Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Länsitrollipommi

  • Länsitrollipommi
  • Länsitrollipommi
  • Länsitrollipommi
  • Länsitrollipommi
  • Länsitrollipommi
  • Länsitrollipommi
  • Länsitrollipommi

Saksassa on ilmeisesti pudonnut läntinen trollipommi, eli on paljastunut, että journalismi on systemaattisen maksetun ja kultturaalisen länsipropagandan kourissa. Yliopistotason porukat ovat nyt setvimässä tätä trollipommia, joka toimii länsiblokin sodanlietsonnan propagandavälineenä.

Samaan aikaan Suomessa leimataan kaikki ihmiset, jotka koettavat pysyä edes jollakin tavalla totuuden perässä ottamatta puolia suuntaan tai toiseen, kun sekä länsi- että itätrollit puskee pölinäänsä kaikista tuuteista niin että hälinä on korviahuumaavaa.

 

Yleisradio on osa läntistä propagandakoneistoa, näin se on valitettavasti nähtävä. Ei kuitenkaan aukotta, koska kun minulla oli radio auki, sieltä tuli YLE:n ohjelma, jossa puhuttiin nimenomaan siitä, että business-puolella ostettu journalismi on täysin arkipäiväistä.

On tavallista, että markkinointiin käytetään maksettua väkeä, joka eri tavoin tuottaa trollimateriaalia, joka tavalla tai toisella sitten valjastetaan kaupalliseen käyttöön. On täysin epäuskottavaa, että tätä ei tehtäisi politiikan kentällä - tottakai tehdään. Muistaako kukaan vielä sitä, että poliitikoilla, kuten Alexander Stubbilla on iso kasa ostettuja twitter-seuraajia?

 

On aika myöntää, että länsimainen media toimii hyvin pitkälti länsimaisten intressien lähtökohdista ja iso osa siitä on joko suoranaisesti ostettua, välillisesti ostettua, ideologista tai vaiennettua. Suoranaisesti ostettu media tarkoittaa juuri erilaisia trollioperaatioita, välillinen ostaminen tapahtuu sitä kautta, että kapitalistit päätää, mitä heidän lehdissään kirjoitetaan.

Ideologista kirjoittelua on paljon, mutta valtaosa länsikriittisestä kirjoittelusta vaiennetaan kapitalistien omistamissa lehdissä. Tiedän tämän ihan omasta kokemuksesta. Hyvin vakavaa on myös itsesensuuri, joka seuraa siitä, että toimittajat joutuvat miellyttämään lehdistön omistavia kapitalisteja saadakseen jatkossakin voita leipänsä päälle.

 

Yleisradion ongelma on se, että se on poliittisesti ohjattu ja kun oikeisto on vallassa, YLE:stäkin tulee länsitrolli. Kokoomus, Keskusta ja SDP (ainakin aiemmin CIA:n rahoittama) pitävät valtaa sen hallintoneuvostossa ja on selvää, että YLE on tätä kautta yksi kapitalistien propagandakanava - ehkä kaikkein vaarallisin - koska sitä viimeisenä osataan varoa.

On myös huomattava, että YLE on saanut useita tuomioita €U:lta siitä miten se kohtelee pienempiä puolueita vaaleissa. YLE on taho, joka systemaattisesti estää tilanteet, joissa todelliset haastajat pääsisivät samaan ohjelmaan nykyisten valtaapitävien kanssa.

On selvää, että tämä tapa on hyvän tavan ja demokratian vastainen. Lienee myös syytä muistaa, että YLE:llä oli propagandaosasto vuoteen 1947 asti, jolloin se muutti nimeään, mikä on hyvää propagandaa. Ilmeinen propaganda ei sitä ole.

 

Suosittelisin kuitenkin muistamaan, että sotapropaganda, jota nykyinen länsitrollaus on, on erittäin vaarallista. Sillä valmistetaan kansaa sotaan. Jännitteiden kiristyessä tarvitaan vain yksittäinen sattumus ja sodan tulet puhaltava taas ylitsemme.

Ensimmäinen maailmasota syttyi yhdestä laukauksesta ja Jugoslavian sisällissota yhdestä kuolemantapauksesta. Kun sotapropaganda alkaa, tarvitaan vain yksittäinen sattumus ja sota katsotaan oikeutetuksi ja kymmenet miljoonat taas kuolevat.

