Sydämellinen separatisti Kuiskauksia vapaudesta

EU:ssa 800.000.000.000€ vuodessa korruptioon

  • EU:ssa 800.000.000.000€ vuodessa korruptioon
  • EU:ssa 800.000.000.000€ vuodessa korruptioon
  • EU:ssa 800.000.000.000€ vuodessa korruptioon
  • EU:ssa 800.000.000.000€ vuodessa korruptioon
  • EU:ssa 800.000.000.000€ vuodessa korruptioon

Itsenäisyyspuolueen Lena Wiksten raportoi, että "järjestäytynyt rikollisuus, jonka osa mafia on, maksaa EU:ssa toimiville yrityksille vuosittain noin 670 € miljardia". YLE raportoi, että korruptio maksaa EU:lle 120 miljardia € vuodessa.

Telegraph toteaa jälkimmäisestä, että komissio on haluton tutkimaan asiaa ja mielummin pyrkii vaikenemaan sen kuoliaaksi. Rahaa on kadonnut varmasti useaankin otteeseen myös suoraan Italian mafialle.

Tuo jälkimmäinen luku yksin on niin suuri, että sillä maksaisi viidessä kuukaudessa pois koko Suomen valtion nettovelan ja vajaa vuodessa koko valtionvelan. Tällaiset rahat katoaa joka ikinen vuosi suoraan EU:n toimesta.

Tuo suurempi luku on vielä tähän päälle!

 

Telegraphin artikkelissa myös todetaan, ettei EU:ssa ole yhtään maata, jossa korruptiota ei ole. Tämä siis koskee myös Suomea, vaikka Suomessa korruptio on tältä osin tiettävästi harvinaisempaa.

Suomessa vallitseekin "maan tapa", meillä korruptio on rakenteellista ja siten hyvin piilotettua ja taatusti turvattua.

Maassamme vallitsee mafiamentaliteetti ja Euroopan Unionin osalta on lienee tarpeetonta sanoa yhtään mitään.

 

Äänestäkää nyt, herra paratkoon, Suomi irti tuosta varkaiden pesästä ja koko Suomen poliittinen eliitti vaihtoon!

 

PS.

120 miljardia € = 120.000.000.000 € = 120.000 miljoonaa €

670 miljardia € = 670.000.000.000 €  = 670.000 miljoonaa €

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän arirusila kuva
Ari Rusila

EU on läpimätä organisaatio mutta näinhän on tarkoitettukin - jo syntyhistoriasta saakka on havaittavissa julkilausuttujen arvojen ja kovan ytimen ristiriita. Joku vuosi sitten paljastunut salainen raportti EU:n synnytyksestä elokuussa 1944 – siis 9.5.1950 sijaan - kuvaa saksalaisten yritysjohtajien suunnitelmaa neljännestä valtakunnasta hävityn sodan jatkamiseksi taloudellisin keinoin. Ironista nyky_EU:n arvoista puhuttaessa on ylikansallisen organisaation suunnittelu kansallismielisten, natsien, johdolla. Ns ”Red House Report” kuvaa kuinka valloitetuilta alueilta ryöstetyt varat ja sotateollisuuden voitot suunniteltiin siirrettäviksi Sveitsin kautta ulkomaille käytettäväksi Saksan uuteen nousuun ja sen hegemonian turvaamiseksi Euroopan taloudellisella ja poliittisella integraatiolla. Suunnitelmaa lobbasi menestyksellä jo vuonna 1946 perustettu ”The European League for Economic Co-operation”.

Edellä mainittua historiaa käsittelen tarkemmin pääblogini artikkelissa Europe Day For EU Decline. ( http://arirusila.wordpress.com/2013/05/11/europe-d... )
Nykypäivä aiempaa selvemmin näyttää suunnitelman toteutuneen johdonmukaisesti. Hiiliunionin moottorit Ranska ja Saksa ovat juurtuneet edelleen päätöksenteon ytimeen, komissio ja EU byrokratia vie päätökset täytäntöön. Demokraattista harhakuvaa ylläpitämään luotu nukkeparlamentti on menettänyt olematonta merkitystään kun kova finanssipolitiikka seurannaisvaikutuksineen siirretään sen ja kansallisten parlamenttien ulottumattomiin.

