Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

#NytSaaRiittää palaa suurempana 23.5

  • #NytSaaRiittää palaa suurempana 23.5
  • #NytSaaRiittää palaa suurempana 23.5
  • #NytSaaRiittää palaa suurempana 23.5
  • #NytSaaRiittää palaa suurempana 23.5
  • #NytSaaRiittää palaa suurempana 23.5
  • #NytSaaRiittää palaa suurempana 23.5
  • #NytSaaRiittää palaa suurempana 23.5
  • #NytSaaRiittää palaa suurempana 23.5

NSR, eli Nyt Saa Riittää! -mielenosoitus palaa entistä suurempana 23.5 klo 14, kuten me lupasimme Hesarille: tekoja tai paikalle tullaan isommalla joukolla. Hesarin mukaan oli "paikalla arviolta tuhat ihmistä, mikä on Suomen oloissa suuri määrä". USA:ssa tämä mielenosoitus olisi ollut 60.000 hengen kokoinen, vastaava EU:n laajuisena Lahden kokoinen 100.000 ihmisen mielenosoitus.

Nyt me palaamme entistä suurempana ja pitää muistaa, että media ja viranomaiset aina vähättelevät mielenosoitusten kokoa. Tästä syystä lainasin valtamediaa, jotta voidaan varmistua siitä, etteivät väittämämme luvut ole yläkanttiin kinnattuja.

Parasta on kuitenkin aina katsoa itse, miltä paikan päällä näytti. Aloita tästä, niin saat kohtuullisen käsitysen siitä minkäkokoisesta mielenosoituksesta oikeasti oli kyse. Youtube on täynnä videoita mielenosoituksista ja niihin kannattaa tutustua.

 

Kyse on siis merkittävästä mielenosoituksesta, johon kannattaa ehdottomasti tulla. Mielenosoitus on rauhanomainen ja sitoutumaton. Puoluetunnuksia ja rasismia ei sallita, tämä on selkeän enemmistön tahto. Edellisessä mielenosoituksessa oli mukana väkeä taaperosta luutamummoihin ja kolme tuntia kestäneessä mielenosoituksessa tapahtunut yksi pippurikaasusuihkaus oli täysin merkityksetön ja mitätön muutaman sekuntin episodi myös poliisin mielestä: "Välikohtaus poliisin kanssa kesti vain hetken ja muuten mielenosoitus sujui rauhallisesti."

 

Uutta mielenosoitusta on mainostettu netissä jo jonkin aikaa ja mukaan on jo nyt ilmottautunut tapahtumasivulle yhtä paljon väkeä kuin viimeksi. Keskusteluryhmässä ihmisiä on vieläkin enemmän ja osa paikalletulijoista ei ole Facebookissa ensinkään. Tämän lisäksi me olemme pyrkineet yhteistyöhön TTIP-mielenosoituksen [1] [2] [3] kanssa ja kaikki viittaa siihen, että mielenosoitukset yhdistyvät alun jälkeen yhteismielenosoitukseksi, joka lisää tapahtuman kokoa vielä mahdollisesti sadoilla ihmisillä.

 

Huomionarvoista on myös, että NSR-liike on saanut vaatimuksensa lopulta taottua valmiiksi. Vaatimusten tekeminen on liikkeille erittäin hankalaa ja monet kansanliikkeet ovat hajonneet tähän vaiheeseen. NSR ei. NSR välttyi myös siltä, ettei vaatimuksia saada kasaan ollenkaan, kuten joillekin liikkeille on käynyt. Ohjelman muodostaminen oli meillekin kova vääntö, mutta me selvisimme siitä ja olemme nyt entistäkin vahvempia. Ohjelma on luettavissa useammasta paikasta [1] [2] [3], katsokaa sieltä, en blogin pituuden hallitsemiseksi kertaa ohjelmaa tässä.

