansa hurrasi haltiossaan.

Vladimirin valon aika siunasi ihmiskuntaa ja nykyisin yksiöissä asuu enää neljä ihmistä ja töitä tehdään vain 15 tuntia päivässä entisen 16 tunnin sijaan ja säännöstelyä on lisätty sokerikorpulla jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä.

Kansallivaltioiden aikana ihmiskuntaa piinanneet ajatusrikolliset poistuivat geneettisen valinnan kautta jo Vladimir II aikana.

Rakkaus on vihaa, ajattelu hulluutta ja vapaus vankeutta!

Eläköön maailmala, eläköön Vladimir - INGSOC rakastaa kansaansa!!!
"

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #32

Olen samaa mieltä siitä, että kulttuuri on monelta osin raunioina, mutta myös sitä mieltä, että ei ole mitään ehdotonta syytä sille, etteikö sitä voisi myös elvyttää. Kulttuuriin vaikutetaan äärimmäisen voimakkaasti yhteisillä valinnoilla ja oliis mahdollista valita myös toisin.

TTIP-läpimeno on minusta suurempi kysymysmerkki. Ei sen takia, etteikö valtakone voisi sitä viedä läpi, vaan sen takia, että homma saattaa karata niiltä kokonaan lapasesta jos ne sen tekee, koska sen verran kapinamielialaa €U:ssa jo on. Siinä vaiheessa kun kauppojen hyllyt pursuu GMO:ta ja valtiot ei voi tehdä sille mitään, on täysin mahdollista että €U$A:n alusmaita alkaa irrota kokonaisuudesta.

On ihan hyvä, jos tämä tapahtuu aika pian, koska jos €U$A ehtii olla liian kauan olemassa kuten U$A:ssa kävi, niin irtoavat alusmaat pakotetaan aseellisesti takaisin liittovaltioon. Jos eroaminen tapahtuu lähitulevaisuudessa, sitä ei voida tehdä koska riittävä yhtenäisyys puuttuu ja aseellinen pakottaminen johtaa unionin hajoamiseen.

Konfederaatit muistelivat tappiotansa äärimmäisen syvällä vihalla, sanat on todella karut:

I'm a Good Ol' Rebel
=> https://www.youtube.com/watch?v=YAfHigPsC_s

Haluaisin välttää meidät samalta kohtalolta.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #32

On ihan selvä, että koko €U$A:a konsolidoidaan joka tasolta nyt. Kunnilta poistetaan valta ja valtion hajanainen koneisto myös konsolidoidaan yhteen suureen siirtomaaministeriöön, josta tulee vain siirtomaavallan toimeenpaneva laitos. Käskyt tulee sitten Brysselistä, joka seuraa Washgintonin ohjeistusta.

Kone siis trimmataan siirtomaavaltakoneistoksi, jolla natiivit pannaan kuriin "once - and for all". Erimielisiä kohdellaan neuvostoliittolaisella tavalla ja `party line' on se mitä toistetaan neuvostoliittolaisella tavalla mistään tosiseikoista välittämättä.

Tällä samalla mallilla teollistettiin NL ja siinä sivussa nyt "pari miljoonaa" sattumalta kuoli, mutta se nyt on sellaista. Todennäköisesti tehdään samanlaisia suuruudenhulluja hankkeita, joista NL on myös surullisen kuuluisa, missä tuhotaan kokonainen meri.

Tällä kertaa kaikki on aivan samoin kuin aina ennenkin ja separatismi tulee olemaan €U$A:lle todella vaikeasti hallittava voima, koska ihmiset eivät halua tätä tyranniaa, joka on nyt rakenteilla.

Osa ymmärtää minkälaisesta kolonialisaatiosta on kyse jo nyt, loput ymmärtävät sen siinä vaiheessa, kun homma on edennyt niin pitkälle, että kylmä totuus paljastuu arjessa.

Minkäänlaista mahdollisuutta sille ei ole, että Rooman Imperiumin rakentaminen uudestaan olisi *KANSAN* etu. Se ei sitä ole, eikä voi olla. €U$A on tyrannia, jossa talousaatelin ja senaattoriaatelin yhteinen aatelisto riistää kansaa äärimmäisesti ja kohtelee sitä kuin muinoin orjia kohdeltiin - mitkään lait eivät tule enää merkitsemään yhtään mitään, koska valta tulee olemaan absoluuttista, kontrolli täydellistä.

Edessä on helvetti.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari Vastaus kommenttiin #19

Minä kun luulin, että USA:han muuttavat ne, jotka haluavat - kuten yleensä ihmiset - omaa osaansa parantaa.
Miksi sinne muuten lähteäkään? :D

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #29

Sinne yleensä mennään siksi, että U$A:n korporaatiot ovat tulleet kotimaahasi, asettaneet sinne diktatuurin, jonka avulla he ovat ajaneet sinut pois mailtasi, jonka jälkeen ne on annettu korporaatioille.