Tilanne on erittäin vaarallinen ja tilanteen kaikenpuolinen liennytys on kriittistä, mutta on ilmeistä, ettei se ainakaan lännestä ole toistaiseksi alkanut. U$A tuntuu haluavan vastakkainasettelua ja on mitä ilmeisimmin valjastanut omat trollinsa asialle tilanteen kiristämiseksi.

 

Eräs toivonpilkahdus on juuri ensin mainittu Saksan tapaus. Saksalaisten asenteet ovat yhä jyrkemmin kääntymässä U$A:ta vastaan ja tässä voi olla nykyisen tilanteen ratkaisun avaimet. Suomen vielä rypiessä korviaan myöden länsitrollien pahnassa, Saksassa ehkä on alettu etsiä totuutta.

Merkelillä voi olla kriittinen rooli nykyisen tilanteen liennyttämisessä, koska hänellä vaikuttaa olevan siihen poliittinen tuki kansalta. Saksalaiset ovat suhtautuneet erittäin penseästi U$A:n harrastamaan vakoiluun, jota on kohdistettu paitsi €U:n elimiin, myös Angela Merkeliin.

Edward Snowdenin rooli olikin mielestäni kriittinen länsitrollauksen ja vaikoilun laajuuden paljastamisessa. Julian Assange ja Edward Snowden ovat moderneja sankareita, joiden paljastusten jälkeen länsipropagandaan uskominen on tullut yhä vaikeammaksi.

 

On yksinkertaisesti otettava aivo kauniiseen käteen ja nähtävä, että on järjetön ajatus, että vain yksi osapuoli harrastaisi propagandaa ja nettitrollausta. Tottakai sitä tekevät kaikki osapuolet ja asia käynee yhä suuremmalle yleisölle selväksi, mitä enemmän ja mitä räikeämmin sitä tehdään.

Internet on avannut pandoran laatikon ja tehnyt mediakontrollin paljon aiempaa vaikeammaksi. Tästä syystä kaikki valtaapitävät varmasti toivovat, että he saavat tämän helvetinkoneen kontrolliin, koska on selvää, ettei ole valtaapitävien etu, että kansa on kartalla sen suhteen missä mennään.

Näin on Suomessakin. Valtaapitävät valehtelevat, trollaavat, maksavat trolleille, käyttävät trolleja ja ovat trolleja. Suomalaiseen mediaan ei ole yhtään painavaa syytä luottaa. Tämä on valitettava tosiasia ja nykymaailmassa jää jokaisen omalle vastuulle ottaa asioista selvää - tai muuttua trolliksi toistelemalla trollien liikkeelle laittamia huhuja.

 

Lisäluettavaa:

 

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (36 kommenttia)

Risto Koivula

Kummalista kyllä, YLE:n trollauksen maksajatoaho EI näytä olevan NATO eikä USA:n hallitus...

Viimeksi tuli aussien pireskelyä rotumurhapeilineurooneilla, sitä edellisen keraan, suomalsien lisäski tietysti! kananadalaisten:

http://ristokoivula1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1760...

Susanna Kaukinen

Jep. Me maksetaa viulut siitä, että meille syötetään pajunköyttä. Onneksi siellä on Docventures, joka aika ajoin on katsomisen arvoinen.

Matias Härkönen

On päivänselvää, että propagandaa on aina molemmin puolin. Toisilla se on taidokasta ja ehkä osittain jopa totuuteen perustuvaa. Toiset taas heittää juttuja ihan hatusta. Järkevä ihminen osaa lukea totuuden jostain tuolta välistä.

Mutta tämä kirjoitus meni taas kerran sinne toiseen ääripäähän. Yhtäkkiä koko tiedonvälityksemme on yhtä trollausta yleä myöten. On varmasti helppoa saada kannatusta tällaiseen kirjoitukseen, sillä YLE ei kovin suosittu ole. Mutta ihan totta jos puhutaan, niin suht hyvin YLE tässä propagandasodassakin on pärjännyt. Jopa Bäckman on päässyt esittelemään omia kantojaan, vaikka minusta se ei ole kovin kannatettavaa.