Nyt kuitenkin osa kehityksen sivuraiteella olevista on noussut vastustamaan nykymenoa. Kehityssuunnan muutosta vaativat eri ryhmät eri syistä: Britanniassa yhä useampi merkittävä konservatiivi haluaa EU:n vaikutusvallan pienentämistä (mm säilyttääkseen Lontoon City rahanpesun paratiisina), Britannian ja Euroopan populisteilla on omat motiivinsa (mm pitää köyhät siirtolaiset ulkona maistaan,rikkaille tietty punainen matto on aina levitetty) ja vasemmistolaiset ruohonjuuriliikkeet sekä suuri osa kansoista puolestaan on saanut tarpeekseen EU eliitin (ja sitä ohjailevien tahojen) kurjistavasta leikkauspolitiikasta. Kritiikin kummutessa näinkin erilaisista lähtökohdista on muutoksen mahdollisuus olematon vaikka ns EUkriittiset saisivatkin merkittävän määrän paikkoja parlamenttiin. Kansalliselta poliittiselta eliitiltä ei juuri mitään voi odottaan sen jäsenten toivoessa pääsevänsä leikkaamaan osan kakusta itselleen.

Susanna Kaukinen

Mielenkiintoista taustaselvittelyä. Mitä sitten tulee tuohon kansan kypsymiseen tilanteeseen, niin sepä jää nähtäväksi. Tottahan valtameedio tuuttaa talouspoliittisen eliitin propagandaa, mutta rakoilua näkyy sielläkin. Mitä enemmän pieniä voittoja saavutetaan sieltä täältä, sitä vaikeammaksi tiedon pimittäminen ja valtameedion ennustusten pitäminen sillä kannalla, että kaikki on hyvin ja Jyrki on jees.

Paljon töitä se ottaa, eikä sitä kukaan sano, etteikö jossain vaiheessa ylity se kriittinen piste, että suuri massa päättää kääntää kylkeään. Itseasiassa pidän tätä melko todennäköisenäkin, koska nykyinen politiikka on niin huonoa, että vaikeuksia riittää silmänkantamattomiin.

Näissä oloissa hitaammatkin heräilijät ehtivät kyytiin!

Jouko Koskinen

Juuri niin - suomalainen hyväveli -siskokerhot nauttivat perustuslain suojaa ja kaatuvat valtion mukana. Tuotot piilotetaan veroparatiiseihin.

Italiassa mafia on laitonta ja siis valtio valtiossa. Virallinen rakennelma saa vaikka kaatua - mafia hoitaa hommat. Sillä on omat sairaalat, koulut, rautatiet, maantieverkko, armeija . . .

Susanna Kaukinen

Syvään ovat pirulaiset juurtuneet. Ei auta ku jatkaa kitkemistä. :-)

Käyttäjän auvorouvinen kuva
Auvo Rouvinen

toi mafian asema pohjaa toiseen ms. mussolini pisti mafiosot linnaan. usa vapautti ne hoitamaan hallintoa puolestaan. tuki mafian asemaa ettei vasemmisto päässyt nousemaan.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #5
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring Vastaus kommenttiin #6

Kyllä. Tuo, mitä Auvo Rouvinen kertoi, pitää paikkansa. Suomeksi siitä voi lukea esim. Daniele Ganserin kirjasta "Naton salaiset armeijat".

Ja löytyy siitä mainintoja Yhdysvaltain kongressin kirjaston arkistoistakin.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #5

USA on kyllä sitten niin ihana. >_<

Pekka Heliste

Ei tuo rikollisuus ja korruptio ole EU:n synnyttämää, se on ollut siellä jo vuosia.Ei mafia ole EU:n synnyttämä, historia ulottuu pitkälle taaksepäin.

Mutta nyt se EU:n ansiosta on tuotu julki ja arvioitu ja siihen on nyt mahdollista puuttua

Susanna Kaukinen

Ne 120.000.000.000€ jotka suoraan EU:n vuoksi vuosittain katoaa on vaan ja ainoastaan EU:n tuomaa ja EU:n vika.