 

NSR tulee palaamaan tämänkin mielenosoituksen jälkeen, entistä suurempana, ellei ääni muutu kellossa. Me pyrimme aktiivisesti omalta osaltamme yhteistoimintaan kaikkien muiden mielenosoitusten kanssa, joita tässä maassa on vuosittain satoja. Toivomme, että eri toimijat löytävät toisensa ja voivat autonomisina yksiköinä koordinoida toimintaansa siten, että me näemme tässä maassa jatkossa yhä suurempia mielenosoituksia. Tälle on suuri tarve, sillä tässä maassa kansaa ei kuunnella.

 

Jos kiinnostuit, tule paikalle! Tälläkin kertaa me aloitamme marssilla, joka lähtee Senaatintorilta kello 14. Näyttävän marssin jälkeen me saavumme eduskuntatalolle, jossa me osoitamme mieltämme yhdessä leikkauksia ja nykyistä politiikan suuntaa vastaan. Ohjelmaan kuuluu myös radio-ohjelma, livestream, artisteja, puheita ja puhujia, kansanmikrofoni, jossa ainakin TTIP-mielenosoituksen edustaja pitää pitemmän puheen ja paljon muuta. Tulemme varmasti näkemään myös mahtavan määrän erilaisia nasevia plakaateja ja kantaaottavia lippuja.

 

Tunnelmaan päästäksesi voit vilkaista viimeisimpiä promo-videoitamme, jotka löydät täältä [1] [2] [3]. Kiitos sinulle jo etukäteen, että tulet mukaamme puolustamaan Suomen syvän kansan rivejä eliitin välinpitämättömyyttä ja ylimielisyyttä vastaan. Kansamikrofonissa voit pitää oman kahden minuutin puheesi!

 

Me emme unohda!

Me emme anna anteeksi!

Eliitin olisi todellakin pitänyt odottaa meitä!!!

 

Nyt Saa Riittää - eliitille me toivotamme pahaa yötä ja paljon painajaisia!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (40 kommenttia)

Käyttäjän jonnapurojarvi kuva
Jonna Purojärvi

Eikö puolueiden liput ja muu mainonta puolueista ollut kiellettyä? IPU:n lippuja silti mukana näkyi - noudattaako IPU tällä kertaa yhteisiä sääntöjä?

Susanna Kaukinen

Noudattaa. Asiasta on puhuttu puheenjohtaja Antti Pesosen kanssa.

Käyttäjän jonnapurojarvi kuva
Jonna Purojärvi

Tuolla videoilla näkyi sellaisia isoja bannereita.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #11

Jep. Not kosher. Mul oli itel musta lippu ja niin on ens viikollakin.

Susanna Kaukinen

Joo ei, ei Jolly Roger oo IPU:n. Siel oli IPU:n banneri.

Juha Hämäläinen

Meillä ei taida onnistua "maanantai-demo" kuten Saksassa, mutta uskoisin, että jokaisen ihmisen etu on marssia rauhalle Ukrainassa ja maailmassa.

http://www.youtube.com/watch?v=tBkBRY7AdRc

Susanna Kaukinen

Ihan varmasti on. Maanantai on kyllä aika paha päivä!

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Hei Juha, näitä rauhanmarsseja kannatan. Tankkeja, rynnäkkökiväärejä, vihreitä maastopukuja eikä mustia piponaamioita näkynyt keneelläkään. Marssivat siis rauhan puolesta (maassa, jossa ehkä on rauha, vai kuinka?)

Susanna Kaukinen

Rauhanmarsseja oli ennen ihan toisella tavalla.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Hei Juha, näitä rauhanmarsseja kannatan. Tankkeja, rynnäkkökiväärejä, vihreitä maastopukuja eikä mustia piponaamioita näkynyt keneelläkään. Marssivat siis rauhan puolesta (maassa, jossa ehkä on rauha, vai kuinka?)

Mikael Kerokoski

Onko nyt omat Facebook-sivut vai mennäänkö vielä niillä kaapatuilla?