Susanna Kaukinen

No enpä tiedä. Aika ikävästi YLE on toiminut ja sen olisi pitänyt olla tässä maassa se taho, jolle kansa maksaa ja jolta kansa saa järjellistä tietoa. Sitä on täysin aiheellista hutkia tässä kohdassa.

En ole kovin innoissani näistä Bäckmaneista ja muista, jotka vaikuttaa itätrolleilta. En pidä mistään trolleista tai mistään kilipäisistä ideologeista, jotka ei näe omalla tontilla mitään kuraa.

Tämä pitää paikkansa ihan jokaisen ryhmän kohdalla. Suhtaudun penseästi myös n.s. "omien" torveiluun, trollaamiseen ja yli-ideologieen torspoiluun.

Risto Koivula

YLE:n "kanta", vaikkapa "vauvojen rotumurhapeilineurooneista", MIELLETÄÄN TÄYSIN AIHEELLISESTI MAAILMALLA "SUOMEN VALTION VIRALLISEKSI KANNAKSI", erityisesti, koska MITÄN MUUTAKAAN, VIRKAVASTUULLISTA VIRALLISTA KANTAA eismerkiksi tiedeasioihin EI OLE, toisin kuin vaikkapa entisessä Neuvostoliitossa, jossa oli Tiedeakatemian Sovjetskaja entsiklopedija tuossa suhteessa tiennäyttäjänä, eikä vai TASSin uutiset! (SILTI noidenkin kesken käsitettiin väärin kansankin keskuudessa!)

Mikään muu VALTIOLLINEN tuutti maailmassa ei julkaise sellaista moninkertaista paskaa kuin YLE!!!

http://hameemmias.vuodatus.net/lue/2012/10/kukaan-...

Käyttäjän auvorouvinen kuva
Auvo Rouvinen

en ole yleä pahemmin seurannut, parina päivänä radio ollut auki joten en tunne tilannetta tarkasti. sen mitä olen face jakoja kattonut ylen jutuista, täyttä soopaa. pahempi kun hesari.

ylen radio uutisten ohjelma on toistaa muutamaa lausetta tunnin välein. hitlrin sanoin. toista, toista ja toista.

jos tehtäs todella uutisia, ne kestäisi tunnin ja asiaa käsiteltäisiin kunnolla eikä yhden lauseen toistoilla pyrittäisi aivopesemään ihmisiä.

ei vaan tunnu olevan ylellä siihen ohjelmaaikaa.

Susanna Kaukinen

No niinpä. YLE:llä on siellä joukossa ihan kelvollista tavaraa, mutta melkosta tuubaa on kyllä viime aikoina taas tullu.

Käyttäjän perttikostiainen1 kuva
Pertti Kostiainen

Heillä on liian innokasta toimintaa että se näkyy läpi, suurin osa suomalaisista kyllä sen huomaa, ei hätää. Harva vaan uskaltaa sitä sanoa kun noita leimoja jaetaan kovin helposti.

Susanna Kaukinen

Hyvä näin! Ehkäpä se Suomen NATO-vastaisuus säilyy juuri sen tähden, että ei jengi sentään ihan mitä tahansa usko.

Käyttäjän perttikostiainen1 kuva
Pertti Kostiainen

Muistan vielä kun 70luvulla sanoin mielipiteeni Suomen Neuvostoliiton nuoleskelusta kun olin eräässä pupissa niin lensin ulos kuin leppäkeihäs ja sinne ei ollut asiaa sen jälkeen. Tämä ei ole mitään uutta mutta nyt vaikuttaa että nuo haluavat tosissaan yhteenottoa Venäjän kanssa

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo
Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Muistanpa minäkin joutuneeni muutaman kerran poistumaan hyvinkin rivakasti erilaisista paikoista erilaisten lausahdusten takia. Eräänkin kerran kun oli päällä keskustelu pitäisikö Mannerheimin patsasta Kiasman takia siirtää, minulta kysyttiin mieltä risteyksen toisella puolen silloin sijainneessa kuppilassa. Jäin ääneen pohtimaan vaihtoehtoja a) Pentti Saarikosken ehdotus josssa patsaaseen sijoitetaan kolikkoautomatti ja kun siihen tiputtaa kolikon niin heppa menee hetken aikaa kopotikopoti tai b) siirretään kolmekymmentä metriä - alaspäin. Ympärillä olleiden herrasmiesten, siisti tukka ja sotilaallisen jämäkän otteet, huumorintaju ei riittänyt. Jos olisi niin olisin ehkä mahdollisesti jatkanut vielä vaihtoehdolla c) korvataan se Otto-Ville Kuusisen patsaalla joka käsi ojossa näyttää lahtareille tietä kohti ruotsinlauttoja. Katsoin kuitenkin parhaaksi ennemmin poistua ennenkuin herrasmiesten oluet olivat alkaneet läikkyä vielä enemmän.