On kysyttävä miksi Suomen kansa laitetaan näitä laskuja maksamaan.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Joo... oletteko koskaan ajatelleet, mikä taivaanlahja mafialle/järjestäytyneelle rikollisuudelle on ollut "vapaakauppa", pääomien vapaa liikkuvuus, EU:n yhteismarkkinat, vapaa liikkuvuus jne.

On kaikin tavoin helpotettu rikollista toimintaa.

Miksi näin on tehty, johtunee hallitusten, teollisuuden ja järjestäytyneen rikollisuuden läheisistä suhteista. Ovat käytännössä yksi ja sama instituutio.

Merkittävin osa maailman huumekauppaakin käydään hallitusten suojeluksessa. Mukana menossa luonnollisesti myös eri virastot, Yhdysvalloista ainakin DEA, CIA, ATF/BATFE ja oikeusministeriö.

Ja oopiumintuotanto kukoistaa juuri NATO:n "valvomilla"/ra(u)hanturvaamilla alueilla.

Susanna Kaukinen

Se on ihan selvä että vapaakauppa auttaa talousrikollisia.

Olen samassa käsityksessä, että ainakin CIA on rahoittanut "epävirallisia" hankkeitaan huumekaupasta saadulla rahalla.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Ja tuota ajattelua pitäisi jatkaa..markkinatalouden toimivuuden kannalta vapaakauppa on tietty hienoa asia,mutta samalla pitää ymmärtää,että markkinataloudessa näyttäisi se voittavan joka aina hieman vähemmän piittaa laista tai vastuullisesta toiminnasta. Siksi se tulee kääntymään itseään vasten ja jäljelle jää vain asian puolesta vihkiytyneet hokijat,vaikka koko asia tapahtuu heidän nenänsä edessä.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Arvioiden mukaan Brysselissä, Strassburgissa ja Luxenburgissa toimisi n. 30.000 ammattimaista suuryritysten palkkaamaa lobbaria, joilla on varmasti rahoineen vaikutuksia päätösten sisältöihin.

On varsin ikävää, jos politiikot ajattelevat lähtökohtaisesti omia etujaan ja urakehitystään ennen oman kansansa etuja, samalla jos ja kun antavat lobbareiden vaikuttaa itse päätöksenteon saralla.

Kuinkas monta Suomen nykyhallituksen ministereiden avuatajaa onkaan ryhtynyt ammattimaiseksi lobbariksi v. 2011 vaalien jälkeen ? Aika moni.

Susanna Kaukinen

Tää koko homma leviää käsiin, jos poliitikot ei edusta kansaa. Sen takia sinne on a) äänestettävä kansan eikä pääoman tai oman edun edustajia ja b) painostettava ulkoparlamentaarisesti ja c) saatava runnottua se suora demokratia Sveitsin malliin läpi.

Veijo Kare

Vertaan noita lukuja Suomen budjettiin 50 miljardia. Yhden italialaisen keskisuuren mafiajärjestö, d´Rangethan, vuosiliikevaihto on sama kuin Suomen valtion. Arvioiden mukaan tulo tehdään 60 000 työläisellä. Työn tuottavuus on huipussaan.

Joku tuossa sanoikin, että VAPAAKAUPPA on yksi tärkeä avustava tekijä, toinen merkittävä tekijä on KIELTOLAKI. Kuka vastustaa kiihkeimmin ns. huumausaineiden vapauttamista ja miksi? Rikolliset, koska silloin lähtee pohja elinkeinolta.