Susanna Kaukinen

Millä kaapatuilla? Ei meillä ole koskaan ollut kaapattuja sivuja. :-)

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Lainaus:
"Onko nyt omat Facebook-sivut vai mennäänkö vielä niillä kaapatuilla?"
_________________________________

Just joo.
Jos ei asia olisi vakava, alkaisi moiset lausahdukset hymyilyttää:
1) Ensin nämä "tarhatut" alkavat isoon ääneen keskustelemaan keskenään "kaapatuista sivuista"-huhusta yms.
2) Kun nämä on todistettu valheellisiksi, niin he alakavat puhumaan huhuista faktana.

Ne tarhatut, jotka ovat leikkausten puolesta, niin tietenkin toimivat näin.

Herätkää jo:
Tarhaajat, hallinnossa tai missä tahansa pyramiidinomaisessa rakenteessa olevat valtaapitävät, jotka nojautuvat auktoriteettehin tarhattuihin nähden.
He yrittävät saada kerättyä mahdollisimman paljon tarhattuja "tarhaajan totuuden toistajia".

Ja sitten on ihmistarhojen porttien avaajia, jotka haluavat vapauttaa ihmiset toteuttamaan itseään - itsenäisiksi yksilöiksi.

Henry

Susanna Kaukinen

Joo, eihän tos oo mitään perää.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Susanna, silloin vielä kun liputit Vasemmistoliittoa, mutta hyväksyit ongelma-argumentit.

Lähdit Vasemmistoliitosta, ja oikeasti NÄIT mikä oli "vi**rallaan",

Mutta nyt näet vain sen minkä haluat nähdä?

Käyttäjän MikkelinMies kuva
Seppo Vartiainen

Susanna on uskossaan vahva mikä on positiivista. Maailmanparantajan tehtävä ei ole helppoa, mutta on se valtavan hienoa kun on erilaisia näkemyksiä. Omien silmälasien läpi kun katselee niin NSR:n toiminnassa on fundamentaalisia piirteitä :)

Susanna Kaukinen

Kuvailetko näkemystäsi hieman tarkemmin? :-)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Arvoisat mielenilmauksen järjestäjätahot. Ottakaa mukaan myös sateenkaariteema ja hieman karnevaalitunnelmaa. Sillä lailla saatte mukaan muutama tuhatta ylimääräistä marssijaa, joita Eliittiä vastaan kapinoiminen ei voisi muuten vähempää kiinnostaa. Pitäähän ihmisillä olla myös kivaa.

Paljonkos marssijoita olikaan kun sateenkaarilippujen alla marssittiin?

Kertoo yhteiskunnasta jotain se, että sateenkaariteema sai liikkeelle tuhansittain ihmisiä. Yhteiskunnan korjausliike taas muutaman sata.

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä

Ongelma on se, että 99,9% suomalaisists ei nyky menoon suuttuneinakaan halua tukea anarkisti-idealisteja, joilla ei ole keinoja tai yhteistyökykyä parantaa yhtään mitään.

Puhumattakaan siitä, että ipun anarko-stalinistis-putinistinen sekamelska karkoittaa loputkin kiinnostuneet..

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #20
Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä Vastaus kommenttiin #26

Luin, hyvää tarkoittavaa jargonia, ilman pienintäkään realismia miten se toteutetaan. Tyypillistä vasemmanlaidan höttöä.

Käyttäjän auvorouvinen kuva
Auvo Rouvinen Vastaus kommenttiin #32

vassilla muuten olisi toimiva ohjelma jos se saatas läpi. ainut jossa oikeasti on huomioitu taloustieteen faktat.

sitä vaan ei saada läpi koska nykyinen politiikka on mielikuvia, ei faktoja. taas stubb palvelubussilla kiertää tunnin telekus ja joka ainu ryysyläinen sitä äänestää.

eli siks mä ipua tuen koska järki ei vaikuta ihmisiin.

Kalevi Wahrman

Mäkelällä ei ole sekamelskaa vaan laput silmillä kuten hevosilla aikanaan, etteis näkisi mitä sivulla tapahtuu ja pysyy EK:n, Soinin sekä hesarin viitoittamalla tiellä.

Ketä sinä oikeasti pelkäät kun jatkat bännäämistä blogissasi.