Susanna Kaukinen

Varmasti NL:n suhteen homma oli vielä muutamaa astetta hurjempaa. On vaan käsittämätöntä, että Suomi on onnistunut pysymään melkein yhtä kumarassa ja ainoastaan vaan vaihtamaan herraansa.

Jenkkien otteet vaikuttaa kyllä todella vaarallisilta. Petrodollari lie.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Itse 1970-luvulla nuoruuteni viettäneenä en erityisesti muista sitä rähmälläänolon aikana. Silloin poliittiselle kentälle eduskuntaa myöten mahtuivat niin Georg. C. Ehrnrooth kuin Taisto Sinisalokin. Kokoomuksen nuorisojärjestöllä oli "Ole porvari" kampanjansa ja myös SDNL:n sinipaidat saivat äänensä kuuluviin.

Minusta se aika oli moniarvoisempaa ja keskustelu monipuolisempaa kuin nykyisinä yhdentotuuden aikoina.

Toki silloinkin oli ylilyöntinsä mutta ne olivat puolin ja toisin esimerkkejä omien argumenttien loppumisesta. Silloin vastapuoli sai kuulla kunniansa olemisestaan punikki ja stallari ja sarvikuono ja kremlin käturi tai lahtari ja fasisti ja jenkkien kätyri. Sekaan mahtuivat ja osansa saivat myös niin repparit kuin kepulitkin hurreista puhumattakaan.

Kaipaan siis silta ajalta myös muuta kuin ohi mennyttä nuoruutta.

Risto Koivula Vastaus kommenttiin #34

Olen hyvin pitkälle tästä samaa mieltä.

Niko Sillanpää

Kuulnnelkaamme isäntäsi ja omistajasi ääntä:

http://www.hs.fi/ulkomaat/Lehti+Putin+uhosi+valtaavansa+Ukrainan+ja+Baltian+pääkaupungit+kahdessa+päivässä/a1411005258784

Susanna Kaukinen

Ilimeisesti ankka. Ropakanda-ankka. Hävetkää lehret, oli ainaki usaris ja hesaris, jos tää on se juttu mitä luulen.

Käyttäjän perttikostiainen1 kuva
Pertti Kostiainen Vastaus kommenttiin #23

Noi tossa ainakin väittää että ei ole tommoista sanonut, tiedä sitte luulis niitten itse tietävän mitä puhuvat

Susanna Kaukinen

Mulla ei ole isäntää tai omistajaa. Mun lähtökohtainen yhteiskunnallinen näkemys on se, että hierarkiat on murskattava. Tämä ei ole yhteensovitettavissa isäntien ja omistajien kanssa.

Susanna Kaukinen

Ja tosiaan ilmeisesti tuolle jutulle ei ole uskottavaa näyttöä? Mä nyt en yhtään sinänsä ihmettele, jos Putsku on jotain tollasta sanonut, koska varmaan se on ihan totta, että voisi tuolla lailla toimia ja ehkä sitten rahkeet riittäisi. En ymmärrä mitä ihmeellistä tässä lausunnossa on, jota ei ole tarkoitettu - jos sitä edes on sanottu - julkisuuteen.

Mitä lienee puhuvat Washgintonissa, noinkohan on puoliksikaan noin tolkullista, kun ovat pari kaljaa saaneet.

Mä en pidä sitä miltään osin ihmeellisenä tai merkittävän, jos Putsku on noin jossain sanonut parin kaljan jälkeen. En tulkitse sitä uhoamiseksi vaan yhtäältä faktalausumaksi ja toisaalta ärtyneeksi tiuskimiseksi. Mielestäni tuosta ei voi mitenkään tehdä sitä päätelmää, että Putskulla olisi *aikomus* mainittuihin liikkeisiin.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Saiko juttu jotakin soimaan päässäsi,koska ei ollut mitään linkkiä äänitteeseen vaan _edelleen_ viitataan muistioon jonka joku oli tehnyt toisten puhelusta. Mikäli se on äänien kuulemista niin...ok.