Meidän kannaltamme mrkittävä tekijä korruptiokeskustelussa on Suomi. Miten selitetään YDINVOIMAN lisärakentaminen maassa, jolla on erinomaiset ellei lähes optimaaliset mahdollisuudet nousta yhdeksi merkittäväksi puhtaan energian tuottajaksi KOKO MAAILMASSA? Miten selitetään MTK:n vaimeat kannanotot Monsanton GM siemenviljatyyppisiin lakiestyksiin EU:ssa? (Läheltä piti tilanne oli taas, kun vastaava laki eteni parlamentin käsittelyyn. JA MISTÄ sai tiedon? Magneettimediasta, voi jumankekkale. Tarkistin pöytäkirjat keskusteluista, ihan on asiaa, Luxemburgissa kerättiin 7000 nimen adressikin nopeasti.) Miten selitetään Suomen Yrittäjien vaimeat kannanotot PK sektorin puolesta tai kilpailuttamisen ongelmista? Miten selitetään, että ulkomaiset yhtiöt kaivostoiminnalla vievät malmit ja tuloja EI jää Suomeen, ei edes veroja? jne. jne. jne.

Luetteloa voisi jatkaa AIKA pitkälle. Eihän nämä kaikki päättäjät VOI olla hölmöjä. Hölmöä olisi, ettei esimerkiksi näin ilmiselvissä jutuissa ymmärtäisi rahastaa. ... vai ovatko ne hölmöjä? Suomettumisen aikaan alettiin puhua HYVÄNTAHTOISISTA HÖLMÖISTÄ (=suomalaiset poliitikot), joita normaalit (=venäläiset ja muut) käyttivät hyväkseen.

Kyllä näissä jutuissa on pakko pyöriä rahaakin. Suomen asema korruptiolistoilla on kuvitteellinen, perustuu melkoisella varmuudella uskoon (ja toivoon). Molemmat ihan hyvä kavereita, mutta tässä yhteydessä väärät veijarit.

Veijo Kare

Vertaan noita lukuja Suomen budjettiin 50 miljardia. Yhden italialaisen keskisuuren mafiajärjestö, d´Rangethan, vuosiliikevaihto on sama kuin Suomen valtion. Arvioiden mukaan tulo tehdään 60 000 työläisellä. Työn tuottavuus on huipussaan.

Joku tuossa sanoikin, että VAPAAKAUPPA on yksi tärkeä avustava tekijä, toinen merkittävä tekijä on KIELTOLAKI. Kuka vastustaa kiihkeimmin ns. huumausaineiden vapauttamista ja miksi? Rikolliset, koska silloin lähtee pohja elinkeinolta.

Meidän kannaltamme mrkittävä tekijä korruptiokeskustelussa on Suomi. Miten selitetään YDINVOIMAN lisärakentaminen maassa, jolla on erinomaiset ellei lähes optimaaliset mahdollisuudet nousta yhdeksi merkittäväksi puhtaan energian tuottajaksi KOKO MAAILMASSA? Miten selitetään MTK:n vaimeat kannanotot Monsanton GM siemenviljatyyppisiin lakiestyksiin EU:ssa? (Läheltä piti tilanne oli taas, kun vastaava laki eteni parlamentin käsittelyyn. JA MISTÄ sai tiedon? Magneettimediasta, voi jumankekkale. Tarkistin pöytäkirjat keskusteluista, ihan on asiaa, Luxemburgissa kerättiin 7000 nimen adressikin nopeasti.) Miten selitetään Suomen Yrittäjien vaimeat kannanotot PK sektorin puolesta tai kilpailuttamisen ongelmista? Miten selitetään, että ulkomaiset yhtiöt kaivostoiminnalla vievät malmit ja tuloja EI jää Suomeen, ei edes veroja? jne. jne. jne.

Luetteloa voisi jatkaa AIKA pitkälle. Eihän nämä kaikki päättäjät VOI olla hölmöjä. Hölmöä olisi, ettei esimerkiksi näin ilmiselvissä jutuissa ymmärtäisi rahastaa. ... vai ovatko ne hölmöjä? Suomettumisen aikaan alettiin puhua HYVÄNTAHTOISISTA HÖLMÖISTÄ (=suomalaiset poliitikot), joita normaalit (=venäläiset ja muut) käyttivät hyväkseen.

Kyllä näissä jutuissa on pakko pyöriä rahaakin. Suomen asema korruptiolistoilla on kuvitteellinen, perustuu melkoisella varmuudella uskoon (ja toivoon). Molemmat ihan hyvä kavereita, mutta tässä yhteydessä väärät veijarit.

Toimituksen poiminnat