Sitten sinulle on sanottu, että mene korporaatioon töihin, niin voit ostaa entisen ruokasi siltä takaisin palkallasi, jonka ennen viljelit itse. Teet töitä koiran lailla ja olet nälkärajalla kaiken aikaa.

Lopulta pakenet U$A:an, koska siellä on varmasti ihanaa, koska telkkarissa kaikilla U$A:ssa on ihanaa. Menet sinne, et saa töitä, sinua syrjitään ja lopulta päädyt lievästä huumerikoksesta vankilaan ja vankilakierteeseen.

Vankilassa teet töitä noin dollarin tuntipalkalla U$A:n korporaatioille.

Susanna Kaukinen

"Sopimuksessa on siis pitkälti kyse muusta kuin taloudesta. Byrokratia, sääntely, palvelut ja julkiset hankinnat liittyvät paitsi perusoikeuksiin, myös sääntelyvallankäyttöön. Näiden kysymysten rajaaminen taloustieteen yhteen näkökulmaan on ongelma, koska politiikka tulee samalla määritellyksi kaupan esteeksi."

http://www.politiikasta.fi/artikkeli/ttip-%E2%80%9...

Susanna Kaukinen

"Euroopan komission mukaan CETA ei vaikuttaisi EU:n mahdollisuuteen kieltää geeniruuan kauppa ja tuotanto jäsenmaissa. Tutkimukseni ei tue tätä väitettä. Näyttää mahdolliselta, että CETA-sopimus johtaa hallinnan muutoksen, jonka ydin on poliittisen päätösvallan korvautuminen asiantuntijavallalla. Tätä voidaan pitää ongelmallisena, koska geeniruuan turvallisuudesta
saatavilla oleva tietoa ei voida pitää automaattisesti objektiivisena ja riippumattomana."

http://www.poliittinentalous.fi/ojs/index.php/polt...

Juha Hämäläinen

Linkin takaa löytyy minun tutkimukset TTIP-sopparista.

https://vapaakulkija.wordpress.com/?s=ttip

Ja TiSA-sopimus, josta ei suurta meteliä ole pidetty.

https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/25/mita...

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Voe hyvä tavaton!
Suomen kieli on kyllä rikas erilaisille ilmaisuille. Voisit Susanna hakea eri vapautta ilmaisullesi, kuvatessasi TTIP:tä.

Se mitä tässä nyt tarvitaan on tietoa lisää TTIP:stä. Invetointisuojaa suomalaisille enemmänkin tarvitaan ja sopimusta siitä miten parantaa suomalaisten yritysten asemaa kansainvälisessä kaupankäynnissä. Kohta ei ole enää mitään menetettävää!

Susanna Kaukinen

TTIP tehdään suurten korporaatioden, pankkiirien ja oligarkkien ehdoilla. Se ei tule suojelemaan yhtään PK-yrittäjää eikä yhtään julkisen sektorin duunaria. Economies of Scale tulee tekemään kaikista näistä toimijoista korporaatio-orjia ilman mitään työväenoikeuksia tai säällistä palkkaa.

Korporaation ja Neuvostoliiton valtarakenne on sama ja €uroopan kansalaiset paimennetaan jenkkineuvostoliittojen kansalaisiksi ilman kansalaisuutta - on vaan jenkkineuvostoliittojen itse päättämät työn ehdot.

U$A:ssa niillä työn ehdoilla ei edes elä. Esim Walmartin duunareille joudutaan maksamaan myös julkisia korvauksia, että edes hengissä pysyvät.

Land of the free. >_<

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Usa:n hegemoniassa tässä nyt on jo menty ja sopeuduttu. Tällä hetkellä maksamme Lehman Brothers Holdings Incorporation:in aikaansaamia velkoja. http://fi.wikipedia.org/wiki/Lehman_Brothers

Se mikä sopii amerikkalaisille ei sovi suomalaiselle toimintakulttuurille, niin erilaisia olemme. Rahalla on ihan toisen tasoinen perinne amerikkalaisessa toimintatavassa, Suomessa on liian vähän pääomia hukattavaksi enää lisää.

Anna-Leena Nieminen

Valtiolla on aina taipumus keskittää valtaansa joten
ainoa ratkaisu on yksityinen laki...

Jyrki Paldán

Koska varallisuudellahan ei ole taipumusta kertyä.

Ja ei, minua ei kiinnosta sinun evankeliumissasi esiintyvä utopistinen "vapaa markkinatalous", jossa varallisuus ei kertyisi. Tosielämässä kun ei ole mitään viitettäkään siihen suuntaan että vapaammassa taloudellisessa ympäristössä varallisuus kertyisi vähemmän tai ei ollenkaan.