Mervi Mutka

Hei! Olen tekemässä kansalaisaloite.fi - sivuille
aloitetta kansanäänestyksestä Suomen NATO-jäsenyyttä vastaan
(koska jos nyt on aloitettu kansanäänestys Suomen
NATO-jäsenyyden puolesta, tulisi mielestäni äänioikeutetuilla
Suomen kansalaisilla olla mahdollisuus myös ilmaista kantansa
Suomen NATO-jäsenyyttä vastaan!). Aloitteella on oltava
vähintään yksi vireillepanija, edustaja sekä varaedustaja,
ennen ku se lähetetään oikeusministeriön tarkastettavaksi.
Sen jälkeen päästään vasta vaiheeseen jossa voimme alkaa
äänestää Suomen NATO-jäsenyyttä vastaan (siis mikäli aloite
menee läpi!). Haluaisinkin siis kutsua sinut aloitteen
edustajan tai vaihtoehtoisesti varaedustajan rooliin, mutta
kutsun lähettämiseksi tarvitsisin sähköpostiosoitteesi :)
Jos kiinnostuit, lähetä minulle spostiosoitteesi. Tämän
jälkeen saat kutsun mailiisi, lue se, sitten hyväksy kutsu
(jos siis haluat) ja näin olet yksi aloitteen edustajista :)
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/ohjeet/ohje-vast...
Ylläolevan linkin takana lisäinfoa edustajan ja varaedustajan
roolista. Jos satut tietämään muita henkilöitä, joita
kannattaisi kosiskella aloitteen edustajiksi, ilmoitathan!
Jos et kiinnostunut, pahoittelen häiriötä :)

Terv. Piia Immonen (piia.immonen@hotmail.com)
Aloitteen vireillepanija sekä edustaja

ps. jos olet Suomen NATO-jäsenyyttä vastaan, muistathan
ainakin antaa äänesi kansanäänestyksessä!

Susanna Kaukinen

Tottahan NATO:a pitää vastustaa. :-)

Käyttäjän saritenhunen kuva
sari tenhunen

Nostat jälleen Susanna tärkeän asian esiin - sotapropagandan! Valmistellaanko meitä sotaan? Kenen itresseissä se on? NATO sota Venäjää vastaan?
Niin yksipuolista tiedonvälityksemme on ollut, ettei voi välttyä tunteelta tarkoitushakuisesta ohjailusta. Russofobian lietsonta ei ole viisasta. Vääristeltyjen kommenttien ja tietojen levittäminen on edesvastuutonta ja ne luovat maaperää vihalle ja sodalle. Putinin demonisoiminen, näkeminen uutena hourupäisenä Hitlerinä ei perustu tosiasioihin. En ole törmännyt yhteenainoaan Putinin haastatteluun (Venäjän tv),missä Putin uhkailisi, puhuisi sekavasti. Kaiken lisäksi Putin yleensä perustelee väitteensä. Uhkailu ei sovi hänen luonnekuvaansa. Venäjän toimet tulevat ymmärrettäviksi kun näkee USAn ja EU:n osallisuuden Ukrainan kriisissä ja NATO:n laajenemispyrkimykset.

Susanna Kaukinen

Sekin on vakavaa, että jos tästä ei sotaa tule - mitä todella toivon - niin nyt on monen suomalaisen mieliin taas kylvetty ryssävihaa. Siitä on pelkkää haittaa. Venäläiset on monet tosi mukavia ihmisiä ja Venäjä on Suomelle tärkeä kauppakumppani.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

"Venäläiset on monet tosi mukavia ihmisiä ja Venäjä on Suomelle tärkeä kauppakumppani.2

Olet Suski täysin oikeassa, ittelläkin on itäpuolelta paljon tuttuja ja työkavereita, ihan ovat yes-porukkaa

Siksi olenkin ihmetellyt joidenkin kommentoijien kroonista russofobiaa. Ihan samanlaisia immeisiä ovat, kuten mekin.

