Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

Gaza, NSR, EU 20v liikaa - miekkaria pukkaa!

  • Gaza, NSR, EU 20v liikaa - miekkaria pukkaa!
  • Gaza, NSR, EU 20v liikaa - miekkaria pukkaa!
  • Gaza, NSR, EU 20v liikaa - miekkaria pukkaa!
  • Gaza, NSR, EU 20v liikaa - miekkaria pukkaa!
  • Gaza, NSR, EU 20v liikaa - miekkaria pukkaa!

Edit:

Kohta taas live streamia #Gaza -miekkarista klo 15 jälkeen!

=> => https://bambuser.com/channel/heretic-anarchist <= <=

 

Suomen €liitti varmaan elättää toivoa, että eurovaalien jälkeen koittaisi rauhallisempi aika ja heidän annettaisiin rellestää rauhassa. Ihmiset on kesälomilla ja poliittisella rintamalla toivottaisiin olevan tyyntä, mutta toivo on turha ja kansa on kaduilla.

 

#1. Näpit irti Gazasta! (2.8.2014 klo 15:00 eduskuntatalolla)

Gazan järjetön verilöyly on välittömästi saatava loppumaan ja Suomen kansalle töissä olevan edustajiston tulee tehdä parhaansa sen eteen, että väkivalta saadaan loppumaan heti. Samalla Suomen on välittömästi lopetettava asekauppansa Israelin kanssa, joka käyttää aseitaan siviiliväestöä vastaan.

Omalta osaltani häpeän suomalaisuuttani sen tähden, että Suomi osallistuu Gazan joukkomurhaan välillisesti, enkä todellakaan ole yksin.

Seuraava Näpit Irti Gazasta! -mielenosoitus on jo tänään lauantaina klo 15:00 eduskuntatalolla. Olin mukana edellisessä mielenosoituksessa ja sain sieltä erittäin hyvän määrän livestreamia, josta voi itsekin havainnoida [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9], että kaduille tuli helposti 500 ihmistä ellei peräti 1000!

Tule mukaan osoittamaan mielipiteesi Gazan verilöylystä ja vaatimaan Suomea tekemään kaikkensa sen lopettamiseksi mukaanlukien asekauppojen lopettaminen!

 

 

#2. NSR - Nyt Saa Riittää! (4.9.2014)  

Kun eduskunta palaa kesälomilta, niin palaa myös NSR, eli Nyt Saa Riittää! -mielenosoitus. Mielenosoituksen mainostaminen alkaa näillä paikkeilla ja ihmisiä pyritään kutsumaan mahdollisimman monet mukaan, koska me nimenomaisesti haluamme viedä itsekkään ja omahyväisen eliitin yöunet!

NSR:n vaatimuskärki lienee suurinpiirtein sama kuin aiemminkin, mutta asia tarkentuu ennen mielenosoitusta. Keskusteluryhmässä tärkeimmiksi kysymyksiksi on koettu:

  1. Loppu epäinhimilliselle politiikalle! Ketään ei jätetä yhteiskunnassa!
  2. Ei #TTIP ja #TISA -"vapaakauppa"sopmuksille!

Kuulostaa siltä, että kärki on aikalailla sama kuin aiemminkin, eli vastustetaan ensisijaisesti eriarvoistavaa politiikkaa ja puolustetaan hyvinvoivien kansalaisten yhteiskuntaa, vastustetaan irstaita vapaakauppasopimuksiksi kutsuttuja demokratiaa polkevia eliitin (lue: ylempi roskaväki) hankkeita kansan päämenoksi.

Jos välität kansan demokraattisista oikeuksista ja/tai ajattelet, että kaveria ei jätetä, tule mukaan!

 

 

#3. €U - €liitin Unioni: 20 vuotta liikaa! (18.11.2014)

18.11.2014 tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun eduskunta päätti Suomen liittämisestä EU:hun. Koska monien suomalaisten mielestä tämä on 20 vuotta liikaa, me järjestämme vielä tarkemmin määrittelemättömällä ryhmällä mielenosoituksen €liitin Unionia vastaan!

Jokaisen €U-kriitikon ja €U-vastaisen kannattaa tulla mukaan, koska on varmaa, että ylempi roskaväki koettaa luoda 20-vuotisjuhlasta merkkipaalun, jolla voidaan mainostaa €U:n erinomaisuutta, kun totuus on se, että kyseinen tyrannien johtama talous- ja byrokratialiitto on ollut meille enimmäkseen vain haitaksi.

Samalla on aika muistella pahalla sitä, miten Suomen perustuslakeja rikkoen Suomi liitettiin unioniin ja sitä, miten kansalle annettuja lupauksia vastoin otettiin €uro käyttöön ilman minkäänlaista konsultaatiota kansan suuntaa, koska tiedettiin, että kansa ei siihen suostuisi ja sitä, miten Suomen kansan päätösvalta  ja itsenäisyys annettiin ulkomaille, vaikka vain muutama vuosikymmen sitten meidän isovanhempamme vuodattivat vertaan kotimaamme kamaraan, ettei näin koskaan tapahtuisi.

€liitin Unionia on tärkeää vastustaa ja tehdä selväksi, että tässä maassa asuu kahtiajaettu kansa, jonka yhtenäisyys murskattiin pirstaleiksi, kun isänmaa annettiin pois. On hyvä jo nyt ilmoittautua mukaan vastustamaan tätä anglo-saksista ylemmän roskaväen liittoa, jonka ainoa todellinen tehtävä on alistaa hyväntahtoinen ja kunnianarvoisa kansa korporaatiovallan alaisuuteen "vapaakauppa"sopimusten ja muiden konnankoukkujen avulla.