Susanna Kaukinen

Anarkokapitalistit on utoopikkoja. Hyvää ne tarkoittaa, mutta homma ei nyt vaan ollenkaan toimi niin, että säätelemätön markkina-anarkia säilyisi sellaisena kymmentä minuuttia pitempään ennenkuin joku olisi kynnen päällä ja alkaisia nojata muiden niskaan monopolillaan.

Markkina-anarkian luonnollinen lopputulos on yksi korporaatio, joka taas ei eroa puhtaasta valtiokapitalismista mitenkään, koska korporaation valtarakenne on sama kuin Neuvostoliitossa oli.

Markkina-anarkia siis johtaa aidosti valtiomonopoliin - eli reaalisosialismiin - mutta ilman pyrkimystä pitää huolta kansasta edes puheen tasolla.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

"Vapaa kulkija raportoi, että TTIP:n osana U$A tulee saamaan mahdollisuuden puuttua EU:n lakien valmisteluun, niin keskus-, kuin kansallisella-tasolla."

Minä taas kuulin, että "vapaa kulkija" olisi kuullut niinkin luotettavasta lähteestä kuin TB-kahvion keskikalja porukalta, että TTIP:n osana Suomi saisi veto-oikeuden USA presidentin vaalissa.

Susanna Kaukinen

Asia oli FAZ:issa, jos sinä et sitä usko, niin minkä minä sille teen. Ilmeisesti uskot kaiken mitä Hesari kirjoittaa ja se on sinulle valo, tie ja totuus, vaikka sinne kirjoitettaisiin, että anna rahasi kansalle ja aja rahanpesijät temppelistä.

Käyttäjän RaikoKarvonen kuva
Raiko Karvonen

Suomesta ei pidä koskaan tulla Usa:n osavaltiota. Olemme Eu:ssa, mikä kyykyttää suomalaisia sen minkä ehtii.

Tosin emme selviä yksin taloudellisesti, poliittisesti emmekä sotilaallisesti. Tarvitsemme muiden kehittyneiden maiden apua taloutemme parantamiseksi ja laitettaessa Suomen nykyinen kuralla oleva talous taas parempaan kuntoon.

Toki Suomen pitää päättää itse kaikista mahdollisista omista asioista. Haluamme olla ja olemmekin osa länttä mutta kaikkea sieltä tulevaa ei pidä purematta niellä. Lännestä on tullut usein hyviäkin asoita mutta valitettavasti paljon myös monia huonoja asioita.

Susanna Kaukinen

En ole kanssasi alkuunkaan samaa mieltä. Tuo höpinä siitä että emme itse selviä on täyttä roskaa, propagandaa, jota on hoettu vuosikymmeniä, jotta ihmiset luulisivat, että kansallisvaltiosta on pakko luopua Rooman Imperiumin malliin perustuvan tyrannian istuttamiseksi sen tilalle.

Tottakai kauppaa pitää käydä, mutta ei se sitä tarkoita, että Suomea pitää käskeä Brysselin lobbareiden toimesta demokratian sijaan ja tällä tavalla. En jaksa inttää tuosta sotilasasiasta, lue tämä:

Venäjän talvi on pitkä - pakotteiden täydellinen järjettömyys
=> http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/01/venajan-...

Suomen talousongelmat johtuu kapitalismin kaatumisesta 2008, globalisaatiosta, €urosta ja €U:sta. Nämä asiat eivät parane niillä lääkkeillä, joista sairaus johtuu.

Ja ei, Suomi on pohjoismaa. Suomi ei kuulu länteen, jossa ihmisten ainoa vapaus on vapaus olla tulematta toimeen, koska kenestäkään ei välitetä ja jokainen ihminen on yksinäinen saari, jolla ei ole mitään oikeuksia.

Käyttäjän KrisHyry kuva
Kristiina Hyryläinen

Eikö olisi jo aika käydä niiden lakien kimppuun, jotka mahdollistavat tämän katastrofaalisen kehityksen!

Anna-Leena Nieminen

Heh, julkinen laki on laki ts. pakkolaki, ei sitä siten vain muuteta.

Ja nuo lait, jotka ovat mahdollistaneet nykyisen kehityksen ovat olleet juuri valtaapitävien tavoite...

    “Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place.”- Frederic Bastiat
Käyttäjän KrisHyry kuva
Kristiina Hyryläinen

Lait ovat ihmisten säätämiä: ihmiset voivat niitä myös muuttaa. Ei esimerkiksi yhtiövallan toiminnan mahdollistama osakeyhtiölaki mikään luonnonlaki ole! Koko ajanhan lakeja muutetaan vastaamaan entistä paremmin nykyajan vaatimuksia. Ei sen muuttaminen mikään helppo tehtävä ole, sillä siihen tarvitaan tarpeeksi suuri poliittinen kannatus eikä tällä hetkellä kukaan edes ymmärrä, että lakien muuttaminen on ainoa tie muutokseen. Romahduksen jälkeen siihen sitten kuitenkin pakostakin ajaudutaan..

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #51

Lakeja on muutettu lähes yksinomaan huonompaan suuntaan jo pitkään. Lakijärjestelmä on muutenkin tehty vain erivapauksien suojelua varten, joka ilmenee toki tästä erinomaisesti -

=> https://sites.google.com/site/vallankritiikki/arti...

- mutta samaan aikaan on käsitettävä, että Suomessa on rikottu perustuslakia toistuvasti viimeisen parin vuosikymmenen aikana, laeilla ei ole täällä enää mitään virkaa.

Ainoat lait, joita noudatetaan ovat ne, jotka tulee €U$A:n imperiumihallinnolta Bryssel-Washington -akselista. Ja ne kirjoittavat pankkiirit, lobbarit ja korporaatiokeisarit.

Lait ovat vain tuon talousaatelin suojelemista varten.

Käyttäjän KrisHyry kuva
Kristiina Hyryläinen Vastaus kommenttiin #56

SK:"Lait ovat vain tuon talousaatelin suojelemista varten". Juuri näin. Siksi suurin mahdollinen pelote tuolle aatelille onkin poliittisen vallan menettäminen toivottavasti tulevaisuudessa syntyvälle uudelle puolueelle, joka ottaa tehtäväkseen muuttaa noita lakeja.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #60

IPU ainakin on kansan asialla tiukasti. Muitakin on. Yksikään niistä ei ole nyt eduskunnassa.

IPU:n ohjelma:
=> http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/18523...

Käyttäjän KrisHyry kuva
Kristiina Hyryläinen Vastaus kommenttiin #62

54. Ei sillä, että Suomi olisi EU:n ulkopuolella, ole mitään merkitystä ylikansallisten yhtiöiden vallalle. Ollaan aina globaalissa talouskilpailussa mukana tavalla tai toisella.

Susanna Kaukinen

Olen suurinpiirtein samaa mieltä laeista kanssasi, mutta jos oikeasti olisit kovis, lukisit läpi Kropotkinin kritiikin lakijärjestelmää vastaan. Se pitäis lukea jokaisessa peruskoulussa, koska teksti on reilusti paras mitä olen koskaan aiheesta nähnyt:

Pjotr Kropotkin: Laki ja esivalta:
=> https://sites.google.com/site/vallankritiikki/arti...

Susanna Kaukinen

Kyllä. Eduskunnan pitää äänestää Suomi irti €U:sta. Se vaatii vain yksinkertaisen enemmistön ja asia on sillä selvä.

Käyttäjän RaikoKarvonen kuva
Raiko Karvonen

Suomi ja suomalaiset ovat nykyään suurpääoman vallassa. Ne omistavat koko maailman ja ostavat rahalla poliitikot hiljaisiksi ympäri maailman. Mikään vain ei tunnu niille riittävän. Ei ainakaan mikään oikeus ja kohtuus.
Suomessa harjoitetaan uusliberalismia, mikä tarkoittaa sitkä, että julkisia palveluita ja tulonsiirtoja pitää suurpääoman mielestä leikata yhä uudestaan. Poliittisen oikeiston talouskurilinjaa on nyt harjoitettu vuodesta 2009 alkaen ja Suomen talous on nyt surkeammassa jamassa kuin koskaan.

Eikö tämä nykyinen painajaismainen tilanne koskaan lopu tai pääty? No se on äänestäjistä kiinni. Poliittinen muutos on täysin mahdollinen myös Suomessa. Se edellyttää, että ihmiset viitsivät äänestää eivätkä he jätä äänestämättä muutosvoimaa Suomessa. Tiedä, sitten, kuka ja mikä puolue se todellinen muutosvoima olisi nykypäivän Suomessa.
Ehkäpä eduskunnan ulkopuoliset puolueet voisivat olla yksi vaihtoehto.

Susanna Kaukinen

Suomen eduskunnassa on käytännössä katsoen yksipuoluejärjestelmä, joka toimii €U imperiumin provinssihallintona. Tämän takia kaikki vaihtoehdot on tällä hetkellä eduskunnan ulkopuolisissa puolueissa. Soinikin on kääntänyt takkinsa kaikissa tärkeissä kysymyksissä, kuten €U, €uro ja TTIP.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Monako anarkistia Suomessa on nykyään?

Oli sellainenkin aika joskus, että stalinistinainen sanoi minulle heidän tuntevansa kaikki maolaiset ja anarkistit nimeltä. Vallankumouksen tultua näillä on omat kohtalot. Entä nyt?

Toimituksen poiminnat