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä Vastaus kommenttiin #22

Olet ainoa ihminen, joka on bännätty blogistani, syynä on omien mainoslinkkiesi levittäminen. Varoitin kolmesti ja bännäsin sitten.

Susanna Kaukinen

Eihän miekkari oli mitenkään erityisen anarkistinen. Oletko lukenut ohjelman?

Mikael Kerokoski

Jos vain väkimäärä on tärkeää niin eikö kannata mennä vaikka Mannerheimintielle ruuhka-aikana ja sanoa että se on miekkari ja kaikki osallistuu?

Susanna Kaukinen

Jos vain mun blogin trollaaminen on tärkeää, eikö kannattaisi postata monta postia kerralla? :-p

Susanna Kaukinen

Oli siellä musta viimeksikin sateenkaarilippu ja hyvä niin! :-) \o/

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Minä odotan etä joku järjestäisi vastamielenosoituksen turhia vouhottajia vastaan,-heti lähtisin !
Valiomaidon,läskisoosin ja perunan puolesta,-idunsyöjiä ja viherhihhuleita vastaan !

Susanna Kaukinen

Mä söin tänään karjalanpaistia.

Käyttäjän auvorouvinen kuva
Auvo Rouvinen

tietty vielä sitä valion muovikorkillista maitoa päälle? mua o kypsinyt ne maitotölkit, ei viitti leivinuunis polttaa ja hiukka epäilyttää saunan uuniinkin pistää. elikkä ostan aina ku voin s maitoa. halavempaakin.

valio o sössiny hommasa täysin.

ja kesäl o pakko syyä rehuja, ei viitti uunia lämmittää helteel eli ei voi tehdä paistia. elikkä vuode aikoje mukaa o joko rehun syöjä tai lihansyöjä.

Kalervo Palonen

Kyllä marssitte aivan turhaan, teitä kaiken maailman hörhöjä ei kyllä tule kukaan täyspäinen äänestämään. Miten sinäkin Susanna olet tähän sakkiin eksynyt?

Käyttäjän auvorouvinen kuva
Auvo Rouvinen

tietty se mikä määritellään hörhöksi on katsojan silmis. viimeks me yrttiahon kans oltiin mukana. tietty mä oon hörhö. neljä vuotta sitten samaa kerroin eurosta mitä nalle nyt. eli olin neljä vuotta etuajassa, kait sellainen hörhöilyä on.

ja se edellinen miekkariporukka oli helkatin hyvää sakkia. aika paljon mu face kamuja. tietty vassin ministeriporras uupu.

siit miekkarista kirjoti blokin
http://auvorouvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/16659...

ja niile jotka mieltää ittensä anarkistiksi, kirjotin meikkarin jälkeen blokin
http://auvorouvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/16703...

tietääkseni suomalaisista puoluejohtajista ainakin timo soini on mielenosoitukseen osallitunut. kävi ulkomailla homoja vastaan mieltään osoittamssa. suomen hetero prideen ei tietääkseni osallistunut.

Susanna Kaukinen

No eipä tommoseen leimaamiseen kauheasti kannata reagoida, on aika väsynyt väline. :-)

Susanna Kaukinen

Niin, sitä kandee pohtia. Ehkäpä mä oon täyspäisempi kuin sä luulet.

Käyttäjän Milleniar kuva
Miikka Välimäki

Jospa NSR palaisi suurempana kuitenkin 23.5. eikä 23.5

Käyttäjän KalleMaurola kuva
Kalle Maurola

Hei Susanna! Miten kävi vaaleissa? Ennustukseni sulle oli nelisensataa ääntä ja tais mennä aika nappiin. Mutta koko IPU:n hörhöille Papusesta siihen nuoreen mistääntietämättömään friiduun veikkasin ääniä jotain 10 000 kpl. No meni noin puolella vähemmäksi. Demokratia voitti. Kokoomus voitti. Ja nyt pulinat pois.

Vai eikö demokratia kelpaa?

Kalle

Toimituksen poiminnat