 

Tule mukaan mielenosoituksiin, on aika näyttää ylemmälle roskaväelle, ettei se voi enää komennella meitä, me haluamme päättää itse!

 

PS. Jos haluat seurata mielenosoituksia Suomessa, sille on oma ryhmä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän homonatura kuva
Outi Hoikkala

Jaksaa, jaksaa, vaikka maali onkin vielä kaukana, sanoi triathlonistikin puolimatkassa :)

Susanna Kaukinen

Kiitos! Kyllä sitä välillä on ollu aika poikki ja nyt oon kesällä hieman puhallellu ja ollu sivussa toiminnasta, oon vaan blogannu sen, mikä on ollu ihan pakko sanoa. Nyt kuitenkin pitää alkaa lämmittelemään #NSR:ää ja käväisin tosiaan tuolla Gaza-miekkarissa viime viikonloppuna ja enköhän mä sinne huomennakin mene.

Käyttäjän homonatura kuva
Outi Hoikkala

Ihmisen pitää osoittaa olemassaolonsa, jos ei muulla, niin osoittamalla mieltään. Oletettavasti kaikilla länsimaisilla hyvinvointiyhteiskunnan aikuisilla (ja valitettavan usein myös lapsilla) on mie-li-pi-de.

Mikä sopisikaan tähän aikaan paremmin? Oman henkilökohtaisen mielen ilmaisutaito ylittää jopa triathlonin tavoitteet, siis jos elää niin pitkään, että oppii juoksemaan, pyöräilemään ja uimaan ...

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #3

Niin, musta on tärkeää, että me rakennetaan se kansalaisyhteiskunta, joka tästä maasta puuttuu. Mielenosoitukset on yksi, mutta tärkeä osa sitä.

Käyttäjän weareallafricans kuva
Niklas Bergman

Tsekkasin tossa pari sun videota ja ajattelin, että teidän Gaza miekkari vaatisi hieman enemmän rock n rollii.

http://www.youtube.com/watch?v=bUsZ5foE1bs

Susanna Kaukinen

Sua vaan harmittaa, et Gaza-miekkari on hyvä.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Päätanssija on joko australialainen sheila tai Ensiferumin Wacken-konserttiin ihastunut viikinkimetallifani, kumpi kampi.

Susanna Kaukinen

Wacken, kun yksi rumpali ei ole *läheskään* tarpeeksi.

Destruction- Thrash Till Death (Live):
=> https://www.youtube.com/watch?v=P3_lyofHrbg

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Taidan järjestää vastamielenosoituksen;Näpit irti Israelista !!

Susanna Kaukinen

Niin, se olisi pitänyt järjestää jo ennenkuin sinne mentiin torspoilemaan 40-luvun lopulla.

Jyrki Paldán

Hyvä idea. Osallistun henkisesti molempiin. Ihan sama kuka siviilejä teurastaa, se on väärin.

Susanna Kaukinen

Kohta taas live streamia #Gaza -miekkarista klo 15 jälkeen!

=> => https://bambuser.com/channel/heretic-anarchist <= <=

Pitää kitsaammin ottaa ku viimeks, meni akku kesken. Mun uusvanha puhelin - sen akku, mikrofoni ja kamera ei oo edellisen tasolla. Mä käyttäisin sitä vanhaa rikkinäistä jos mulla olis laturi. Nyt ei oo. Pitää järkätä seuraavaan sitte.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Jos arabit/palestiina laskee aseensa,tulee rauha,jos Israel laskee aseensa,ei ole enää israelia !

Susanna Kaukinen

Asiahan on juuri päinvastoin.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Niin, siinä on se pieni ero... Ja jos Israel katoaa, niin sen jälkeen Hamas ottanee kohteekseen Libanonin ja siellä asuvat vääräuskoiset.

Irma Hautala

Yleisradion pitkäaikainen Lähi-idän avustaja Leena_Reikko_sanoo, että rauhaan on pakotettava.

"Ei ole mitään Lähi-idän-geeniä, joka sanelisi, että ihmiset haluaisivat sotia."

Reikko on oikeassa siinä, että EU:n ja YK:n sanomisilla ei ole ollut merkitystä Israelin hallituksen silmissä, ja että jos Yhdysvallat ottaisi tiukan kannan siihen, että rauha pitää saavuttaa, rauhanteko voisi onnistua.

Mutta miten vaikuttaa Yhdysvaltojen voimapolitiikkaan, on kai edelleen ongelman ydin?

http://yle.fi/uutiset/gazan_konfliktin_taustalla_o...

Käyttäjän MikaKovin kuva
Mika Kovin

Rauhaan on todellakin pakotettava. Israelin on lopetettava Gasan saarto ja palautettava miehitysalueensa Länsiranta palestiinalaisille. Lisäksi Israelin on annettava tasavertaiset kansalaisoikeudet myös ei-juutalaisille.

Toisaalta myös islamistisen katsomuksen omaavien on lakattava pitämästä omaa uskontoaan "ainoana oikeana", jolla jatkuvat vihollisuudet on ylläpidetty ja vihaa lietsottu eri puolilla maailmaa, Palestiinassa ja esim. Pakistanissa jne.

Jos äärikansallismielisyys perustetaan "oikeauskoisuuteen", ei ole mahdollista, että sen omaksuneet kiihkomielistä uskoaan opetetulla tavalla noudattavat itse voisivat elää yhdenvertaisina "vääräuskoisten" rinnalla. Mutta samat perusteet sopivat myös juutalaisuuteen (!) Vaikka Abrahamin lapsia sanovatkin olevansa molemmat, voisiko olla jo pikkuhiljaa aika siirtyä keskiajasta nykyaikaan?

Toimituksen poiminnat