Käyttäjän KalleMichelsson kuva
Kalle-Mikael Michelsson Vastaus kommenttiin #51

Onko sinun mielestä venäjällä jotenkin mukavampia ihmisiä kuin muissa maissa huhuijaa

Risto Koivula

" Nostat jälleen Susanna tärkeän asian esiin - sotapropagandan! Valmistellaanko meitä sotaan? Kenen itresseissä se on? NATO sota Venäjää vastaan? "

Ainakin YLEn! Ja sen kannasta päättävät ruudussa EU-virkaa pingottavat humpuukitoimittajat!

Samoin se on esimerkiksi Kaukasuksen emiraatin ykkösprioriteetti, jota Suomessa edustavat al-Haidi Hautahourullalla (paskahousueverstin tytär) ja Storsjö(-odjuret), joka selvisi täpästi Englannin vetolla terroristiksi julistamisesta YK:n Turvallisuusneuvostossa! Olis siinä ollut naurussa pitelemistä (pierussa natelemista), kun jokin suurvalta olisi yrittänyt pommittaa häntä lennokilla hengiltä Helsingissä...

" Niin yksipuolista tiedonvälityksemme on ollut, ettei voi välttyä tunteelta tarkoitushakuisesta ohjailusta. Russofobian lietsonta ei ole viisasta. Vääristeltyjen kommenttien ja tietojen levittäminen on edesvastuutonta ja ne luovat maaperää vihalle ja sodalle. "

Nimenomaan se on kuitenkin tarkoitus.

" Putinin demonisoiminen, näkeminen uutena hourupäisenä Hitlerinä ei perustu tosiasioihin. En ole törmännyt yhteenainoaan Putinin haastatteluun (Venäjän tv), missä Putin uhkailisi, puhuisi sekavasti. Kaiken lisäksi Putin yleensä perustelee väitteensä. Uhkailu ei sovi hänen luonnekuvaansa. Venäjän toimet tulevat ymmärrettäviksi kun näkee USAn ja EU:n osallisuuden Ukrainan kriisissä ja NATO:n laajenemispyrkimykset. "

Kysymys on petrodollarista, joka lakkaa joka tapauksessa olemasta.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Valmistellaanko meitä sotaan? Kenen itresseissä se on? NATO sota Venäjää vastaan?

valmistellaan,venäjän intresseissä,,venäjän sota natoa vastaan !

Putinin demonisoiminen, näkeminen uutena hourupäisenä Hitlerinä ei perustu tosiasioihin. >kysy tsetseeneiltä,georgialaisilta tai balteilta !

Vääristeltyjen kommenttien ja tietojen levittäminen on edesvastuutonta ja ne luovat maaperää vihalle ja sodalle.>Juuri syyllistyitte itse väärien tietojen levittämiseen,eli putinin valkopesuun !

Käyttäjän saritenhunen kuva
sari tenhunen

Aivan niin Susanna, kuten sanot mieliin taas kylvetystä ryssävihasta on pelkkää haittaa. Venäjä pitäisi nähdä mahdollisuutena ja lisätä yhteistyötä niin Venäjän kuin muidenkin Bricks-maiden kanssa.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Todellakin, "nyt on monen suomalaisen mieliin taas kylvetty ryssävihaa" ja vielä Suomen julkisen TV-kanavan toimesta.

Putinin toimesta,ei ylen toimesta,-ja luuletteko ryssävihan tulevan tyhjästä,sille on perusteensa;makarovin uhkailut,ilmatilan loukkaukset,krimin ja itäukrainan ryöstö,painostusta,uhkailua,pelon luontia,asevarustelua ja mafiarikollisuutta,,,ei ihme että on ryssävihaa !

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Jotenkin näkyy, ettei siulla ole päässä kaikki ihan okei.

Käyttäjän KalleMichelsson kuva
Kalle-Mikael Michelsson

ItäTrolli koko kirjoitus. Koko trolli termi kirjoittajalla hukassa eihän yle voi olla trolli

Susanna Kaukinen

No mitähän muuta se voisi olla, kun hallintoneuvostossa YLE:llä istuu Kokoomus ja Demarit kusettamassa kansaa?

Hannu Soikkeli

Pena Baariposki/Valkoisen Marskin patsas; miksi en ole tuosta
koskaan lukenut/kuullut. Loistoaivoitus mieheltä, joka ei
enää valitettavasti vaikuta.

Toimituksen poiminnat