Vailla yhteisvastuuta oleva kansa hajoaa!

No en mä tänään enää meinannut blogata, mutta tuli niin rivoa tekstiä porvareilta – siellä kehdataan – ihan oikeasti – että julkeavat vaatia kansan yhtenäisyyttä! Että tällaista julkeutta saa vielä tässä maassa tänä päivänä sietää, että porvarit kehtaa vaatia kansan yhtenäisyyttä sen jälkeen mitä he ovat tehneet!

Tämä maa on myyty, tämä maa on riistetty ja tämä maa on poltettu oikeiston äärimmäisen epäisänmaallisissa käsissä! Kun te puhutte isänmaallisuudesta – sanasta – johon teidän ei suurin surminkaan pitäisi enää kehdata tarttua – niin mitähän te mahdatte tarkoittaa!?

 

Tarkoitatteko te nyt sitä, että miten perustuslainpetoksin liitettiin Suomi €urooppalaiseen oligarkiseen unioniin ja tämä parlamentarismin irvikuva, josta Suomen kansa saa kärsiä, vaihdettiin puhtaaseen rahavaltaan ja yläluoka oligarkiaan?

Tarkoitatteko te nyt sitä, miten Suomen oma raha luovutettiin imperialistien vaateiden edessä ja vaihdettiin se kilipääkapitalistisen EKP:n riistovaluuttaan, jolla on luotu koko Eurooppaan suurtyöttömyys ja jonka voimin miljoonat on ajettu kodeistaan ja miljoonat ovat ilman työtä, terveydenhuoltoa, sähköä ja ruokaa?

Tarkoitatteko te nyt sitä, miten valtionpetoksellisesti Suomen sotavoimat luovutettiin Naton komentoon? Mitä osaa te tästä syvästi rikollisesta ja maanpetoksellisesta toiminnasta tarkoitatte, kun te kehtaatte sanoa sanan isänmaa?

 

Tällaisten tekojen tehtailijoiden suussa sanaa isänmaa on vain makeaa hunajaa, jolla se syanidi on maustettu maittavammaksi, joka kansan kurkkuun kaadetaan! Että te kehtaatte – että julkeatte! Suomen porvarit ovat olleet äärimmäisen epäisänmaallisia, kun he ovat kaiken tämän tehneet! He ovat käyneet luokkasotaan koko kansaa vastaan, eikä vain sen köyhiä, vaan myös sen keskiluokkaa! Ja te samaan henkeen kehtaatte vaatia kansan yhtenäisyyttä!

 

Te ette kansan yhtenäisyyttä tunnistaisi, vaikka törmäisitte siihen päistikkaa kabineteissanne, sen minä sanon teille! Kun Suomen verovarat vuotaa veroparatiisehin kuin pistetty sika ja kun Kokoomus on miehittänyt poliisin estääkseen kaikkien näiden rikosten tutkimisen, mihin kohtaan tätä toimintaa mahtuu isänmaa?

Mihin mahtuu se ajatus siitä, että yhtenäinen kansa pitää toisistaan huolta? Mihin mahtuu se vakaumus, että yhtenäinen kansa, joka pitää toisistaan huolta saattaa jopa haluta puolustaa omaa maataan, koska se on puolustamisen arvoinen? Missä on se oivallus, että jos porvarit vievät kansalta kaiken, he saavat kyllä aivan yksin puolustaa kartanoitaan, jos he erehtyvät meidän naapurimme suututtamaan?!

Missä on se käsitys siitä, että yhtenäistä kansaa ei voi vaatia kaunopuheissa samalla kun potkitaan työttömät pakkotöihin, lyödään köyhiä leikkauksilla ja riistetään keskiluokan ostovoimaa ja kannetaan kaikki rahat rikkaille, jotka leveästi makeilee valtamedian äänitorvien etusivuilla?

 

Ei – minä nyt sanon sen teille – etten koskaan hyväksy – enkä tule hyväksymään oikeiston suusta sanaa isänmaa – sillä se sana on kansan oma sana! Isänmaa on se paikka, jossa kansa asuu ja jossa se pitää huolta jokaisesta jäsenestään, jonka se on omakseen ottanut ja se vaikuttamisen alue, jossa kansa itse päättää asioistaan – demokraattisesti!

Sen sanon teille, että älkää koskaan tarttuko porvarin miekkaan, jonka se käteenne lyö, jotta sillä kaataisit kansalaisen, jolle toisen maan porvari on miekan antanut! On sota – niin taloudessa kuin sodan kentilläkin eliitin hommaa, eikä kansan tule siihen ottaa mitään osaa, ellei sen etu tule säällisesti yhteiskunnassa ajetuksi!

Kansan yhtenäisyys on jotain aivan muuta kuin nämä omaneduntavoittelijat ja kielillään totuutta kääntävät oikeistolaiset politrukit teille kertovat! Kansan yhtenäisyys voi vallita vain demokratian, kansan vapauden ja yleisen oikeudenmukaisuuden tilassa!

 

Isänmaasta siis älkööt puhuko miehet ja naiset, jotka eivät siitä mitään ymmärrä ja jotka käyttävät sitä vain omien tarpeidensa ajamiseen! Se sana on varattu yhtenäiselle kansalle ja yhtenäinen kansa voi olla vain silloin kun oikeudenmukaisuus vallitsee – ja tämä maa on viimeiset 30 vuotta mennyt riiston, leikkausten ja rikkaimpien liehittelyn suuntaan!

Kun porvari loihee lausumaan näissä oloissa jotain kansan yhtenäisyydestä on nähtävä, että kyse on pelkästään siitä, että siinäkin päässä ymmärretään, että on menty aivan liian pitkälle ja koetetaan kaivaa plakkarista se wanhin keino uskonnon lisäksi, jolla herravaltaa oikeutetaan: patriotismi ja nationalismi!

Mutta mikä on se nationalismi, joka vain porvarin aseman turvaa ja laittaa kansalle kuivan korpun yhteen käteen ja kiväärin toiseen? Minä kerron teille mikä se sellainen isänmaa on! Se on Suuri Valhe, jolla luokkasortoa jatketaan ja tehtäköön se nyt kertakaikkisen selväksi, ettei tällaista yhtenäisyyttä ole – eikä sitä koskaan tule!

Kansan yhtenäisyyttä ilman kansan toki hajoaa, mutta silloin sen on aikakin hajota, jos mitään yhtenäisyyttä ei enää ole! Se ei mene niin päin, että yhtenäisyys katoaa ensin ja kansa hajoaa sitten, vaan se menee niin, että yleiseen ja yhteiseen hyvään pyrkimisestä luopumisen tähden kansa hajoaa!

Ja minä sanon sen teille, että Suomen kansa on jo revitty kahtia – ja sen suoritti länsimielisyydessään Suomen porvarit, joille isänmaa on vain sana, johon vedotaan silloin kun lähtetään kansa konekiväärituleen porvareiden pikkumaisten riitojen tähden!

 

SusannaKaukinen1
Mäntsälä

[Politiikka] George Orwell, Ursula K. Le Guin, Naomi Klein, David Graeber, Pierre-Joseph Proudhon, Murray Bookchin, Slavoj Žižek, Pjotr Kropotkin, Santeri Alkio, Mihail Bakunin, Nestor Makhno, Vladimir Lenin, James C. Scott
[Filosofia] Diogenes Sinopelainen, Friedrich Nietzsche, Simone de Beauvoir, Jean-Paul Sartre, Bertrand Russell, John Gray (UK)
[Talous] Robin Hahnel, John Maynard Keynes, Karl Marx, Friedrich Engels, Dan Ariely, Adam Smith
[Työ] Ricardo Semler, Elizabeth Gilbert, Tobias Mayer, Tom DeMarco
[Uskonto] Susan Blackmore, Christopher Hitchens, Khalil Gibran, Richard Dawkins, Arthur Jeon, Anton LaVey, Zsuzsanna Budapest, Silver RavenWolf, Caitlin Matthews
[Harrastukset] Masutatsu Ōyama, Dan Inosanto, Bruce Lee
[Viihde] Billy Connolly, Russell Brand

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu